Jump to content
BulForum.com

Търсачките

THE SHAMAN

Recommended Posts

Каквото и да напиша то пак ще се повтаря с предишните постове , ама и аз да дам глас за "Google".

Хубаво де. Какво всички повтаряте едно и също. Вече две страници всеки пише Google. По 1 на 15, някой да напише нещо по-различно. Ако не се сещате друго по-добре не пишете.

Smeshen forum a ma nai dobrata tursa4ka in the word e google

Форума не е смешен, темата взе да става смешна

Smeshen forum a ma nai dobrata tursa4ka in the word e google :excl:  :D

Щом е смешен какво правиш в него :excl:. Явно неможе да се откажеш сам. Ако искаш мога да ти помогна :devil.

Бе то ясно, че и аз ще кажа гугъл, ама и Astalavista.box.sk до преди време ми вършеше много хубава работа, ама сега нещо май, май.....здава багажа :cry

@theshaman Според мен трябва да промениш темата на "каква друга търсачка използвате" или нещо от този ред.

Иначе и http://www.search.com/ не е лоша. Откривала ми е неща които Google не е.

най-добрата,според мен,е google,но гледам,че дишат доста други във врата им,не че те се притесняват :)

Toчно защото много дишат зад врата им, много от сайтовете не ги дават в тяхната търсачка.

Домързя ме да чета едно и също гугъл х n и затова поствам направо.

Има една търсачка, която ползвам отпреди гугъл и е също доста добра www.mamma.com, както и пише в тага: The mother of all search engines ;)

• 4 weeks later...

Съгласен съм с breakneck въпроса трябва да бъде "Каква друга търсачка освен google използвате?" Преди много се дразнех от yahoo сега се учудвам че намерих резултат с нея, а с google не успях при едни и същи ключови думи,а в повечето случаи вадят идентични резултати. Търсачката която ползвах преди google беше altavista(има и друга подобна търсачка astalavista но нея не съм я ползвал).

Google е номер 1, но не винаги намира всичко което търсим.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...