Aquila Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Прав е при висока температера и влажност хартията бързо се разлага, ползвайте чиста дървесина за декорация. махни картона и виж как е паяка, ама внимателно да не го повредиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Прав е при висока температера и влажност хартията бързо се разлага, ползвайте чиста дървесина за декорация.махни картона и виж как е паяка, ама внимателно да не го повредиш. <{POST_SNAPBACK}> На паяка и на картона нищо им няма.Точно сега картона не мога да му го махна защото трябва да измисля преди това какво друго да му сложа за укритие.Иначе аз съм го вадил два три пъти за да го проверя обаче всеки път като го измъкна става раздразнителен започва да бяга много бързо и не мога да го прибера после в дупката. Сега от два дена не съм го вадил реших да го оставя на спокойствие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Моя и без укритие си е добре. Сложи парче от кокосов орех или кутийка от розтворими витамини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Моя и без укритие си е добре. Сложи парче от кокосов орех или кутийка от розтворими витамини. <{POST_SNAPBACK}> Да ама ти сигурно го гледаш в буркан а моя терариум е малко по голям и ако няма укритие няма да може да си намери храната Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Това нещо не го разбрах, какво общо има укритието и намирането на храна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Това нещо не го разбрах, какво общо има укритието и намирането на храна? <{POST_SNAPBACK}> Има общо защото по горе съм ти писал че паяка ми не излиза от дупката.А на мен терариума ми е 3 пъти по голям от буркан за детски храни.Ако няма укритие паяка няма да си намира храната, защото аз му я слагам вътре иначе той не излиза от него да си търси сам.А ти къде гледаш твоя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 В едно бурканче от лютеница на водна баня, като му пусна щурец и го гони като куче Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 В едно бурканче от лютеница на водна баня, като му пусна щурец и го гони като куче <{POST_SNAPBACK}> И моя ще взема да го преместя защото ми се струва че моя терериум му е голям.Поясни колко е голям тоя буркан защото има много вида, колко торф има ли укритие, вода как му даваш и това на водна баня как става, защото аз съм с червена крушка.И как разбераш че влажността му е достатъчна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Ами буркана е от средните с капак на винт с пет дупки, торф три пръста, вода с мокър памук. Сложил съм буркана ваквариум с вода (3-4 см) и отоплявам с нагревател с термореле, влажността променям с покривно стъкло и следя кондензацията. много е удобно понеже не ми свети, лесно регулирам температурата и сега като взема още паяци може да го ползвам за всичките. Укритие няма, харесва му да се разхожда и да тича след щурците Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Нека някой който гледа паяка в буркан и отоплява с червена крушка да каже дали паяка му се чувства добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Хора, пиша ви по повод картона на SmartBomber и въобще по върбоса за всякаква орнагина в терариумите ! Та - избягвайте каквато и да е излишна органика в терариумите !!!!! Торфът си е стерилен, той убива повечето микроорганизми, ана останалите неща, дето ги слагаме, не са. <{POST_SNAPBACK}> Не те разбрах. Защо моя картон да е проблемен като е отвън, над мрежата и се използва за покритие на терариума. Досега не е дал и най-малкия признак за навлажняване . А влажността в терариума е съобразно всички белези - добра. Може би си искал да кажеш картона на danio Има общо защото по горе съм ти писал че паяка ми не излиза от дупката.А на мен терариума ми е 3 пъти по голям от буркан за детски храни.Ако няма укритие паяка няма да си намира храната, защото аз му я слагам вътре иначе той не излиза от него да си търси сам. <{POST_SNAPBACK}> Блазе ти, а на мен паяка ми не иска да влиза в укритието. Влизал е само 1-2 пъти колкото да разузнае и си кибичи отвънка. А аз искам да стои вътре и да се подават зловещо крака от бърлогата на звяра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Писах въобще за всякакви хартиени и органични неща. Просто не се знае какво може да се провокира с тях. Нали ви казвам, аз мухлясах здраво от две черупки от яйца, дето ги пекох на 300 градуса половин час и не би трябвало нищо органично са е останало по тях. С две думи, да не слагаме органични неща неща, които можем да заместим с неорганични такива. А, точно за твоя картон се сещам, че има пластмасово велпапе, което хем изолира, хем не е хартия, само дето нямам идея от къде можеш да намериш. Ars3nal-, вземи го махни тоя речник от тука ! Разбирам, че ти трябва, ама да го напраскаш из целия Warez е леко нахално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Нека някой който гледа паяка в буркан и отоплява с червена крушка да каже дали паяка му се чувства добре <{POST_SNAPBACK}> Никой ли не си гледа паяка в буркан? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Аз си гледам моите в нещо подобно - в две пластмасови кутии от ... бе от някаква маринована риба от Метро май бяха. С диаметър 9-10 см и височина пак толкова. Те са сложеви в един стар аквариум, а между тях съм пуснал една 15 вата крушка, която, ако затворя плътно отгоре, вдига 33-34 градуса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfa_Romeo Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Alfa_Romeo не се обиждай ама малко глупаво от твоя страна.Ти ни пита даже иска снимки на терариуми и ние ти дадохме линкове, които ги бяхме дали и преди, но изглежда не си ги проверил.А и не е трудно да си намериш в нета все пак.Идеята е, че ти като поиска и веднага ти помогнахме, а сега като имаш информация, която ние я нямаме не ни я даваш и казваш "абе направете си сами то не е трудно".Ми като не е трудно защо изобщо пита?Малко некоректно постъпваш най-малкото не ти е проблем да отидеш до някоя зала, мисля, че скенера е без пари.Но както ти си решиш все пак. <{POST_SNAPBACK}> sorry mnogo sorry prosto pove4e niama da si otvariam ostata za takiva raboti mnogo sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Аз си гледам моите в нещо подобно - в две пластмасови кутии от ... бе от някаква маринована риба от Метро май бяха. С диаметър 9-10 см и височина пак толкова. Те са сложеви в един стар аквариум, а между тях съм пуснал една 15 вата крушка, която, ако затворя плътно отгоре, вдига 33-34 градуса <{POST_SNAPBACK}> Значи ги отопляваш с крушка.Нали е червена.Досега паяците ти яли ли са Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Ми да, хапваха си Но наистина нещо спряха да ядат от два-три дена, и аз не ги закачам, мисля, че име е време да линеят просто. Ти смяташ, че може да е от светлината?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Ми да, хапваха си Но наистина нещо спряха да ядат от две-три дена, и аз не ги закачам, мисля, че име е време да линеят просто. Ти смяташ, че може да е от светлината?? <{POST_SNAPBACK}> Да.А укритие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Ами укретие първо имаха - онези гореспоменати злополучни черупки от яйца. Вчера им сложих дни миди , като смених почвата с нов стерилен торф. Само че те не харесаха мидите и си изкопаха дупки. След което махнах мидите. Така че в момента са без укритие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Ами буркана е от средните с капак на винт с пет дупки, торф три пръста, вода с мокър памук. Сложил съм буркана ваквариум с вода (3-4 см) и отоплявам с нагревател с термореле, влажността променям с покривно стъкло и следя кондензацията. много е удобно понеже не ми свети, лесно регулирам температурата и сега като взема още паяци може да го ползвам за всичките. Укритие няма, харесва му да се разхожда и да тича след щурците <{POST_SNAPBACK}> А копае ли дупки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Не, само обикаля и си търси нещо за хапване. Като тръгне да линее тогава ще копае. Не знам какво толкова се шашкате с тея укрития, не са задължителни, на паяка общо взето не му пука, ако му трябва ще си направи, само за някои трябва да има и то не винаги искат да го ползват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Последен въпрос ти си с Br.albopilosa нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Последен отговор, ДА от същото люпило, като вашите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Добре де, да му се не види, някой може ли да ми обясни защо моя паяк си зазида отвора на дупката със торф? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Може да е от крушката, и преди съм виждал паяк да бяга от светлина, дори от червена. В щатите ги осветяват със специални крушки които светят много слабо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.