Aquila Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Aз съм любител на тарантулките и всички видове гадинки. Още преди време исках да си взема тарантула да си гледамв къщи но уви не зная от къде... sMARTBomber би ли ми казал как и от къде си взе твоята и ако може да споменеш и цената. благодаря предварително Нищо по-лесно, просто ела в музея и ще си тръгнеш с паяче. Преди някъде 3 години от Васко (versicolor.eu) за 50 лв.От тогава тя доста порасна и бая нещо изпоизяде. Скоро не съм я хранил обаче, защото само и купувам и храната умира, а тя не ще да яде. Мисля да направя последен опит и да и взема, а ако не ще - майната и, няма да и се моля я Да мре от глад. Sombra, ако прочетеш това, кажи кога ще ти е удобно да мина да купя каквото ми предложиш за тая пущина... Казах ти да донесеш паяка. Явно животното има проблем, който няма да се реши с взимането на още храна. А и в момента Жоро няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Казах ти да донесеш паяка. Явно животното има проблем, който няма да се реши с взимането на още храна. А и в момента Жоро няма. Добре, убеди ме. Днес към колко ще е удобно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Днес към 14.00 съм в музея, докато затвори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Иво възможно е и аз да те навестя Тоя път искам аз да понося боата на рамо хахахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Докато не пуснеш снимките, няма да ти я дам Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Изнудвач Този път регистрацията в Дата стана успешно, разбира се и пари ми земаха.... Иво загубих половин час и нагоре и закъснявам, но снимките са ъпдейтнати и се виждат вече ЕДИТ: Ивчо какъв номер ми спретнааааа, точно влизам в музея наточен с камерата и нашия си тръгва хубавеца... А така се бях наточил да се снимам с няколко тарантули по себе си.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 ЕДИТ: Ивчо какъв номер ми спретнааааа, точно влизам в музея наточен с камерата и нашия си тръгва хубавеца... А така се бях наточил да се снимам с няколко тарантули по себе си.... Е ти поне си бил сериозен и си отишъл. Аз се самозатрупах без да разбера как със задачи и докато си вдигна главата от клавиатурата и то станало 6 и половина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Иво още не знае, но аз и утре ще го атакувам Ако се измъкне - в събота още от нас от събирането ставаме и отиваме в музея Аз докато не се снимам с боата на врата и няколко паяка по мене няма да мирясам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Иво още не знае, но аз и утре ще го атакувам Ако се измъкне - в събота още от нас от събирането ставаме и отиваме в музея Аз докато не се снимам с боата на врата и няколко паяка по мене няма да мирясам Хахахха днес до обед съм на упражнения по ОНХ, след това ще мина през музея, но няма да седя много. Но наистина събота е най-добрия вариант. Ще замествам колежката цял ден и ще вадя почти всички добитъци.Извинявай за вчера, но изникна нещо и съвсем изключих че си писал Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Ивчоооооо - масово налазване в музея след 10 мин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Ивчоооооо - масово налазване в музея след 10 мин А шшшшшшшшшнимки, кога да очакваме? Пусни ги и в тази тема: http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=59407&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Имам проблеееем Човекът, който трябва да ми даде храна за тарантулката каза,че ще има чак след две седмици... мога ли да я оставя така без да яде толкова време? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Никъв проблем. Каза ли му колко ти е голям паяка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Да.Той каза че няма храна за толкова малък паяк. Притеснявам се да не стане нещо с паячето като не яде толкова време не за друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Ще измислим нещо за вторник Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Дано, защото не искам да ми стане нещо с любимеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 По принцип няма какво да му стане, не се притеснявай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Някой скоро да е купувал храна за Тарантули? Ако някой знае къде в Пловдив може да се вземе, да ме светне, че съм се зарекъл този път да не го заязвам да гладува, все пак му е време (няколко месеца глад) - ще му пускам докато не изяде нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Някой скоро да е купувал храна за Тарантули?Ако някой знае къде в Пловдив може да се вземе, да ме светне, че съм се зарекъл този път да не го заязвам да гладува, все пак му е време (няколко месеца глад) - ще му пускам докато не изяде нещо... Казах ти да донесеш паяка. Явно животното има проблем, който няма да се реши с взимането на още храна. А и в момента Жоро няма. ПП за пореден път казвам, храна продава само Жоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Ами защото ти бях казал че ще дойда, а се замотах въпросния ден и не дойдох. Кажи сега (пак) кога ти е удобно и този път ще отложа всичко друго и ще отделя време за донасяне на паяка при чичо доктор... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombra Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Застудяването малко ми пообърка плановете. Качих си фермата за щурци на топло в хола и до 2 седмици ще има щурчета като за паяка на alekto (ако ме изтърпи жената до тогава ). За sMARTBomber - малко по-нататък. Май ще трябва да направим една заявка от Варна или София. Ако има желаещи - пишете големина и бройка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Ами защото ти бях казал че ще дойда, а се замотах въпросния ден и не дойдох. Кажи сега (пак) кога ти е удобно и този път ще отложа всичко друго и ще отделя време за донасяне на паяка при чичо доктор...Утре в 20.00 "ВОЙВОДИТЕ"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Утре в 20.00 "ВОЙВОДИТЕ"? Добре, тъкмо не съм идвал от давна на паякова среща Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 По-нагоре някъде видях че някой имал излишен торф...не мога да намеря сега кой точно но го моля ако има останал да донесе утре ако идва на срещата колкото за едно 0.5 л бурканче че съм го закъсала никъде няма... Застудяването малко ми пообърка плановете. Качих си фермата за щурци на топло в хола и до 2 седмици ще има щурчета като за паяка на alekto (ако ме изтърпи жената до тогава ) Ами какво да правя нямам избор но за сега нищо не показва, че паячето ми се чувства зле Колкото трябва ще почекаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 За какво ти е торф? В тази кутийка може да живее още доста време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.