danio Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Моя не е ял от месец и половина но май сега се готви да сменя кожа и мисля да го изчакам още малко.Може ли да му стане нещо, защото няма смисъл да взимам щурци ако няма да ги яде.Апък паяка не е сменял кожа повече от година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombra Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Щом няма големи заявки - остава четвъртък - 01.02 от 19 часа пред паметника на площад "Съединение". За следващата седмица срещата за сега се очертава на 06.02, тъй като в "НАЙЛОНА" ще има концерт на група ГАБАНА и ще идват и някои хора от София. Времето и мястото ще уточня допълнително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Да го беше написал по-рано ли?Еми явно ще трябва да търся от софия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Да го беше написал по-рано ли?Еми явно ще трябва да търся от софия. Е защо, нищо не му пречи да ти донесе трийсетина щуреца довечера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombra Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Аз не поръчвам щурци от другаде. Сам си ги отглеждам, така че и в деня на срещата да ми оставите съобщение - пак ще свърша работа.Тази вечер ще нося 30 за Krank, ако можеш, ела до 19 - 19,5 часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 нямаше как да дойда Съжалявам.Друг път ако ти е удобно пиши за друг ден не за същия в който е написан post-а че така стават недоразумения.Утре ще ходя до София и ако не ми остане време да купя оттам ще поръчам пак.Извинявам се още веднъж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombra Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Форумът на versicolor.net от вчера угасна нещо, така че на 06.02 срещата не се състоя. Има ли желаещи за четвъртък 8 февруари? В момента разполагам само с големи и средни щурци. Малки ще има след десетина дена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Форумът на versicolor.net от вчера угасна нещо, така че на 06.02 срещата не се състоя. Има ли желаещи за четвъртък 8 февруари? В момента разполагам само с големи и средни щурци. Малки ще има след десетина дена.Окончателно ли остават срещите за четвъртък? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombra Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 И за утре - да, но няма желаещи май, освен j-jlazo. Обсъждаме вариант за друг ден, но се събираме по 2-3 само, така че няма кой да реши.Ако имаш възможност мини към 19 часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Аз имам желание да идвам, но сега съм в сесия и немога, а иначе трябва да се случи време в което нямам работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 И за утре - да, но няма желаещи май, освен j-jlazo. Обсъждаме вариант за друг ден, но се събираме по 2-3 само, така че няма кой да реши.Ако имаш възможност мини към 19 часа.Няма как да отсъствам от зелените Иначе ако е друг ден ще водя с мен и жената, като горд притежател на най-голямото екзотично джвотно и още 1-2 новобранци. А може да идвате на сбиркити и след това да си обсъждаме животните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombra Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Става, само да не са много до късно сбирките на Зелени балкани. Най-вероятно ще преместим нашата среща във вторник. Казвайте кой кога е зает всяка седмица, за да видим дали остава свободен за всички ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Става, само да не са много до късно сбирките на Зелени балкани. Най-вероятно ще преместим нашата среща във вторник. Казвайте кой кога е зает всяка седмица, за да видим дали остава свободен за всички ден.Сбирките не продължават повече от час. Вторник за мен е идеално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombra Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Срещата на тераристите е вече във вторник, за сега от 19 часа. Мястото остава непроменено - пред паметника на Площад съединение. След това следва обсъждане на темите по на чаша бира. Мястото на срещата се променя - вече е в ресторант "ВОЕВОДИТЕ" на ул. "Гладстон" до Профсъюзният дом. Деня и часа остават непроменени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Гледам Георги е редактирал последното мнение, но месец след пускането му. Нека повторя. Всеки който има, иска да си вземе или само се интересува от екзотични животни... ...сбирка на пловдивските тераристи, всеки вторник 19.00, ресторант "Воеводите". Заповядайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Гледам Георги е редактирал последното мнение, но месец след пускането му. Нека повторя. Всеки който има, иска да си вземе или само се интересува от екзотични животни... ...сбирка на пловдивските тераристи, всеки вторник 19.00, ресторант "Воеводите". Заповядайте Оффф, от кога се каня да дойда ако знаеш ама все не намирам време... даже паяка ми гладува и се чудя кога ли ще се смиля над него и ще дойда да си взема някой щурец... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Оффф, от кога се каня да дойда ако знаеш ама все не намирам време... даже паяка ми гладува и се чудя кога ли ще се смиля над него и ще дойда да си взема някой щурец...Твоя вече е за хлебарки. Чист хабеж на щурци си е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Твоя вече е за хлебарки. Чист хабеж на щурци си е. хихи, май си прав, ама имаш ли идея дали вече се продават хлебарки из Пловдив? Последно Sombra спомена нещо, но не знам развоя на нещата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 хихи, май си прав, ама имаш ли идея дали вече се продават хлебарки из Пловдив? Последно Sombra спомена нещо, но не знам развоя на нещата...С Георги имаме три вида хлебарки. За сега само мраморните се развъждат добре, на габарити са колкото 3 големи щуреца, а бременните женски са още по-едри. Пооголемите хлебарки още не сме ги завъдили стабилно. Скоро ще има и прелетни скакалци, които са доста голяма мръвка и са по-добър вариант от хлебарките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brotherbear Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Някой може ли да ме посъветва от каде мога да си намера Игуана и дали вобще е законно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Някой може ли да ме посъветва от каде мога да си намера Игуана и дали вобще е законно? Защо да не е законно? Запознай се обстойно с отглеждането и съответните грижи. Намирането е най-лесната част Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Малко пресни снимки от последното същество, имало глупостта да влезе в къщи: Последователността върви с развоя на събитията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Ето част от една фото сесия на моите джвотни Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 искам да питам , някъде продават ли се свежи насекоми , имам няколко скорпиона , реших ако оцелеят да ги развъждам да видя какво ще стане , за сега яко нагъват оси , но като стане студено незнам мислех си за хлебарките вкъщи , но незнам , нещо мухите не ги барат, и за хлебарките незнам , та ако някой знае някаде да се продава нещо подходящо за тях нека каже, а скорпионите са си нашите Българските, ето снимки ЦЪК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 искам да питам , някъде продават ли се свежи насекоми , имам няколко скорпиона , реших ако оцелеят да ги развъждам да видя какво ще стане , за сега яко нагъват оси , но като стане студено незнам мислех си за хлебарките вкъщи , но незнам , нещо мухите не ги барат, и за хлебарките незнам , та ако някой знае някаде да се продава нещо подходящо за тях нека каже, а скорпионите са си нашите Българските, ето снимки ЦЪК Продават се да. Всеки вторник от 19.00 на "РАХАТА" има сбирка на пловдивските тераристи. Там се продават щурци, хлебарки и други гадини. Скорпионите ти са на много тясно и има опасност да се избият. Трябва им по-голям съд с укрития. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.