Jump to content
BulForum.com

Екзотични животни

zlobil

Recommended Posts

snatch:

Вече няма да организирам поръчки за щурци защото някои хора се държат некоректно и винаги се набутвам.Платих тези от предишната пратка, въпреки, че не съм ги поръчал аз.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply
snatch:

Вече няма да организирам поръчки за щурци защото някои хора се държат некоректно и винаги се набутвам.Платих тези от предишната пратка, въпреки, че не съм ги поръчал аз.

За коя предишна пратка става въпрос.И за кои хора става въпрос че аз съм си плащал винаги.Като си получа щурците, тогава ще платя обаче сега нямам никакво време заради работата ми.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Ми аз питах от преди бая време но никакъв отговор. Ако знаех че така ще стане и после няма от къде да си взема щурци нямаше да си взема паяк за да го мъча така.Моя не е ял от 4 месеца и го чакам да умре вече.

То трябва да сме повече хора.Апък нали като ги поръчам трябва да ида да ги взема от гарата апък аз нямам свободно време защото съм почти без почивен ден.

Ако става въпрос за Sombra човека каза че в момента няма.....ако става въпрос за друго място моля не ни карай да четем 73 страници тема а ни кажи.

Наистина съжалявам, но в момента съм почти в пълен крах с фермата.След лятното натравяне на щурците и почти 100 % ликвидация, сега пък се наложи да освободя помешението, в което ги отглеждах.Преместих ги вкъщи, но само най-малките.До 2 седмици ще има малки - до 7-8 мм. и в ограничени количества.Средни и големи в скоро време не се очертава да имам.И моите големи паяци ги храня с диви скакалци, поне докато все още се срещат...Като стане студено ще видим - надявам се домашните да израстнат.

На мен ми прилича на Смок Мишкар. Ако е това - внимавай, не е отровен, но е хаплив и предполагам боли като те ухапе. Храни се с гризачи.

пичове вчера си намерих змийче. някой може ли да ми каже каква марка е, с какво се храни и такива работи?

ето ви и снимка:

Направи бизък профил, и снимка отдолу на главата. Без значение каква е змията, мястото и не е в терариум.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...