bratmito Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 snatch: Вече няма да организирам поръчки за щурци защото някои хора се държат некоректно и винаги се набутвам.Платих тези от предишната пратка, въпреки, че не съм ги поръчал аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 snatch:Вече няма да организирам поръчки за щурци защото някои хора се държат некоректно и винаги се набутвам.Платих тези от предишната пратка, въпреки, че не съм ги поръчал аз. За коя предишна пратка става въпрос.И за кои хора става въпрос че аз съм си плащал винаги.Като си получа щурците, тогава ще платя обаче сега нямам никакво време заради работата ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 http://www.metacafe.com/watch/156782/spider_vs_mouse/ Интересно филмче...по скоро интересен подбор на музика и оформление Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Няма ли да има поръчка за щурци, че не мога да намеря Sombra и не ми отговаря на ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curly.T Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Спешно се нуждая от 2 щуреца на заем! Имам Геникулата,която не е яла от два месеца и се страхувам да не умре.Please help Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Съмнявам се да умре, но.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Поръчки за щурци ще има ли скоро???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Ми аз питах от преди бая време но никакъв отговор. Ако знаех че така ще стане и после няма от къде да си взема щурци нямаше да си взема паяк за да го мъча така.Моя не е ял от 4 месеца и го чакам да умре вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Що не си поръчате вие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Аз ако знам как бих си поръчал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 http://versicolor.net/forum/profile.php?mo...55d3d5765f3c2a9 Пращаш му ЛС и се разбирате как да стане работата - той ще ти обясни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 То трябва да сме повече хора.Апък нали като ги поръчам трябва да ида да ги взема от гарата апък аз нямам свободно време защото съм почти без почивен ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Ами нали Aquila разправяше, че и в Пловдив имало някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Аз днеска моя го залъгах с една тлъста богомолка...нагълта я доста лакомо ама съмнявам се да се е заситил особено след 3 месеца глад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Колко пъти да ви казвам откъде в Пловдив да си взимате щурци? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Ако става въпрос за Sombra човека каза че в момента няма.....ако става въпрос за друго място моля не ни карай да четем 73 страници тема а ни кажи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombra Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Наистина съжалявам, но в момента съм почти в пълен крах с фермата.След лятното натравяне на щурците и почти 100 % ликвидация, сега пък се наложи да освободя помешението, в което ги отглеждах.Преместих ги вкъщи, но само най-малките.До 2 седмици ще има малки - до 7-8 мм. и в ограничени количества.Средни и големи в скоро време не се очертава да имам.И моите големи паяци ги храня с диви скакалци, поне докато все още се срещат...Като стане студено ще видим - надявам се домашните да израстнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GHOST Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 пичове вчера си намерих змийче. някой може ли да ми каже каква марка е, с какво се храни и такива работи? ето ви и снимка: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 На мен ми прилича на Смок Мишкар. Ако е това - внимавай, не е отровен, но е хаплив и предполагам боли като те ухапе. Храни се с гризачи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GHOST Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 от снимката не си личи много добре размера (много малко змийче е) - около 30 см, с жълтеникав корем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 пичове вчера си намерих змийче. някой може ли да ми каже каква марка е, с какво се храни и такива работи? ето ви и снимка: Направи бизък профил, и снимка отдолу на главата. Без значение каква е змията, мястото и не е в терариум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 И аз така мисля - ще умре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 14, 2006 Author Share Posted September 14, 2006 ебаси маиката къв е тоя паяк уе http://www.metacafe.com/watch/234087/video/R/CFD_1002/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Баси тая мишка заспа за 5 секунди.Тоя паяк ми прилича малко на моя но не съм сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Т'ва е чилийска роза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.