snatch Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Ами казал си за поръчка преди две седмици и изведнъж оп те вече тук. Както и да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombra Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Продавам щурци за изхранване на тарантули, хамелеони, гекони и др. насекомоядни екзотични животни.За сега обявата е за доставки само в Пловдив.Заявки и коментари - на лични съобщения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 40 !!!МАЛКИ!!! и са безплатни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Аз ще искам 10 големки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 20 малки Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Това голямо и червено "малки" не го пиши на мен.Не ги хващам аз, та да ти правя мръсно специално на теб.Всички (и аз също) получихме по-големи от очакваното щурци и вината не е моя.Това го знам, но му кажи ако няма малки просто да непраща, щото си нахраних костенурката с щурци за 4 кинта. Добре, че Георги вече има много щурци та ме спаси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GHOST Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Аз искам да си поръчам на две места по 30 средни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Та кога идват щурците че аз имам бебе да храня апък и си смени кожата вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Та кога идват щурците че аз имам бебе да храня апък и си смени кожата вече. Продавам щурци за изхранване на тарантули, хамелеони, гекони и др. насекомоядни екзотични животни.За сега обявата е за доставки само в Пловдив.Заявки и коментари - на лични съобщения. Георги отдавна има в наличност всякакъв размер Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Това той ли е да взема да му пиша един ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Това той ли е да взема да му пиша един ПМТой е. Нали ти казах, че засега в Пловдив само той продава. Вече има всякакъви размери и можеш да си вземеш малка бройка, а не да се чудиш в какво да ги държиш, с какво да ги храниш и от жегата да ти пукясат половината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Аз няма да мога да дойда. Ако може във вторник нещо да се уговорим. оффф вече ми е супер неудобно, но просто няма как да дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 И няма да мога да дойда днес тъй като сега си идвам.Ставали утре в 19:30 на рампата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 И аз утре в 19:30 на рампата Още веднъж сори за разкарването! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 За какъв буркан става въпрос? Аз може ли да нося цигарена кутийка? Не ми се мъкне буркан, но пък ако се налага - няма проблеми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 За какъв буркан става въпрос? Аз може ли да нося цигарена кутийка? Не ми се мъкне буркан, но пък ако се налага - няма проблеми! Какви буркани, какви пет лева, вече се продават щурци в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Ами аз си получих кутийката с щурците но вътре имаше само две щурчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Какви буркани, какви пет лева, вече се продават щурци в Пловдив. Къде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Продавам щурци за изхранване на тарантули, хамелеони, гекони и др. насекомоядни екзотични животни.За сега обявата е за доставки само в Пловдив.Заявки и коментари - на лични съобщения. Ето къде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.