Jump to content
BulForum.com

Екзотични животни

zlobil

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Ами казал си за поръчка преди две седмици и изведнъж оп те вече тук. Както и да е.

Продавам щурци за изхранване на тарантули, хамелеони, гекони и др. насекомоядни екзотични животни.За сега обявата е за доставки само в Пловдив.Заявки и коментари - на лични съобщения.

Това голямо и червено "малки" не го пиши на мен.Не ги хващам аз, та да ти правя мръсно специално на теб.Всички (и аз също) получихме по-големи от очакваното щурци и вината не е моя.
Това го знам, но му кажи ако няма малки просто да непраща, щото си нахраних костенурката с щурци за 4 кинта. Добре, че Георги вече има много щурци та ме спаси.

Та кога идват щурците че аз имам бебе да храня апък и си смени кожата вече.
Продавам щурци за изхранване на тарантули, хамелеони, гекони и др. насекомоядни екзотични животни.За сега обявата е за доставки само в Пловдив.Заявки и коментари - на лични съобщения.

Георги отдавна има в наличност всякакъв размер ;)

Това той ли е да взема да му пиша един ПМ
Той е. Нали ти казах, че засега в Пловдив само той продава. Вече има всякакъви размери и можеш да си вземеш малка бройка, а не да се чудиш в какво да ги държиш, с какво да ги храниш и от жегата да ти пукясат половината.

Аз няма да мога да дойда. Ако може във вторник нещо да се уговорим. оффф вече ми е супер неудобно, но просто няма как да дойда.

За какъв буркан става въпрос? Аз може ли да нося цигарена кутийка? :D Не ми се мъкне буркан, но пък ако се налага - няма проблеми! :)

За какъв буркан става въпрос? Аз може ли да нося цигарена кутийка? :D Не ми се мъкне буркан, но пък ако се налага - няма проблеми! :)
Какви буркани, какви пет лева, вече се продават щурци в Пловдив.

Ето къде

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...