sandman Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Ами аз не можах да дойда защото бях на работа! Утре съм пак от 4.00ч. следобед. Кога мога да си взема "стоката"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 heeeelp спешно ми трябват щурци и незнам от къде да си намера някой ако има или ако ще се поръчват скоро МОЛЯ 1 ЛС да ми пратите благодаря много предварително 2 от гадинките ми - скорпион и чилийска роза нямат много проблем ама имам 1 малка албопилоза дето ше мре скоро .... моля също ако съм изпуснал някви доставки понеже не следа темата някой ако има излишни щурчета да помогне ще си ги платя ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Като гледам как сте ги зарибили тея гадини,може и аз да си взема едно "тарантулче".Само,че незнам къде в Пловдив продават такива неща,а също и терариуми къде се продават.Ако някой знае такъв магазин в Пловдив нека пише,че аз нямам много опит с дом.животни,магазини и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Като гледам как сте ги зарибили тея гадини,може и аз да си взема едно "тарантулче".Само,че незнам къде в Пловдив продават такива неща,а също и терариуми къде се продават.Ако някой знае такъв магазин в Пловдив нека пише,че аз нямам много опит с дом.животни,магазини и т.н. Единствения магазин за екзотични животни в Пловдив ще отвори, когато взема да се стегна и го довърша Единственият ти вариант за момента е да си вземеш паяк от Варна или София, ако е малък ще си го гледаш в кутийка, буркани с различни размери и накрая в терариум, който ще ти направят в някой зоомагазин или аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Кога ще има поръчка за щурци.Когато има за мен 20 големи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Ако скоро ще се поръчва храна, аз искам 30 големи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Аз искам да знам колко кинти прай всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Значи и аз искам 5л торф, че моя свърши нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Еми щурците са по 6ст, торфа по 35ст/л, а пътните 50-70ст.Значи за торфа не съм 100% сигурен ще кажа ако се окажа, че не е толкова. а кога по точно ще дойде поръчката за да знаем ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Аз тези дни не бях на тази планета: Работа, изпити, пиене, сън - неочаквано лоша комбинация. Та кога мога да си взема щурците ако не са умряли вече. Утре(17.01.06г.) в 19:00? Или...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 po kolko varvi 1 iguana 6toto ne6to sam se navil da si zimam takova 4udo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Аз моя паяк ще го бия! За 2-ри път ми прави този номер - купувам му храна, изяжда 1-2 щуреца и после спира да яде, а щурците измират след седмица-две! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Очертава ли се скоро поръчка ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GHOST Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Ако скоро има поръчка, пишете и мен вътре. На следващото събиране ще нося една кожа професорите да си кажат думата дали моичкия е момченце или момиченце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Хах, току-що мерих geniculata-та... 7,5 см тяло! Идеята ми беше друга. Имате ли идея откъде може да се купи въртележка, достатъчно голяма за плъх? Прекалено много енергия е концентрирана на малка площ в това животинче и то избеснява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 this ingenious cure for arachnophobia allows you to catch a spider while still remaining over half a metre away (that's 65cm for all you measurement stats fans). all you have to do is pull the trigger on the handle of the spider catcher, pop the bristled end onto the spider and release. the spider is instantly incapacitated thanks to the nylon bristles that act like glue to the spider's hairy little legs. you can then safely and calmly take the spider outside and set it free, or just hit it with a hammer if you really hate spiders. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Моя гад не е сменял кожа от септември месец апък още не е потъмнял.Не е голям към 6 сантиметра е.Незнам за какво не сменя.Трябваше да е доста голям досега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GHOST Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Пичове, мойто нещо много лошо се извъди и все се опитва да хапе, а уж добричко го водят по книгите. Ако ме набара някой път какви последствия може да има и какви мерки да взимам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.