Aquila Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Той си е зрял, че май и попрезрява вече...Ама ще видя дали ми се занимава Snatch, щото София е далече а метана е скъп Кога е станал полово зрял? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Кога е станал полово зрял? От когато вече не е полово незрял Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 От когато вече не е полово незрял Питам, защото на последните снимки небеше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Ами той е на около 1,5 години може и повече редно е да е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 редно е да е... Сигурен ли си или само предполагаш? Ако не е сменял кожа откакто лови богомолката, значи все още не е ако е сменил има вероятност също да не е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 само предполагам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 само предполагам... Ако му щракнеш набързо мурата ще ти кажа със сигурност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Изяде 1 щурец!Май ша го бъде Блазе ти! Моя не е, защото нямам Ама никой неще да ми даде един да пробвам. А не ми се поръчва без да знам дали ще яде, защото последната партида измряха до един без дори да ги опита! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Има коледна промоция на тарантули Grammostola rosea розово-червена форма, 10бр., на 2-3 съблекла - 75лв. Останаха 3 броя, за да се вземат в промоция. Цената е 7,50 лв + разходите за доставката. На тази възраст ще са малко по-големи от този Полово зрял мъжки Полово зряла женска Тези тарантули са едни от най-лесните за отглеждане видове. Пустинни са и не им трябва висока влажност, много кротки, растат бавно, но живеят много дълго, издържат и на много ниски температури, могат да гладуват месеци, а възрастните до година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Има коледна промоция на тарантули Grammostola rosea розово-червена форма, 10бр., на 2-3 съблекла - 75лв. Останаха 3 броя, за да се вземат в промоция. Цената е 7,50 лв + разходите за доставката.На тази възраст ще са малко по-големи от този Полово зрял мъжки Полово зряла женска Тези тарантули са едни от най-лесните за отглеждане видове. Пустинни са и не им трябва висока влажност, много кротки, растат бавно, но живеят много дълго, издържат и на много ниски температури, могат да гладуват месеци, а възрастните до година. ЗАСЕГА ВСИЧКИ СА ЗАПАЗЕНИ В ПОСЛЕДСТВИЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСВОБОДИ НЯКОЯ, затова ако някой иска да ми пише ЛС, да го имам предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 15, 2005 Author Share Posted December 15, 2005 lesno li se gleda skorpiona 6toto seriozno se zamislqm dali da ne si zema 1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 lesno li se gleda skorpiona 6toto seriozno se zamislqm dali da ne si zema 1 ? Средна работа, трябва да подържаш висока влажност, да има добра вентилация, за да не хване акари и са доста чувствителни при смяна на хитина. За императорски говориш нали? Възможна е поръчка на щурци за тази събота, ако някой иска да ми пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Аз искам - 10л Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Аз искам щурци - 10 големи. И ако има от парантулките на промоция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Който иска торф да ми пише, но не е сигурно.Ако се съберем повече хора ще има иначе по-нататък.35ст/литър Ами аз искам торф, но не сега.Нали щяхме след 1 месец.Сега не ми трябва, защото е рано да го сменям още.Но ако ще има поръчка ще поръчам щот после като искам пък тогава няма да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Аз искам щурци - 10 големи. И ако има от парантулките на промоция. Засега няма свободен паяк, но ще е сигурно като дойдеш за щурците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Бати мене много ме е страх от такива тарантули,хлебарки,паяци и като ги видя насирам :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Торф ще поръчваме сега после не се знае дали ще има възможност. Защо нали по късно щеше да се поръчва? В такъв случай на мен 5 литра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Смитито ми смени кожа (за първи път откакто е при мен) Вече бях почнах да се притеснявам сериозно за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.