sandman Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Ти храниш ли ги? Аз мойте не ги храня. Още никой не е умрял, с изключение на 3-те, които паяка изяде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Ти храниш ли ги? Аз мойте не ги храня. Още никой не е умрял, с изключение на 3-те, които паяка изяде. <{POST_SNAPBACK}> Skakalcite zapo4naha sami da se qdat a nqkoi stanaha mnogo golemi.A moqt paqk e izql samo dva Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Моят паяк пак спря да яде! Откакто си изкопа дупка не е излизал! Пуснах му един щурец - не го барна 2 денонощия! И щуреца се скри под една по-едра бучка торф, но аз с една телчица го измъкнах от там и той скочи точно в дупката на паяка - пак нищо, излезе си и после пак се скри! Чудя се защо прави така, едва ли ще линее. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 3, 2005 Author Share Posted March 3, 2005 nqkoi da ima izli6ni skakalci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Skakalcite zapo4naha sami da se qdat a nqkoi stanaha mnogo golemi.A moqt paqk e izql samo dva <{POST_SNAPBACK}> Ами нахрани ги, като са гладни ще се ядат естествено Моят паяк пак спря да яде! Откакто си изкопа дупка не е излизал! Пуснах му един щурец - не го барна 2 денонощия! И щуреца се скри под една по-едра бучка торф, но аз с една телчица го измъкнах от там и той скочи точно в дупката на паяка - пак нищо, излезе си и после пак се скри! Чудя се защо прави така, едва ли ще линее. <{POST_SNAPBACK}> Не му давай храна два три дни, ако до тогава не си е сменил опаковката опитай пак с един щурец. nqkoi da ima izli6ni skakalci <{POST_SNAPBACK}> Ще идват паяци в събота, може да си поръчаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 3, 2005 Author Share Posted March 3, 2005 az sam si pora4al ama za utre nqma da imam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 az sam si pora4al ama za utre nqma da imam <{POST_SNAPBACK}> абе нищо няма да му стане за един ден глад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 3, 2005 Author Share Posted March 3, 2005 абе нищо няма да му стане за един ден глад. <{POST_SNAPBACK}> znam li.... i az taka si mislex ama 6tom kazva6 zna4i ni6to nqma da mu stane nqkoi pora4val li e za sabora paqci i 6turci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Аз и сиренето, и майче още някой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 znam li.... i az taka si mislex ama 6tom kazva6 zna4i ni6to nqma da mu stane nqkoi pora4val li e za sabora paqci i 6turci <{POST_SNAPBACK}> И аз съм поръчал щурци, обаче като няма много поръчки не знам дали ще има достовка.Писал съм в темата на kumcata но той не ми е отговорил още.А ние с него учим в едно даскало и не съм го виждал от бая време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 И аз съм поръчал щурци, обаче като няма много поръчки не знам дали ще има достовка.Писал съм в темата на kumcata но той не ми е отговорил още.А ние с него учим в едно даскало и не съм го виждал от бая време. <{POST_SNAPBACK}> Ще дойдат бе, има поръчани четири паяка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 3, 2005 Author Share Posted March 3, 2005 dori i samo 1 4ovek da e pora4al 6turci pak 6te ima dostavka az kumcata 6te go vida nai-veroqtno v petak a ako ne 6te se razberem po icq-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Ще дойдат бе, има поръчани четири паяка. <{POST_SNAPBACK}> Къде ще се чакаме щото на автогара юг нещо не мога да се ориентирам.А винаги ли трябва да има поръчани паяци за да ни донесат щурци от Варна.Ако примерно нямаше поръчани паяци за едни щурци ще има ли доставка Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 3, 2005 Author Share Posted March 3, 2005 Къде ще се чакаме щото на автогара юг нещо не мога да се ориентирам.А винаги ли трябва да има поръчани паяци за да ни донесат щурци от Варна.Ако примерно нямаше поръчани паяци за едни щурци ще има ли доставка <{POST_SNAPBACK}> opredeleno dori i da nqma paqci pak 6te ima 6turci vse pak 4oveka ne moje da si pozvoli da ni zagubi kato klienti a za tova kade 6te se 4akame neznam ? ?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Ако се съберем всички с насекомоядни добитъци може да се абонираме: еднократна поръчка абонамент на месец брой цена 10 1 50 4 100 8 200 15 брой цена 200 13 300 17 400 20 500 25 Сайта на човека от който си взехме животните Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Аз съм си поръчал моята Acc. Geniculata още преди седмица и половина. Доставката ще бъде в Събота, говорил съм с Варненеца(Cold_as_life) и с кумцата и уж всичко е уредено. Очаква се моят вид да е изключително лакома и затова ще се включа в абонамента па ако ми хартисат - здраве да е. Предвкусвам яки макро фотосесии на консумация на различни жертви Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 3, 2005 Author Share Posted March 3, 2005 za tva ako po4nat da ti ostavat ne se pritesnqvai moq xameleon e super lakomo sa6testvo 6te mi gi prodava6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Къде сте се разбрали да се видите и в колко часа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Писал съм на кумцата че искам скакалци и в неговата тема и на PM.Също така съм му писал че ако е видял съобщението ми на PM и той да ми прати PM за да потвърди поръчката че е сигурна и досега не ми е пратил нищо.Ако не ми потвърди че ще има щурци за мен в събота няма смисъл да идвам да се разкарвам чак до автагарата Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Защо не си сложите всички ICQ?Много по-лесно ще става така. <{POST_SNAPBACK}> Не знам как се работи с ICQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Аз утре съм на гарата, ако някой иска да се разберем къде ще се видим, да ми прати ЛС или на ICQ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Ей сега гледам моя паяк и виждам че нещо му става.Дупката му е картонена такава като онова картоненото което остава от толетната хартия.И вътре има пръст.И паяка си е направил малка вдлъбнатина в единия край на дупката и е застанал по гръб на пръста като леко се хванал с предните два крака за картона а другите седят свободно настрани.Какво да правя паяка да не линее или пък да умира.Как трябва да изглежда паяк който умира.Досега е изял три скакалеца и от два дена не е ял Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.