Jump to content
BulForum.com

Екзотични животни

zlobil

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Моят паяк пак спря да яде! Откакто си изкопа дупка не е излизал! Пуснах му един щурец - не го барна 2 денонощия! И щуреца се скри под една по-едра бучка торф, но аз с една телчица го измъкнах от там и той скочи точно в дупката на паяка - пак нищо, излезе си и после пак се скри! Чудя се защо прави така, едва ли ще линее.

Skakalcite zapo4naha  sami da se qdat a nqkoi stanaha mnogo golemi.A moqt paqk e izql samo dva

Ами нахрани ги, като са гладни ще се ядат естествено ;)

Моят паяк пак спря да яде! Откакто си изкопа дупка не е излизал! Пуснах му един щурец - не го барна 2 денонощия! И щуреца се скри под една по-едра бучка торф, но аз с една телчица го измъкнах от там и той скочи точно в дупката на паяка - пак нищо, излезе си и после пак се скри! Чудя се защо прави така, едва ли ще линее.

Не му давай храна два три дни, ако до тогава не си е сменил опаковката опитай пак с един щурец.

nqkoi da ima izli6ni skakalci

Ще идват паяци в събота, може да си поръчаш.

znam li.... i az taka si mislex ama 6tom kazva6 zna4i ni6to nqma da mu stane nqkoi pora4val li e za sabora paqci i 6turci

И аз съм поръчал щурци, обаче като няма много поръчки не знам дали ще има достовка.Писал съм в темата на kumcata но той не ми е отговорил още.А ние с него учим в едно даскало и не съм го виждал от бая време.

И аз съм поръчал щурци, обаче като няма много поръчки не знам дали ще има достовка.Писал съм в темата на kumcata но той не ми е отговорил още.А ние с него учим в едно даскало и не съм го виждал от бая време.

Ще дойдат бе, има поръчани четири паяка. ;)

Ще дойдат бе, има поръчани четири паяка. ;)

Къде ще се чакаме щото на автогара юг нещо не мога да се ориентирам.А винаги ли трябва да има поръчани паяци за да ни донесат щурци от Варна.Ако примерно нямаше поръчани паяци за едни щурци ще има ли доставка

Къде ще се чакаме щото на автогара юг нещо не мога да се ориентирам.А винаги ли трябва да има поръчани паяци за да ни донесат щурци от Варна.Ако примерно нямаше поръчани паяци за едни щурци ще има ли доставка

opredeleno dori i da nqma paqci pak 6te ima 6turci vse pak 4oveka ne moje da si pozvoli da ni zagubi kato klienti a za tova kade 6te se 4akame neznam ? ?!?!

Ако се съберем всички с насекомоядни добитъци може да се абонираме:

еднократна поръчка абонамент на месец

брой цена

10 1

50 4

100 8

200 15

брой цена

200 13

300 17

400 20

500 25

Сайта на човека от който си взехме животните

Аз съм си поръчал моята Acc. Geniculata още преди седмица и половина. Доставката ще бъде в Събота, говорил съм с Варненеца(Cold_as_life) и с кумцата и уж всичко е уредено.

Очаква се моят вид да е изключително лакома и затова ще се включа в абонамента па ако ми хартисат - здраве да е.

Предвкусвам яки макро фотосесии на консумация на различни жертви :evil

Къде сте се разбрали да се видите и в колко часа?

Писал съм на кумцата че искам скакалци и в неговата тема и на PM.Също така съм му писал че ако е видял съобщението ми на PM и той да ми прати PM за да потвърди поръчката че е сигурна и досега не ми е пратил нищо.Ако не ми потвърди че ще има щурци за мен в събота няма смисъл да идвам да се разкарвам чак до автагарата

Аз утре съм на гарата, ако някой иска да се разберем къде ще се видим, да ми прати ЛС или на ICQ.

Ей сега гледам моя паяк и виждам че нещо му става.Дупката му е картонена такава като онова картоненото което остава от толетната хартия.И вътре има пръст.И паяка си е направил малка вдлъбнатина в единия край на дупката и е застанал по гръб на пръста като леко се хванал с предните два крака за картона а другите седят свободно настрани.Какво да правя паяка да не линее или пък да умира.Как трябва да изглежда паяк който умира.Досега е изял три скакалеца и от два дена не е ял

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...