Jump to content
BulForum.com

Екзотични животни

zlobil

Recommended Posts

Първо добре дошъл отново :D

Ами аз чакам на 29-ти да ми дойде едно смити от София от онион ;) (има за продаване и емилия)

Ами това от тази снимка го виждам съвсем ясно на кожата

Добре заварил. Колко пари е това смитхи, защото в Ямбол последно видях на добра цена. на 29 ще дойдеш на изложбата нали?. За кожата немога да кажа, разфокусиран съм.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Ами първо трябва да разбера къде е и от кога е изложбата и тогава мога да дойда. Смитито е 30 лв (с безплатна доставка до Пловдив) 4-5-6-та кожа - така ми каза онион (и ще го взема от Георги (не го познавам лично, само виртуално). Иначе тук офертата е съвсем прясна. Има и Емилия ама вече се разбрахме за смитито, иначе щях да я взема.

Ами първо трябва да разбера къде е и от кога е изложбата и тогава мога да дойда. Смитито е 30 лв (с безплатна доставка до Пловдив) 4-5-6-та кожа - така ми каза онион (и ще го взема от Георги (не го познавам лично, само виртуално). Иначе тук офертата е съвсем прясна. Има и Емилия ама вече се разбрахме за смитито, иначе щях да я взема.

Изложбата е в панаира от 28 до 30. Това е ежегодното ЗООРЕВЮ. Вече 4-5 години ходя.

Браво на Боян, най накрая се сети да внесе брахипелми.А Жорката от зооманията ли ще ти донесе паяка?

Ей като ходите на панаира може се разберем да се чакаме някъде щот и аз ще ходя.
Само Стамен(админа на зооманията) и Жорката да кажат час и ще се разберем.

Но нека да е на 29-ти като дойде доставката ...

на 29 разбира се. първият и последният ден нищо няма.

момчета и момичета

имам 1 молба трябват ми спешно щурци няколко който може да ми даде нека да ми драсне 1 ЛС-че може да дойда да си взема още тая вечер където кажете и ще ви ги платя двойно ако трябва

хайваните ми не са яли от доста време а васил не ми е пратил

мерси предварително ако някой може да отдели да драсне 1 ЛС с телефон за връзка

Събота (29) 10.20 на централният вход на Панаирните палати, паяците от София ще са там.

Ще се радвам да видя физиономии, които неидват само да си вземат тарантулата.

Моя паяк не е ял от 2 месеца някъде! Първо нямаше храна, а сега има, но неще да яде. Не си е сменял кожата от бая време. Започвам да се чудя дали аз не бъркам нещо. Температурата не е много висока. През деня е 25 а вечер пада на 15. Няма как друго яче да я контролирам.

Моя паяк не е ял от 2 месеца някъде! Първо нямаше храна, а сега има, но неще да яде. Не си е сменял кожата от бая време. Започвам да се чудя дали аз не бъркам нещо. Температурата не е много висока. През деня е 25 а вечер пада на 15. Няма как друго яче да я контролирам.

През ноща му е бая студено, може затова да неяде, но ной-вероятно ще линее. Моите при продължителен умишлен глад решават, че трябва да сменят кожа.

Явно и моя се е зарибил да сменя кожа! Ама няма как през ноща да кача температурата, щото съм с лампа и ако я пускам нощем няма да мога да спя.

Явно и моя се е зарибил да сменя кожа! Ама няма как през ноща да кача температурата, щото съм с лампа и ако я пускам нощем няма да мога да спя.

Закривай с някакъв картон.

Аз пък искам да питам хората, които са навътре в нещата, нещо малко извън темата за тарантулите.Значи на сестра ми, която е 5-ти клас, много й се иска да има папагал и то не какъв да е, а говорящ. :tongue Разрових се из нета и намерих че най словоохотливи били Жако.Там пишеше дори, че като звъннел телефона викали "ало", или пък като им влезнеш в стаята те поздравявяли с "Добър ден" :bgrin: Та искам да питам дали тия работи са верни, дали по зоомагазините се намират научени папагали, колко струват, и най-вече дали едно единайсетгодишно момиче може само да се справи с гледането-има ли много слугуване, могат ли да са опасни тия хайвани и дали им идва на акъла да си приказват през нощта, че да не стане така да го изкъпя в някоя тенджера :D

Същата работа съм и аз, само че при мен темп разлика е от 25 на 20, но не ще да яде от месец и нещо - 2. Миналата седмица изяде един от твата тлъсти щуреца, които му бях пуснал, и то с продължително подгонване за да му минават пред мутрата че да се настърви.

Единия го изяде накрая, а другия си умря сам (от скука може би)...

Ами аре кажете със сигурност кой в събота ще ходя на изложбата в панаира за да знам.Сега разбрах че с сигурност ще има изложба.

Какво става с моя паяк тия дни само обикаля и се катери по стените на терариума и не се спира.И това от 3-4 е така.

Ами аре кажете със сигурност кой в събота ще ходя на изложбата в панаира за да знам.Знаете ли че заради птичия грип може и да няма изложба.Но това е само слух.Бащата ми работи там и ми каза че може и да няма но не е сигурен.

Нещо невиждам връзката, единствените чужденци на изложбата са с кучета и котки, птиците са нашенско производство. Невярвам едни от най-големите фелиноложки и киноложки изложби да не се проведат, а има и голяма изложба на канари, миналата година бяха към сто.

Аз пък искам да питам хората, които са навътре в нещата, нещо малко извън темата за тарантулите.Значи на сестра ми, която е 5-ти клас, много й се иска да има папагал и то не какъв да е, а говорящ. :tongue Разрових се из нета и намерих че най словоохотливи били Жако.Там пишеше дори, че като звъннел телефона викали "ало", или пък като им влезнеш в стаята те поздравявяли с "Добър ден" :bgrin: Та искам да питам дали тия работи са верни, дали по зоомагазините се намират научени папагали, колко струват, и най-вече дали едно единайсетгодишно момиче може само да се справи с гледането-има ли много слугуване, могат ли да са опасни тия хайвани и дали им идва на акъла да си приказват през нощта, че да не стане така да го изкъпя в някоя тенджера :D

1. ВИЧКИ ПАПАГАЛИ МОГАТ ДА ГОВОРЯТ.

2. Няма да намериш научен папагал в магазините, това е смешно. За да се научи да говори са необходими месеци и години упорити тренировки, а тези които се продават са на няколко месеца.

3. Цената на жакото е около 400-500 лева, но тъй като са от Турция (там са най-евтини заради контрабандата :angry1 ) а вносът на птици от там е спрян, цената им ще се качи с пъти.

4. Жакото е изключително интелигентно животно и отглеждането му е голяма отговорност, по-добре и вземи вълнист папагал.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...