danio Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Ами на мен ми измряха щурците.От 30 останаха 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Моя пък изяде само един и повече не иска. Иначе и на мен ми измряха половината. Повече голями не искам. Много свират, а ме е страх да ги държа навън, че вечер става хладно и знам ли ги до какви температури издържат. А пък и едни от предните ги нападнаха мравки на терасата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Ами на мен ми измряха щурците.От 30 останаха 6. <{POST_SNAPBACK}> Моя пък изяде само един и повече не иска. Иначе и на мен ми измряха половината. Повече голями не искам. Много свират, а ме е страх да ги държа навън, че вечер става хладно и знам ли ги до какви температури издържат. А пък и едни от предните ги нападнаха мравки на терасата... <{POST_SNAPBACK}> Какво само се излагате, как все мрът тея щурци Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Аз имам още, а пък и моя е дебел като прасе и не иска да яде. А и трябва скоро да се готви за смяна, така че не ми трябват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Мрън... Снощи геникулатата се тръшна по гръб, за да линее... А сега не дава никакви признаци за живот... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Достатъчно ли е влажно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Не се притеснявай, не е умряла. Ако е умряла, ще стои нормално обърната със свити до тялото крачета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 На моята корема и почерня преди 3 дена и очаквам да сменя скоро (но кога не знам - не е почнала да плете още) така че ще изчакам до последно преди поръчката и тогава ще кажа. За сега не ми трябват, защото не яде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 И да... Ако някой знае нещо за продаващи се брахипелми, да казва. Най-вече цветни и на добри цени Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Пратил съм ЛС ама казвам и тука за да не си мислят другите че не сме се събрали хора за поръчка - 100 големи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Ами аз съм навит през седмицата до 11:30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Ами съгласни ли сте 6.30ч или 7.00ч? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Със следващата ще поръчам два плъха, така че ако ви попадне литература за отглеждането им, ще бъда бладодарна, ако я споделите с мен http://health.ratzrus.co.uk/breeding.htm http://www.ratz.co.uk/breeding.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 След дългото чакане Албопилозата си смени кожата. И то без да оплете никаква мрежа. А още по-интересното е, че го направи точно на 17-ти. (предната я смени на 17-ти преди 2 месеца, а по-предната на 17-ти преди още един месец ) Прилагам и снимка за разпознаване (въпреки, че по мое скромно мнение е женска , но нека по-запознатите да кажат) Цялата снимка е тук Звяра е над 8 см. (и това е размера от преди 2 месеца - сега е повече) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 И да... Ако някой знае нещо за продаващи се брахипелми, да казва.Ами кажи каква и колко голяма искаш или каквато и да е Най-вече цветни и на добри цени добре колко даваш за тунингована албопилоза, защото освен смитхита нищо друго цветно няма в милата ни татковина. След дългото чакане Албопилозата си смени кожата. И то без да оплете никаква мрежа. А още по-интересното е, че го направи точно на 17-ти. (предната я смени на 17-ти преди 2 месеца, а по-предната на 17-ти преди още един месец )Прилагам и снимка за разпознаване (въпреки, че по мое скромно мнение е женска , но нека по-запознатите да кажат) Цялата снимка е тук Звяра е над 8 см. (и това е размера от преди 2 месеца - сега е повече) От тази снимка освен "мъжка" друго немога да кажа, но в момента съм доста неадекватен, така че питай бай Рости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 добре колко даваш за тунингована албопилоза, защото освен смитхита нищо друго цветно няма в милата ни татковина.От тази снимка освен "мъжка" друго немога да кажа, но в момента съм доста неадекватен, така че питай бай Рости. Първо добре дошъл отново Ами аз чакам на 29-ти да ми дойде едно смити от София от онион (има за продаване и емилия) Ами това от тази снимка го виждам съвсем ясно на кожата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.