Jump to content
BulForum.com

Екзотични животни

zlobil

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Моя пък изяде само един и повече не иска. Иначе и на мен ми измряха половината. Повече голями не искам. Много свират, а ме е страх да ги държа навън, че вечер става хладно и знам ли ги до какви температури издържат. А пък и едни от предните ги нападнаха мравки на терасата... :evil

Ами на мен ми измряха щурците.От 30 останаха 6.

Моя пък изяде само един и повече не иска. Иначе и на мен ми измряха половината. Повече голями не искам. Много свират, а ме е страх да ги държа навън, че вечер става хладно и знам ли ги до какви температури издържат. А пък и едни от предните ги нападнаха мравки на терасата... :evil

Какво само се излагате, как все мрът тея щурци :confused

• 2 weeks later...

На моята корема и почерня преди 3 дена и очаквам да сменя скоро (но кога не знам - не е почнала да плете още) така че ще изчакам до последно преди поръчката и тогава ще кажа. За сега не ми трябват, защото не яде.

Със следващата ще поръчам два плъха, така че ако ви попадне литература за отглеждането им, ще бъда бладодарна, ако я споделите с мен :)

http://health.ratzrus.co.uk/breeding.htm

http://www.ratz.co.uk/breeding.html

След дългото чакане Албопилозата си смени кожата. :D И то без да оплете никаква мрежа. :confused А още по-интересното е, че го направи точно на 17-ти. (предната я смени на 17-ти преди 2 месеца, а по-предната на 17-ти преди още един месец :huh: )

Прилагам и снимка за разпознаване (въпреки, че по мое скромно мнение е женска :love , но нека по-запознатите да кажат)

koja.JPG

Цялата снимка е тук

Звяра е над 8 см. (и това е размера от преди 2 месеца - сега е повече)

И да... Ако някой знае нещо за продаващи се брахипелми, да казва.
Ами кажи каква и колко голяма искаш или каквато и да е :P

Най-вече цветни и на добри цени :D
добре колко даваш за тунингована албопилоза, защото освен смитхита нищо друго цветно няма в милата ни татковина.

След дългото чакане Албопилозата си смени кожата. :D И то без да оплете никаква мрежа. :confused А още по-интересното е, че го направи точно на 17-ти. (предната я смени на 17-ти преди 2 месеца, а по-предната на 17-ти преди още един месец :huh: )

Прилагам и снимка за разпознаване (въпреки, че по мое скромно мнение е женска :love , но нека по-запознатите да кажат)

koja.JPG

Цялата снимка е тук

Звяра е над 8 см. (и това е размера от преди 2 месеца - сега е повече)

От тази снимка освен "мъжка" друго немога да кажа, но в момента съм доста неадекватен, така че питай бай Рости.

добре колко даваш за тунингована албопилоза, защото освен смитхита нищо друго цветно няма в милата ни татковина.

От тази снимка освен "мъжка" друго немога да кажа, но в момента съм доста неадекватен, така че питай бай Рости.

Първо добре дошъл отново :D

Ами аз чакам на 29-ти да ми дойде едно смити от София от онион ;) (има за продаване и емилия)

Ами това от тази снимка го виждам съвсем ясно на кожата

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...