Jump to content
BulForum.com

Екзотични животни

zlobil

Recommended Posts

Преди половин час говорих с него и каза,че идват в неделя.Не мога да ти кажа защо.Ама ако наистина идват утре,ще трябва някой друг да ги вземе,защото аз и snatch няма да сме в Пловдив.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Ами май някой от форума на versicolor.net който си е взел от същите паяци каза, че преди ден-два са му сменили кожи. Може и това да е причината, че сменят кожи. Тъкмо ще дойдат по-голями. :)

Абе знам, ама не ми се чисти, щото скоро го сменях. Тия са от онези дето се завъждат и при саксийните цветя. Мисля само да ги изкореня...

Та нали се захванах да правя терариум ...

Реших въпроса с отоплението / осветлението. Прилагам снимки:

DSC00468.JPG

DSC00469.JPG

Хем естетично, хем красиво, хем функционално ...

Крушката е 25W и нагрява камъка , а той топли. Температурата не съм я мерил, защото още нямам термометър, но на пипане с ръка е перфектна. Сега само трябва да го слея с околната среда (като я направя де)

Чакам мнения ... :)

На печелившите честито: крушката е вътре

Материала е мрамор: няма се излагаме я :)

DSC00470.JPG

Подробности утре :rolleyes:

edit: Търся някой за партия за торф, че не мога да намера малки расфасовки. Или някой ако е купувал чувал и му е останало.

Някой да знае, къде продават кварцов пясък? Смес торф-кварцов пясък е възможно най-добра, а и изглежда добре.

edit: Търся някой за партия за торф, че не мога да намера малки расфасовки. Или някой ако е купувал чувал и му е останало.

И аз съм навит ако искате да го разделим на три.

Да един голям чувал.

mandirimuniak този камък да не е моливник? Струва ми се че съм виждал такъв.

Ми няма проблеми. Ако някой живее близо до МЕТРО, Мосю Бриколаж, мисля,че и в Практикер трябва да има да вземе пък да се видим на срещата (сори ама аз днес не мога да излезна от къщи преди 6 часа поради работа). Другия вариант е да го направим след 6 часа или друг ден.

Камъка е направен за свещник (от онези свещи които са като малка капачка)

edit: Поръчката е тук нали :D

Значи утре ще пиша окончателно къде, кога....А иначе съм съгласен за среща.

А и не помня кой беше питал, но щурците този път едва ли ще са по 5ст, защото са по-малко като бройка, а и се плаща транспорт.

Krank - 40 средни

......

sandman - 30 големи

snatch, малко си се пообъркал :) Аз имах 30 големи а Кранк 40 средни, ама карай. Паяка се побърка от кеф като видя манджата :D

Искам да се оплача. Големите щурци не са и 20. snatch направи забележка на Васил, следващият път да брои по-внимателно.

Искам да ви се похваля.Оня ден като си бях на село и къртех разни мизерии, от боклука изпъзя една черна вдовица.Може да не ви се вярва, но си беше абсолютно 100% сигурно черна вдовица.Понеже не ми се приемаха рискове я смазах.Знам, че беше глупаво от моя страна, но все пак - черна вдовица, по дяволите.Та така.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...