snatch Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Значи 25.08 в 12.00 на обяд на фонтаните? Дано само колегата не ме прецака да ме сложи първа смяна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Тук той я забеляза. А след това набързо прескочиха официалностите и се вкопчиха в страстна прегръдка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Smart откъде ги намираш тези големи щурци и колко ти е голям терариума дай ми размери.И тези камъчета какви са и откъде си ги взел. Аз днес си сложих паяка в терариум но още не съм го обзавел.Има само пясък и чинийка с вода.Сега утре последно в 12 на фонтаните ли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Smart откъде ги намираш тези големи щурци и колко ти е голям терариума дай ми размери.Сега утре последно в 12 на фонтаните ли. <{POST_SNAPBACK}> Уточнение: това са скакауци. Моя терариум по изчисления ще е 40х30х25, но смятам да има скосение и обицовка на задната стена. Утре ще обикалям из магазините да търся материали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Smart откъде ги намираш тези големи щурци и колко ти е голям терариума дай ми размери.И тези камъчета какви са и откъде си ги взел. Аз днес си сложих паяка в терариум но още не съм го обзавел.Има само пясък и чинийка с вода.Сега утре последно в 12 на фонтаните ли. <{POST_SNAPBACK}> 31х22х26 Нарочно не го взех по-глям за да не се шашка паяка. Тези 'камъчета' всъщност са перлит - използва се за задържане на влагата. Скакауци можеш да си наловиш на всяка полянка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Уточнение: това са скакауци. Моя терариум по изчисления ще е 40х30х25, но смятам да има скосение и обицовка на задната стена. Утре ще обикалям из магазините да търся материали. <{POST_SNAPBACK}> Може да ти правя компания Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Може да ти правя компания <{POST_SNAPBACK}> Ще ми бъде приятно. Направил съм си списък на нужното: Пяна (от тази за дограмата) Лепило (има едни такива пистолети с ток дето загряват лепилото което е като дълъг цилиндър (безцветно) Боя (спрей) или само с теракол (но ще стане сиво) - не съм решил още Пантички Мрежа (по-скоро нещо като надупчена ламарина) Фасунга + червена крушка За всичко това ще ми трябва някакъв строителен магазин предполагам (нещо като практикер) и ... Най-важното: трябва да намеря стъклар Освен това трябва да взема торф и изкуствени растения - може би от цветарския магазин срещу палмите ъъъъ какво е перлит, къде се продава (и в какви количества) и колко струва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Ще ми бъде приятно. Направил съм си списък на нужното:Пяна (от тази за дограмата) Лепило (има едни такива пистолети с ток дето загряват лепилото което е като дълъг цилиндър (безцветно) Боя (спрей) или само с теракол (но ще стане сиво) - не съм решил още Пантички Мрежа (по-скоро нещо като надупчена ламарина) Фасунга + червена крушка + щепсел + ключ За всичко това ще ми трябва някакъв строителен магазин предполагам (нещо като практикер) и ... Най-важното: трябва да намеря стъклар Освен това трябва да взема торф и изкуствени растения - може би от цветарския магазин срещу палмите ъъъъ какво е перлит, къде се продава (и в какви количества) и колко струва <{POST_SNAPBACK}> Този силикон нестава, забрави панти, стъклар ще ти намеря, ориентирай се към латекс. Напиши размерите и утре ще дадеш поръчката, може и да го залепят, основното, останалото можеш и сам (вратата и вентилацията). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Да утре остава 12:00 на фонтаните.Иначе вече втори ден забравям да пиша: облицовки има в един магазин до Гладстоун където има една табела "штъркел".То там е магазин за тези хувабите аквариуми (200-250лв 60литра примерно) и облицовките са пластмасови и са за аквариум, но мисля, че стават и за терариум.Проблемът е, че са по 130лв Така че можеш да се откажеш от нещо готово и нарпаво да почваш да се мъчиш пък ако успееш после ще кажеш каква е цаката. <{POST_SNAPBACK}> Ми ето я цаката тук А това е направено с пяна и след това е издялано. А това пък му е крайния резултат. П.С. Не ми казвайте че това не са терариуми за тарантули. Давам само пример за облицовките. Стъклар мога да ти препоръчам до Синдикалния дом един.Абе предлагам утре като се срещнем и да говорим. <{POST_SNAPBACK}> ... на по бира примерно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 облицовки има в един магазин до Гладстоун където има една табела "штъркел".То там е магазин за тези хувабите аквариуми (200-250лв 60литра примерно) и облицовките са пластмасови и са за аквариум, но мисля, че стават и за терариум.Проблемът е, че са по 130лв Така че можеш да се откажеш от нещо готово и нарпаво да почваш да се мъчиш пък ако успееш после ще кажеш каква е цаката. <{POST_SNAPBACK}> Нестават за нищо друго, а и не са красиви, пластмаса нагъната като камък, даже на цвят не хубаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 24, 2005 Author Share Posted August 24, 2005 tva kvo e nqkav mutiral skakalec ili ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Богомолка яко, но мрат често. Като ти омръзне я дай да ги сбием с моя изрут Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Ха, баш днес и при мен имаше една... Явно са се намножили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Току що се обзаведох с това (8 cm от главата до опашката). Изяде 1 молец. <{POST_SNAPBACK}> Карамане, ще ми я дадеш нали? Толкова голяма може да е само женска. Ха, баш днес и при мен имаше една... Явно са се намножили. <{POST_SNAPBACK}> Ако ми хванеш някоя ще имаш двойна почерпка. Въдил съм ги вече тея гадове, искам пак. Богомолка яко, но мрат често. Като ти омръзне я дай да ги сбием с моя изрут <{POST_SNAPBACK}> Твоя изруд искам да го опитома, някой път трябва да се видим да видиш какъв кратък ще стане като го пипна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Обещавам и аз да се пробвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Ако утре е още на балкона, ще я приготвя в 1 кутия, ама да има и въздух да диша де. Обаче в момента нищо се не види <{POST_SNAPBACK}> Вземи едно фенерче и излизай, те през ноща летят и може да я няма утре. Ловят се много лесно, хващат се за торакса, челюстите им немогат да пробият кожата, така че може само да боцне малко с предните крака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Значи,много се извинявам но най-вероятно няма да успея да дойда.Ако някой иска да поръча и моите ако не здраве да е тия дни ще ходя до София и там предполагам ще намеря .Което ме подсеща ако някой знае къде има там ако обясни по-подробно ще съм му благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 И аз не можах да отида - успах се! Ей сега ставам. Но снощи работих до 3.00ч. и после пих една бира и се прибрах в 4.30ч. Съжалявам много! За втори път го правя този номер, така че предлагам ако има трети - да има санкции! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Значи,много се извинявам но най-вероятно няма да успея да дойда.Ако някой иска да поръча и моите ако не здраве да е тия дни ще ходя до София и там предполагам ще намеря .Което ме подсеща ако някой знае къде има там ако обясни по-подробно ще съм му благодарен. <{POST_SNAPBACK}> Животинския пазар на подуене, но той е само в събота. На този паяк не се сетих името днес. Тринидадска дървесна тарантула Psalmopeus cambridgei Този е на Боян, снимката е от миналогодишната "Планета екзотика". edit: Сега разбрах, че пратката ще дойде утре вечер. Кофти работа ще го линчувам Васил . Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Щурците и паяците идват в неделя,така че в понеделник ще си ги получите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Щурците и паяците идват в неделя,така че в понеделник ще си ги получите. <{POST_SNAPBACK}> И защо? Васил каза, че утре ги праща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.