Jump to content
BulForum.com

Екзотични животни

zlobil

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Ами аз не съм видял, че някой е поръчал и чак сега виждам. Съжалявам че не можах да дойда. То в същност за мен има ли?

Тая сутрин се субудих и видях че моя паяк е отворил капака на буркана и е излязъл навън.В момента се издирва из целия апартамент но е много трудно.

Оглеждай се да не се хлъзнеш на него (тъп съвет, но не се сещам друго) :bgrin:

Ако имаш климатик - пробвай номера с охлаждането.

Оглеждай подробно в гънките на тъканите (чаршафи, покривки), саксиите също.

Затваряй тераси и прозорци, защото си изпълзява и няма и да го видиш повече :excl:

Ами на мен прозорците са ми с мрежа.А и не ми се вярва паяка да тръгне да се разхожда някъде през деня.Ако се пъхнал зад секция някъде не мога да провера дали се е скрил там.Сигурно ще търси влага някъде.Видях че и cheese също си беше изгубил паяка но не беше написал че го е намерил.Аи той не е толкова дребен към 4-5сантиметра е .

Капака на буркана не беше с винт ами от другите.През ноща всички стаи са били отворени така че паяка може да е навсякъде.

Кофти работа! Аз за това моя го държа в буркан, който се намира в терариум - тоя паяк трябва да е Силвестър Сталоун, за да се измъкне. :)

snatch, имаш ЛС. ;)

Аз ли4но много бих искал един голяям гущер от типа на тези с който се занимажа Стив(от Енимал Пленет)...Е разбира се да не е толкова агресивен :)

ше ви еа в hater-ите

човека е с 2.4 поста на ден

ти с 2.7

според мен точно тук си е мястото да се каже кой на кво се кефи (по темата)

тва че някой не е запознат колкото теб не означава че спам-ва

---------------------------

аз пък искам игуана

_____________едит:

май осетих с кво дразни тоя fon_tomov (сега където влезна там той е постнал по 1-2 реда безсмислици )

май поста става оне бедойтунг

май ...

Сега най много ме интересува колко е отровен паяк защото идва вечер и трябва да се спи.

Само внимавай да не заспиш върху него :zzz

Бъди сигурен, че паяка ти е по-уплашен от теб, все пак цял живот е живял в буркан ... А и Брахипелма албопилоза да те ухапе трябва да си и направил нещо много лошо. А утре почвай да разместваш мебелите. Ако не друго то поне можеш да пренаредиш стаята :D

п.с. А вашите разбраха ли че във вас се разхожда тарантула на свобода :bgrin:

Колкото пчела ...

... ама с две жила ;)

Е на мен какво ми пука?!?!Това си е бахти тъпия офтопик!Само ей така влизаш в произволна тема и пишеш някоя глупост колкото за постове!Аз може да тръгна във всички теми в купувам/продавам и да се пазаря за цени, а накрая нищо да не взимам!А изглежда дори не ги знаеш "тези големи гущери" как се казват, а вече искаш да си гледаш.

offtopic: забелязах, че в една друга тема някой беше написал в заглавието "курувам" вместо "купувам" и ти веднага си постнал, че има грешка.Е какво си мислиш, че той не знае как се казва ли?Не се учудвам как си ги направил тези 2000и кусур поста.

айде със здраве и по-леко с постванията, че гледам днес вече 13 си направил.

оффтопик:Виж всичките ми мнения и ако намериш 50 оффтопика в тях ще направя каквото кажеш...Темата се казва "Всякакви мнения коментери и питания" не е ли така :confused

Колкото до "куруването" го написах за да го поправи някой модератор..Плюс това пред него бях написал "оффтопик" нали?!

Ае пеас ;)

Изкам да попитам някой знае ли колко горе-доло струва 1 хубав гущер(нямам представа от породи и т.н.)Сащо искам да попитам и какав аквариум му трябва за да се чувства щастлив :P :D

Изкам да попитам някой знае ли колко горе-доло струва 1 хубав гущер(нямам представа от породи и т.н.)Сащо искам да попитам и какав аквариум му трябва за да се чувства щастлив  :P  :D

Не че нещо ама ти все едо питаш колко струва една хубава кола :blink: . Не очаквай че ще получиш отговор (поне не смислен)

п.с. А вашите разбраха ли че във вас се разхожда тарантула на свобода :bgrin:

Ами нашите разбраха за паяка още сутринта и веднага преповихме стаята.Но той може да е отишъл навсякъде понеже всички врати са отворени.Трябва да го намеря преди майка ми защото му се е заканила.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...