Jump to content
BulForum.com

Екзотични животни

zlobil

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply
Шт, те ядат и червеи... Осигурено им е богато меню. Пък и щурците растат :)

Те и пръсти ядат :P

Нхандуто вчера намаза една опашка от гущер, котарака беше се заиграл с едно хайванче на балкона и остана опашчицата.

Хубаво видях че много хора си поръчаха щурци ма не видях че скоро ще има поръчка.Имаше доставка преди 1 седмица и аз си взех моите тогава.

Значи:

sMARTBomber - 50 големи

Aquila - 30 големи

sandman - 30 големи

danio - 30 големи

HemophiliacInMe - 30 средни

Krank - 30 средни

Кой ще ги поръчва?

Незнам дали тук трябва да пиша или в темата за гадините или буболечките. Та значи събуждам се вчера сутринта и решавам да нахраня паяка. Отивам на терасата да взема щурците и какво да видя: всички до един мъртви, в кутията пълно с мравки и извън кутията по терасата си пълзят в редица. Малии така се ядосах... :angry1

Смятам да се въздържа от поръчка (въпреки че нямам нито един щурец вече) защото очаквам скорошно линеене

Незнам дали тук трябва да пиша или в темата за гадините или буболечките. Та значи събуждам се вчера сутринта и решавам да нахраня паяка. Отивам на терасата да взема щурците и какво да видя: всички до един мъртви, в кутията пълно с мравки и извън кутията по терасата си пълзят в редица. Малии така се ядосах... :angry1

Смятам да се въздържа от поръчка (въпреки че нямам нито един щурец вече) защото очаквам скорошно линеене

Давай труповете с пинсети ;)

Поради заплаха от гладна смърт, моя паяк от днес мина на мърша - парче свинско от фризера.

Обаче като гледам май му се услажда... :)

Ами аз викам да вземем да поръчаме. Той snach поръчва по принцип, но нещо не се е появявал отдавна.

Въпросът е, че понеже мен ме няма от 1-ви до 10-ти предлагам направо да поръчаме повечко.Та пишете ми кой-колко иска, като имайте впредвид, че трябва да ви изкарат гадинките до 10-ти август.

Може би затова го няма ;)

weasel, няма да си жертвам Негово Морално Несъстоятелство - Гъдьо заради твоите оси.   :angry:  :angry:  :angry:

Не яде жилещи  :P

абе не знам Гъдьо-Мъдьо, ама трябва бая дзвер, за да може да им се опре на тези.. направо ме е шубе да ги напръскам с пестицид... ще ме изядат жив

/* edit */

Ами.. дайте да съберем един отряд хамелеони, тогаз :)

Възрастен хамелеонец ще ги изтреби без проблем ;)

edit

Ами.. дайте да съберем един отряд хамелеони, тогаз :)

Чакам две люпила то София и ще имам три броя осинатори :devil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...