Jump to content
BulForum.com

Екзотични животни

zlobil

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Нали няма такава възможност cheese да не се съгласи да даде нашите щурци.Питам защото днес дадох последния щурец, а паяка ми е далеч от линеене и не се знае кога ще има друга доставка.

Пфууу... гадна работа :( Така се беше зарадвал човека, че му идва паяка. Дали все пак ще може да дойде. На някой не му ли се намира случайно малка албопилоза до 15лв. А среща в крайна сметка ще има ли или не?

Еиййй! :(

Прецаках се! Не знаех за поръчката и ся останах без храна! :(

Имам точно 8 щуреца, а паяка е черен кат циганин. Някой ако продава да се обажда, ако има поръчка някаква - също!

Еиййй! :(

Прецаках се! Не знаех за поръчката и ся останах без храна! :(

Имам точно 8 щуреца, а паяка е черен кат циганин. Някой ако продава да се обажда, ако има поръчка някаква - също!

Ами като е черен като циганин, закакво са ти щурци :lol:

Ами щом още не е сменил кожата, значи ще яде поне след десетина дни.

Днеска прочетох в една страница нещо много интересно. знаехте ли, че ако се капне алкохол върху скорпион, той ще се жили до смърт самичък?

Днеска прочетох в една страница нещо много интересно. знаехте ли, че ако се капне алкохол върху скорпион, той ще се жили до смърт самичък?

Даааа, това ми звучи като легендата, за скорпиона който се самоубива в близост до огъня.

Скорпионите са имунизирани към собствената си отрова (нали трябва да се пази от жената :P ) и е невъзможно да се самоубие.

Абе това си звучи съвсем правдоподобно в сравнение, с глупостта, която някаква жена билас казала на един приятел.Та нещото е, че скорпионите могат да се изядът и да се изплюят наобратно!Тоест с вътрешностите навън.Това е почти както кенгуруто може да се скрие цялото в торбата си. :lol:

Луди навсякъде има. Абсолютно невъзможно, алкохолът неможе да навреди на скорпиона, тъй като неможе да проникне през хитина.

Ще се поръчват ли скоро щурци? Аз останах с 4.

Аз също съм на червено - след връщането ми от морето установих, че са ми измрели от жажда цялата колония... :(

С извинение за последователния пост...

Вижте как посрещнахме с моя дзвер за 'добре дошъл' един грамаден скакалец, небрежно кацнал на прането на терасата:

102_6359_resize.JPG

102_6363_resize.JPG

102_6371crop.jpg

:evil

Дажи и за по-късно си е оставил :) . Внимавай в тея жеги с остатъците, че акарите дебнат.

Дажи и за по-късно си е оставил :) . Внимавай в тея жеги с остатъците, че акарите дебнат.

какво е акар? и какво прави той с остатъците?

какво е акар? и какво прави той с остатъците?

Микроскопични кърлежчета, кито живеят навсякъде (дори в току що изпраните дрехи). При висока влажност и хранителни остатъци си завъждат в огромни количества и трябва да се сменя терариума или да се опушва със сяра. По принцип непречат на паяка, но е за препоръчване да ги няма.

При следващата поръчкам искам 30 щурака, че моите изпукаха от жегата.

А Ростислав да вземе да се гръмне :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...