mandirimuniak Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Аз ще мога. А паяка също идва нали? Аз имам 2х20м Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 И аз ще дойда ако не забравя.Колко хора общо ще идват утре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 От кой ще взимаш паяка ако не е тайна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Нали няма такава възможност cheese да не се съгласи да даде нашите щурци.Питам защото днес дадох последния щурец, а паяка ми е далеч от линеене и не се знае кога ще има друга доставка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Пфууу... гадна работа Така се беше зарадвал човека, че му идва паяка. Дали все пак ще може да дойде. На някой не му ли се намира случайно малка албопилоза до 15лв. А среща в крайна сметка ще има ли или не? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Еиййй! Прецаках се! Не знаех за поръчката и ся останах без храна! Имам точно 8 щуреца, а паяка е черен кат циганин. Някой ако продава да се обажда, ако има поръчка някаква - също! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Еиййй! Прецаках се! Не знаех за поръчката и ся останах без храна! Имам точно 8 щуреца, а паяка е черен кат циганин. Някой ако продава да се обажда, ако има поръчка някаква - също! <{POST_SNAPBACK}> Ами като е черен като циганин, закакво са ти щурци Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 ами защото след 3-4 дни ще е адски гладен, а аз имам само 8! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Ами щом още не е сменил кожата, значи ще яде поне след десетина дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Днеска прочетох в една страница нещо много интересно. знаехте ли, че ако се капне алкохол върху скорпион, той ще се жили до смърт самичък? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Днеска прочетох в една страница нещо много интересно. знаехте ли, че ако се капне алкохол върху скорпион, той ще се жили до смърт самичък? <{POST_SNAPBACK}> Даааа, това ми звучи като легендата, за скорпиона който се самоубива в близост до огъня. Скорпионите са имунизирани към собствената си отрова (нали трябва да се пази от жената ) и е невъзможно да се самоубие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Мойта гадинка пак смени кожа! А случайно някой да поръчва щурци скоро? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Абе това си звучи съвсем правдоподобно в сравнение, с глупостта, която някаква жена билас казала на един приятел.Та нещото е, че скорпионите могат да се изядът и да се изплюят наобратно!Тоест с вътрешностите навън.Това е почти както кенгуруто може да се скрие цялото в торбата си. <{POST_SNAPBACK}> Луди навсякъде има. Абсолютно невъзможно, алкохолът неможе да навреди на скорпиона, тъй като неможе да проникне през хитина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Ще се поръчват ли скоро щурци? Аз останах с 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Ще се поръчват ли скоро щурци? Аз останах с 4. Аз също съм на червено - след връщането ми от морето установих, че са ми измрели от жажда цялата колония... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 С извинение за последователния пост... Вижте как посрещнахме с моя дзвер за 'добре дошъл' един грамаден скакалец, небрежно кацнал на прането на терасата: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Дажи и за по-късно си е оставил . Внимавай в тея жеги с остатъците, че акарите дебнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Дажи и за по-късно си е оставил . Внимавай в тея жеги с остатъците, че акарите дебнат. какво е акар? и какво прави той с остатъците? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 какво е акар? и какво прави той с остатъците? <{POST_SNAPBACK}> Микроскопични кърлежчета, кито живеят навсякъде (дори в току що изпраните дрехи). При висока влажност и хранителни остатъци си завъждат в огромни количества и трябва да се сменя терариума или да се опушва със сяра. По принцип непречат на паяка, но е за препоръчване да ги няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 При следващата поръчкам искам 30 щурака, че моите изпукаха от жегата. А Ростислав да вземе да се гръмне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.