Jump to content
BulForum.com

Екзотични животни

zlobil

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

за тва да е първия наистина несъм въобще сигурен но съм сигурен че съм горд собственик

скорпиона е към 13-14 см. и е много черен :D :) и е мнооого мания

утре ще сложа хубави снимки щото зарди стреса сега само шава и немога да го хвана да го снимам хубаво

edit:

всъщност ЕТО 1 снимка

от светкавицата изглежда така зелен иначе ще дам снимки и на черен ;)

за тва да е първия наистина несъм въобще сигурен но съм сигурен че съм горд собственик

скорпиона е към 13-14 см. и е много черен :D :) и е мнооого мания

утре ще сложа хубави снимки щото зарди стреса сега само шава и немога да го хвана да го снимам хубаво

edit:

всъщност ЕТО 1 снимка

от светкавицата изглежда така зелен иначе ще дам снимки и на черен ;)

Внимавай с влажността при линеене ;)

Внимавай с влажността при линеене ;)

какво имаш на предвид че трабва да е много голяма или малка

то за влажността при него и не при линеене трябва да е много голяма и е такава ;)

субстрата ми е стърготини от кокосов орех и държи адски дълго влагата + паничка с вода ;)

Влажността трябва да е доста висока, но трябва да се внимава с акарите по време на линеене.

Ами да, само дето първия път беше много малък и е сменил кожата в дупка и то през ноща, а втория път пак през ноща но върху паяжина. Сега обаче е решил да сменя баш по обяд и се е излегнал като пет пари в кисия все едно е умрял (допреди 2 часа плетеше мрежи)

edit: Ами то в периода между смените има доста изменения във външния вид: първо е един такъв новичък с лъскав косъм и светъл, после потъмнява, почва да яде, почва да хвърля косъмчетата, оголва си дупето, спира да яде, почернява като негър, почва да плете мрежа и след това сменя. Не е възможно да не съм забелязъл някоя смяна. Повече от 10 дена не съм отсъствал от къщи.

На danio преди 10 дена е сменил кожа за 3-ти път а мисля, че неговия е същия и е от една партида с моя (взет в началото на март)

Имам намерение след смяната да го места от буркана в терариум. Тъкмо докато се втвърди ще му сглобя един.

Абе нали женските живеят много по-дълго от мъжките. Възможно ли е по-рядката смяна на кожи(респективно по-бавния растеж) да означава, че паяка евентуално е женски

Трябва да са сменили вече четири кожи, я внимателно проверете терариумите ;) .

Трябва да са сменили вече четири кожи, я внимателно проверете терариумите ;)  .

Да точно така 4 пъти .Аз по нагоре малко се обърках понеже видях че имам само 3 кожи но не се сетих че имах още една която я изгубих.

Вчера се търкалях по едно Кале с 60++ сантиметрова усойница, целия съм в синини и рани, но усещането да държа змия която може да ме убие е доста вълнуващо.

Вчера се търкалях по едно Кале с 60++ сантиметрова усойница, целия съм в синини и рани, но усещането да държа змия която може да ме убие е доста вълнуващо.

Определено трябва да кандидатстваш за работа в Дискавъри Ченъл! :P

Определено трябва да кандидатствам за работа в някоя лудница.

Мойта албопилоза е на 4сменени кожи и сега ще сменя пак скоро. Обаче нещо странно стана с моя паяк - изяде близо 40 средни щуреца между последното линеене и сега! Преди сменяше на месец точно, а сега - не. Трябваше да смени кожа вчера, а още няма намерение да сменя - не е потъмнял, но се назлъндисва да яде. Ако му сложа 1 щурец цяло денонощие, ще яде, но не напада веднага, както преди.

А между другото, възможно е вашите паяци да са сменили по-малко кожи в зависимост от храненето. Аз моя го тъпча постоянно и за т'ва е така.

А и някакви паяци щаха да пристигат.

Като се върна ще гледам да уредя същите паяци на същата цена, но от човек по сериозен от шефа на терариум Варна. Тогава пак ще питам кой иска.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...