Jump to content
BulForum.com

Екзотични животни

zlobil

Recommended Posts

Поне едно нещо научих докато си търсех инфо за тарантули и това е че те проявяват темперамент и не може да се съди за поведението на един вид по това на 1 негов представител.То някой хора и кралска кобра държат но това не означава че тя става за домашен любимец.Ако можеш да дадеш линкче от някакъв друг саит ще съм ти благодарен. :D

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Щом ми нямаш доверие :( . Мисля, че съм достатъчно достоверен източник.

Ето ти линк.

Имай предвид, че паяка е много малък и ще свикне бързо със новата обстановка.

Както вече казах обичам да проучвам нещата докрай.Не се засягай и с най-големия специалист да говорех пак бих потърсил друго мнение. Поръчвам 1 паяче. :D

Няма проблем, просто съм имал взимане-даване с много животни.

Паяка ще може да го вземеш на срещата в събота или неделя като се уточни датата.

Имаш ли достатъчно малки щурци?

ЕДИТ: ощи 3 паяка и ще станат по 5 лева :)

Аз съм за паяк!!! Пишете и мен!  :D

Всъщност - нека са два!!!

Edit: Иво, ще могат ли да се поръчат към тях и щурци?

Ти да не мислиш, че съм те забравил :D .

sandman паяците ще се поръчват най- късно утре, така че решавай ;)

Станаха 9 паяка. Аз ще взема 10 броя, така че ако някой не е поръчал, а иска ще има един свободен. Само имайте предвид, че другата седмица няма да съм в града.

!!!Тарантулите идват от Терариум Варна!!!

Ами Ростислав(Екзотик Зоо) се прави на мъжка полова жлеза с външна секреция. Сигурно утре ще дойдат.

Ами Ростислав не ми отговаря и несъм поръчал. Ако до довечера не вдигне телефона, ще намеря от един друг познат същия размер и на същата цена.

Както писах по-горе Ростислав влезе в черния списък. Няма да ме има една седмица, след това ако има още заинтересовани ще взема от сигурен човек.

утре вечер пристига може би първия Императорски скорпин (Pandinus imperator) в Пловдив :) и гордия собственик ще съм аз :) :punk

очаквайте снимки и отзиви

а ето и малко инфо за него

в сайта

утре вечер пристига може би първия Императорски скорпин (Pandinus imperator) в Пловдив :) и гордия собственик ще съм аз :) :punk

Не бъди толкова сигурен B)

Ух... Паякът ми остана без половин крак... Сега сформирам спасителен екип  :wacko:

Ако има желаещи да ми помогнат при преместването - моля, изпратете ПМ  :wir

При смяна на кожата ли стана белята или сте играли канадска :lol: ? След 2-3 смени ще е като нов ;) , но трябва да установиш причината.

По-добре изчакай с местенето, но ако все пак решиш да се пробваш имай предвид, че това е един от най-бързите земни птицеяди. Моя избяга сутринта преди да замина, добре че не се паникйосах и веднага го хванах за цефалоторакса :bgrin:

Aquila не е в града...

Пилето може да не е в града, но духом и интернетски е с вас.... привет от Елена :D

Ти ако ми намериш толкова опасен паяк ще те черпя.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...