`evil`inside` Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Цената на 10 щуреца + транспорта е 1,15 лв. За 40бр. - 4,60 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Цената на 10 щуреца + транспорта е 1,15 лв. За 40бр. - 4,60 лв. <{POST_SNAPBACK}> Нали преди беше 20щуреца-2лв+транспорта.Ако искате да отменим срещата за утре че много вали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Нали преди беше 20щуреца-2лв+транспорта.Ако искате да отменим срещата за утре че много вали. <{POST_SNAPBACK}> И аз съм съгласен! Освен това утре съм на изпит и искам да почета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Ами аз днеска няма да дойда, защото сутринта отидох на изпит без чадър и нямам сухи обувки. Който държи щурците да ми прати ЛС или на ICQ-то да се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Утре мога да дойда, някъде около обед ако може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Утре обаче кажете от колко часа още днес.Дано времето е хубаво да не е като днес.Извинявам се че не можах да дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Ха, ако ще се срещате за щурците, да дойда да ви видя що за същества сте? <{POST_SNAPBACK}> Осмокраки с хелицери, доста космати (някои се бръснат ама няма голяма полза). Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Бря ми ся ко ша прая след 22 години най накая момиче ме покани у тях . Даже и граматиката си забраих някъде. Щураците ще ги взема набързо, а с тебе се разбахме вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Все пак може да не е чак такава голяма работа, но досега почти винаги аз взимам щурци и се срещаме, а ако някой не дойде пак се срещаме в удобно време, вместо да ви карам да идвате до нас.Надявам се не мислите, че си отдържам част от парите, а ако е така мога всеки път да ви пиша точно колко бройки са и съответно колко пари+пътни+телеграфен превод.Хайде дано никой не се обиди, но мисля, че в случая съм прав. Кажете ми за утре кога ви е удобно на същото място да се видим. <{POST_SNAPBACK}> Напротив, доста голяма работа е! Аз лично съм ти адски благодарен за това, което вършиш, защото по този начин улесняваш всички ни. Мен ме е срам, че не можах да дойда, но мислех, че никой няма да ходи и ще прочетеш това преди да излезеш. Просто наистина нямаше как да дойда. Утре съм съгласен. Ще дойда на всяка цена живот и здраве, но ще ми е най-удобно след 6.00ч., защото до обяд съм на изпит, а след това трябва да стоя в нас, че ще идват за профилактика на климатика. Но ако кажете след обед - ще дойда пак, въпреки гнева, който ще си навлека. Относно парите - изобщо не се притеснявай - аз поне не мисля, че взимаш и стотинка. Който си мисли че е ущетен - да си поръчва сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 И последно, в колко и къде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Еми пак в 18:00 на фонтаните,ако вали- на пощата откъм фонтаните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Там ще съм. Ако не ви позная ей ма мене от снощи А този на чиято ръка седя ми е домашния любимец Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Сега като се прибирам гледам че паяка е легнал по гръб и ще си сменя кожата за трети път. ЕDIT:След 1час-Обърна се по корем и малее къв огромен е станал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Ами неделя ще си стягам багажа и ще давам инструкции на нашите да ми гледат добитъка докато ме няма, така че ако може в събота.... ЕДИТ: в събота преди 18.00 часа става ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Ще поръчвам от Варна Brachypelma vagans, 1-2 смени на кожата, цена 6 лева. Ако се съберат поръчки за 10 паяка цената ще е 5 лева. Досега имам заявки за 6 паяка. Който иска да казва, защото ще се поръчват най-вероятно утре. Парите ще дадете, когато вземете паяка от мен. Ето няколко снимки на паяка (!!!това са възрастни паяци!!!)цък, цък. ЕДИТ: за да не става темата на пазар, пращайте ми ЛС или на ICQ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Хмм гадинката е звяр и се изкушавам само че е агресивна и бърза.Някакво инфо за отровата ако дадете ще съм благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Паяка е абсолютно безопасен и спокоен, незнам къде си чел това инфо но не е вярно. Паяка е кротък и се отглежда точно като Brachyоpelma albopilosа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 http://arachnophiliac.co.uk/burrow/caresheets/ това е едно от местата.Не вярвам да лъжат хората.Сигурен ли си защото доколкото си спомням много назад в темата м беше казал че Pterinochilus murinus ( Златна звезда ) не е много отровна тарантула.Та чудя се на кой да вярвам. .Просто се вманиачих по тези тарантули ама ще е кофти ако не проуча първо на 100% нещо преди да го пусна да си щъка вкъщи(пък било то и отровно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Златната звезда си е опасна, но не и смъртоносна. Всички Брахипелми са кротки и безопасни рядко нервни. Въпросня паяк съм го държал в ръка на изложбата "Планета екзотика" в София. Това инфо хич не ми изглежда достоверно, може да са объркали паяка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.