Jump to content
BulForum.com

Екзотични животни

zlobil

Recommended Posts

Аз имам изпит на трети и след това съм свбоден.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply
Но, както казват воайорите: "Ще видим!" ;)

Ха-ха-ха :woot

И аз съм за да пийнем по 1,2,5 бирички, ама аз ще съм свободен чак след 5-6ти юли някъде!

Ето да ви се похвала с новия дом на моя хайван :) и да попитам някой от тоя форум има ли вече някоя гадинА като скорпион за обмяна на малко опит защото аз си чакам другата седмица моя ако има някой който има скорпионче нека ми драсне ЛС да полафим малко

thx ;)

а дайте и някакви снимчици който има с интересни терариуми за идейки ;)

моя е полвината с кокосови стърготини смесени с пясък а другата половина само пясък, сложил съм също мангрово дърво (което доста се понрави на паяка) и некви изкуствени цветя

бтв за по влаголюбивите паяци кокосовите стърготини като субстрат са доста добри защото доста повече задържат влагата от торфа

мангровото дърво също задържа продължително влага ;)

@sMARTBomber ам ти може да драснеш 1 ЛС понеже сме комшофци може по сяко време да завъртим по некви бирички... джинчета..или квото и да е там ;) :tongue

@sMARTBomber ам ти може да драснеш 1 ЛС понеже сме комшофци може по сяко време да завъртим по некви бирички... джинчета..или квото и да е там ;) :tongue

Може може :)

Тъкмо да ме светнеш от къде си набарал тези камъчета вместо субстрат че ме изкефиха... ;)

Ето да ви се похвала с новия дом на моя хайван :) и да попитам някой от тоя форум има ли вече някоя гадинА като скорпион за обмяна на малко опит защото аз си чакам другата седмица моя ако има някой който има скорпионче нека ми драсне ЛС да полафим малко

thx ;)

а дайте и някакви снимчици който има с интересни терариуми за идейки ;)

моя е полвината с кокосови стърготини смесени с пясък а другата половина само пясък, сложил съм също мангрово дърво (което доста се понрави на паяка) и некви изкуствени цветя

бтв за по влаголюбивите паяци кокосовите стърготини като субстрат са доста добри защото доста повече задържат влагата от торфа

мангровото дърво също задържа продължително влага ;)

Бая парче си е тоя паяк, много ми е интересно как го вадиш тоя дзвер от аквариума/терариума когато трябва да го чистиш и да сменяш джунджориите извътре? Агресивно ли е тва чудо?

Това е един от най-кротките птицеяди. И чистенето не се прави всеки ден, а на няколко месеца (като изключим отстраняването на остатъците от храната).

Това е един от най-кротките птицеяди. И чистенето не се прави всеки ден, а на няколко месеца (като изключим отстраняването на остатъците от храната).

Като се зачетох и по-по-назад из темата (бая страници са станали), взе да ми става интересно, бих се хванал да гледам някой по-малко агресивен вид. Колко време отнема горе - долу гледането на такова животно , в смисъл освен да му се кефиш, като грижи става дума?

Ами почти никакви, храниш го всеки ден (и да го забравиш за седмица няма да се сърди), вода трябва да има винаги и да му почистваш основно терариума поне двапъти в годината.

Хора, току що паяка ми се обърна по гръб и ще почва да линее... !!!

Първо си покри пода с паяжина а след това пръскаше косъмчета във всички посоки. И накрая се гътна наопаки и сега стои и го чакаме да се отхлупи :)...

Който си е поръчал щурци - утре в 18:00 на фонтаните, а ако вали - на пощата,ама не под часовника,а пак от страната на фонтаните.

Хора, току що паяка ми се обърна по гръб и ще почва да линее... !!!

Първо си покри пода с паяжина а след това пръскаше косъмчета във всички посоки. И накрая се гътна наопаки и сега стои и го чакаме да се отхлупи :)...

Ти за пръв път ли виждащ това :confused

Който си е поръчал щурци - утре в 18:00 на фонтаните, а ако вали - на пощата,ама не под часовника,а пак от страната на фонтаните.

Как да ви позная?

А ако немога да дойда утре кога ще може да си ги взема?

Да.

Досега само съм намирал съблечената кожа.

Не мисля че всеки с паяк го е виждал.

Изнедах се, защото отдавна го имаш паяка.

Ех пак късно видях.

Ех пак късно видях.

Е кое му е късното? Утре - става въпрос за Неделя. Виж, че поста е от днес ;)

Никога не е късно да станеш за резил! :)

/Офф: ХА-ХА 888-ми пост!

Дам,под утре се има в предвид неделя (3.06).:D

Aquila , аз съм женско с къса рошава коса,а snatch ще е с черна шапка и вероятно с кубинки.А ако утре не можеш да дойдеш,ще се уговориш със snatch кога и къде да си получиш поръчката.

А какво стана със срещата?

Дам,под утре се има в предвид неделя (3.06).:D

Aquila , аз съм женско с къса рошава коса,а snatch ще е с черна шапка и вероятно с кубинки.А ако утре не можеш да дойдеш,ще се уговориш със snatch кога и къде да си получиш поръчката.

А какво стана със срещата?

Ами ще гледам да дойда, ама малко ми е късно. А за срещата всички си траят.

А за срещата всички си траят.

Еми аз си трая, щото като видя много хора се изчервявам и почвам да заеквам, но хубавото е, че пъпките не ми личат толкова докато съм червен :tongue

Ама като пийна една бира се напивам и ми идва смелостта, така че зора с мене ще е докато пийна бирата... B)

Ех пак късно видях.

Ами датата в форума ми е грешна затова се обърках.Не ми направи впечатление когато писах отговор.

Е кое му е късното? Утре - става въпрос за Неделя. Виж, че поста е от днес ;)

Никога не е късно да станеш за резил! :)

/Офф: ХА-ХА 888-ми пост!

ХАХА чак пък за резил.Не ми пука чак толкова.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...