Jump to content
BulForum.com

Екзотични животни

zlobil

Recommended Posts

При моето Nhandu се въдят малки щурчета... Около 2-3мм, бели, почти прозрачни... :(

Ами явно последният щурец който си дал е бил бременен и е решил да ражда точно преди да премине в един по-добър свят...

@sandman Относно поръчката аз искам 20 малки щурци + една малка Албопилоза така че може да се организира поръчка.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply
При моето Nhandu се въдят малки щурчета... Около 2-3мм, бели, почти прозрачни... :(

Съвсем нормално е, даже като поотраснат може да послужат за свежи хапки на нанду-то, но ако станат вече оформени щурци ще трябва да ги извадиш, защото може да наръфат евентуално прясно излинялия паяк в безпомощната му фаза...

От zoomania.org пуснахме проекта "КОНЕ" като самостоятелен сайт за всички любители на тези прекрасни животни:

logo.jpg

В момента обмисляме идеи за нов проект и премаме добри предложения ;)

Aquila за конете имам няколко статии в едни списания.Ако искаш мога да ти ги дам :)

Много харесвам конете и ездата.След последната ми езда обаче претърпях операция на рамото и месец в гипс... и още не ми се е оправила ръката..Така че едва ли скоро пак ще се кача на кон :(

Че какво му е на крокодиловия та "в краен случай" ще си вземеш такъв? Какъв по хубав си харесал?

Аз след дълги дискусии с Aquila се спрях на леопардовия гекон, но искам малък, така че скоро може и аз да се присъединя към темата :)

Aquila за конете имам няколко статии в едни списания.Ако искаш мога да ти ги дам  :)

Много харесвам конете и ездата.След последната ми езда обаче претърпях операция на рамото и месец в гипс... и още не ми се е оправила ръката..Така че едва ли скоро пак ще се кача на кон  :(

Ако не са от български издания става, неискам да си имам неприятности за авторските права, въпреки че винаги отбелязваме автора. Дано бързо да се оправиш и пак да яхнеш някое пони:), аз съм яздил само магарета и мулета :lol:

Аз след дълги дискусии с Aquila се спрях на леопардовия гекон, но искам малък, така че скоро може и аз да се присъединя към темата :)

Добър избор, няма да съжаляваш ;)

Около 90 лева, но другия администратор на зооманията е виждал по 60 и ако се интересуваш ще го питам.

На мен са ми останали около 50-60 броя а паяка ми спря да яде, защото най-вероятно ще линее. Ако иска някой да му дам да се обажда. Склонен съм да се разделя с до 20-тина

На мен са ми останали около 50-60 броя а паяка ми спря да яде, защото най-вероятно ще линее. Ако иска някой да му дам да се обажда. Склонен съм да се разделя с до 20-тина

ако ми запазиш 10 ще взема само че това ще стане на 27 Юни.Понеже имам да връщам малко борче и събирам пари в момента.

Който е закъсал за храна, взима кутийка бял червей(неоцветен). За 2-3 дни стават на мухи, които паяците много обичат.

А, може ли да попитам как ги ловят? А и как аз да ги хващам за да му давам - ще напълня стаята с мухи!

Един шлаух от буркана с мухите до терариума, затъмняваш буркана и мухите сами отиват.

ако ми запазиш 10 ще взема само че това ще стане на 27 Юни.Понеже имам да връщам малко борче и събирам пари в момента.

sry раздадох вече 20...

Приложи трика на Aquila, а може и направо червеи да им дадеш пак се кефят ;)

За тези които са зъкъсали с щурците още няколко идеи, паяците могат да ядат също така дъждовни и торни червеи, и парченца месо (пилешко, телешко...).

... и парченца месо (пилешко, телешко...).

не ядяха ли само жива храна :blink:

А относно игуаните: не се ли продават по-малки: нещо например 20см защото това 60см-60лв е малко :wacko: а и някои знае ли примерни размери за терариум за възрастна игуана (защото знам че стават доста голями) - да не се наложи да остъклявам терасата и да я правя на терариум :D

Ти му дай пък ще видиш:), само да не е от хладилника, че няма да го иска.

А, може ли да попитам как ги ловят? А и как аз да ги хващам за да му давам - ще напълня стаята с мухи!

Не си ли забелязал че около леговището на паяка има паежиносни власинки.По големите същества немогат да се залепят. но за една муха няма да е никакъв проблем да остане неподвижна до последния и момент.

:P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...