mandirimuniak Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 При моето Nhandu се въдят малки щурчета... Около 2-3мм, бели, почти прозрачни... <{POST_SNAPBACK}> Ами явно последният щурец който си дал е бил бременен и е решил да ражда точно преди да премине в един по-добър свят... @sandman Относно поръчката аз искам 20 малки щурци + една малка Албопилоза така че може да се организира поръчка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Ами ОК. Ако има поръчка пишете ме с 40 средни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 При моето Nhandu се въдят малки щурчета... Около 2-3мм, бели, почти прозрачни... Съвсем нормално е, даже като поотраснат може да послужат за свежи хапки на нанду-то, но ако станат вече оформени щурци ще трябва да ги извадиш, защото може да наръфат евентуално прясно излинялия паяк в безпомощната му фаза... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 От zoomania.org пуснахме проекта "КОНЕ" като самостоятелен сайт за всички любители на тези прекрасни животни: В момента обмисляме идеи за нов проект и премаме добри предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Aquila за конете имам няколко статии в едни списания.Ако искаш мога да ти ги дам Много харесвам конете и ездата.След последната ми езда обаче претърпях операция на рамото и месец в гипс... и още не ми се е оправила ръката..Така че едва ли скоро пак ще се кача на кон Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Че какво му е на крокодиловия та "в краен случай" ще си вземеш такъв? Какъв по хубав си харесал? Аз след дълги дискусии с Aquila се спрях на леопардовия гекон, но искам малък, така че скоро може и аз да се присъединя към темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Aquila за конете имам няколко статии в едни списания.Ако искаш мога да ти ги дам Много харесвам конете и ездата.След последната ми езда обаче претърпях операция на рамото и месец в гипс... и още не ми се е оправила ръката..Така че едва ли скоро пак ще се кача на кон <{POST_SNAPBACK}> Ако не са от български издания става, неискам да си имам неприятности за авторските права, въпреки че винаги отбелязваме автора. Дано бързо да се оправиш и пак да яхнеш някое пони, аз съм яздил само магарета и мулета Аз след дълги дискусии с Aquila се спрях на леопардовия гекон, но искам малък, така че скоро може и аз да се присъединя към темата <{POST_SNAPBACK}> Добър избор, няма да съжаляваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Аз само информативно да попитам колко струва една малка игуана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Около 90 лева, но другия администратор на зооманията е виждал по 60 и ако се интересуваш ще го питам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Това е терариума в София-ленд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 аз трябва да си взема 10 броя за героя Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 На мен са ми останали около 50-60 броя а паяка ми спря да яде, защото най-вероятно ще линее. Ако иска някой да му дам да се обажда. Склонен съм да се разделя с до 20-тина Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 На мен са ми останали около 50-60 броя а паяка ми спря да яде, защото най-вероятно ще линее. Ако иска някой да му дам да се обажда. Склонен съм да се разделя с до 20-тина <{POST_SNAPBACK}> ако ми запазиш 10 ще взема само че това ще стане на 27 Юни.Понеже имам да връщам малко борче и събирам пари в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Който е закъсал за храна, взима кутийка бял червей(неоцветен). За 2-3 дни стават на мухи, които паяците много обичат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 А, може ли да попитам как ги ловят? А и как аз да ги хващам за да му давам - ще напълня стаята с мухи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Един шлаух от буркана с мухите до терариума, затъмняваш буркана и мухите сами отиват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 ако ми запазиш 10 ще взема само че това ще стане на 27 Юни.Понеже имам да връщам малко борче и събирам пари в момента. sry раздадох вече 20... Приложи трика на Aquila, а може и направо червеи да им дадеш пак се кефят Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 За тези които са зъкъсали с щурците още няколко идеи, паяците могат да ядат също така дъждовни и торни червеи, и парченца месо (пилешко, телешко...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 ... и парченца месо (пилешко, телешко...). <{POST_SNAPBACK}> не ядяха ли само жива храна А относно игуаните: не се ли продават по-малки: нещо например 20см защото това 60см-60лв е малко а и някои знае ли примерни размери за терариум за възрастна игуана (защото знам че стават доста голями) - да не се наложи да остъклявам терасата и да я правя на терариум Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Ти му дай пък ще видиш, само да не е от хладилника, че няма да го иска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 А, може ли да попитам как ги ловят? А и как аз да ги хващам за да му давам - ще напълня стаята с мухи! <{POST_SNAPBACK}> Не си ли забелязал че около леговището на паяка има паежиносни власинки.По големите същества немогат да се залепят. но за една муха няма да е никакъв проблем да остане неподвижна до последния и момент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.