mandirimuniak Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Междо другото ако скоро ще има поръчка ме пишете с 20 малки Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 имам желание да си закупя тарантула някои да ми каже как вървят цените горе долу. И искам да е малка. От този вид и да не ми се налагада пропатувам голями разстояния за нея някой ако има такава малка гад в пловдив и е продава нека да пише. @cheese ще чакам да ми пишеш или на привате или тука. За цена и горе долу да ми обесниш как се отвъжда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 имам желание да си закупя тарантула някои да ми каже как вървят цените горе долу.И искам да е малка. От този вид и да не ми се налагада пропатувам голями разстояния за нея някой ако има такава малка гад в пловдив и е продава нека да пише. <{POST_SNAPBACK}> Добър избор, може да намериш смитхи за около 25-40лв, няма да се разкарваш, ще ти дойде с автобус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 DarkWish , можеш да си потърсиш подходяща оферта тук Наистина добър избор!Аз гледам такава гадинка(Brachypelma smithi) и мноого си я харесвам За инфо можеш да погледнеш тук (отиваш на раздел членестоноги->паяци->Brachypelma smithi) и тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 А Aquila спомена за среща и ми идва на ум, че още от много отдавна cheese го предлага и аз съм за. <{POST_SNAPBACK}> Ами хайде де, казвайте една дата и да се събираме, днеска ми свърши сесията и съм свободен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Slu4valo li vi se e slednoto: Poglednah burkan4eto s 6turcite i vidqh edin izvanredno bql shturec - be6e po-edar ot drugite i daje i mostacite mu bqha beli. Sled okolo 2 4asa poglednah pak - vsi4ki 6turci bqha s ednakav cvqt!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Slu4valo li vi se e slednoto: Poglednah burkan4eto s 6turcite i vidqh edin izvanredno bql shturec - be6e po-edar ot drugite i daje i mostacite mu bqha beli. Sled okolo 2 4asa poglednah pak - vsi4ki 6turci bqha s ednakav cvqt!? Точно се е бил съблякъл и след 2 часа вече е бил втвърден Аз имам много такива и даже съм ги спасявал от братята им - канибали, които само чакат някой да се съблече и да го оглозгат Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Аааа, не знаех, че и щурците се преобличат! Ето защо има една обвивка от щурец в буркана, а аз си мислех, че някой са го изяли. Моя паяк пак смени кожа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 19, 2005 Author Share Posted June 19, 2005 ops ne6to se bagna i mi iskara 2 posta moje da go iztriete tozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 19, 2005 Author Share Posted June 19, 2005 a we iskam da si vzema sega nqkvo paq4e ama se 4uda kvo da bade i poneje ne gi razbiram osobeno mnogo re6ix da vi pitam kvo da si zema to4no zna4i iskam paqka da e sravnitelno golqma dori i malko pove4e pari da e prosto da ne e kolkoto kapa4ka ot bira i nai-vajnoto da ne e otroven..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 За среща и аз съм за! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 a we iskam da si vzema sega nqkvo paq4e ama se 4uda kvo da bade i poneje ne gi razbiram osobeno mnogo re6ix da vi pitam kvo da si zema to4no zna4i iskam paqka da e sravnitelno golqma dori i malko pove4e pari da e prosto da ne e kolkoto kapa4ka ot bira i nai-vajnoto da ne e otroven..... <{POST_SNAPBACK}> По добре си вземи малък, бързо ще порасне. А да не е отровен.... няма такива паяци. Всички са отровни, някои повече - други по малко. Бързо растящи са Brachypelma albopilosa и Acanthoscurria geniculata (но този е агресивен и ако искаш да го вадиш ще ти прави проблеми ако не си го отгледал от малък) За среща и аз съм за! <{POST_SNAPBACK}> Ами хайдеде Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Искам да поръчам една малка Албопилоза(тези от по 10 лв.) и 20 малки щурци със следващата заявка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Паяка е за един френд а щурците са за мен че мойте свършиха и сега карам на конски мухи (имам предвид паяка а не аз ). Примерно ако може да се организира пратка до 4-5 дена а и все някой друг може да иска щурци ... Едит: от малките албопилози ми трябва (аз като си взех мойта беше 10 лв. но 1-2 лева не са проблем) Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Да се похваля, че вече и аз мога да влизам от вкъщи, но не се знае докога ще е така.Даньо, какво стана, отказа ли се от гекона? <{POST_SNAPBACK}> Значи си си пуснал вече нет от вас така ли ?.Не съм се отказал просто сега нямам излишни пари иначе ще си взема но не сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Ще гледам да събера за по хубав ама в краен случай крокодилов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Ще гледам да събера за по хубав ама в краен случай крокодилов <{POST_SNAPBACK}> Че какво му е на крокодиловия та "в краен случай" ще си вземеш такъв? Какъв по хубав си харесал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Моя паяк излапа всичката манджа и сега се чудя какво да правя! Ако поръчам храна - ще хапне 4-5 щуреца и ще почне да линее, ако не поръчам - ще стои гладен 2-3 седмици докато почне да линее. И се чудя! Ако някой друг ще поръчва - и аз ще поръчам, но този път 40 средни и ще ги консервирам в буркани за след линеенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Че какво му е на крокодиловия та "в краен случай" ще си вземеш такъв? Какъв по хубав си харесал? <{POST_SNAPBACK}> На крокодиловия нищо му няма ама съм си харесал леопардов или гекон токи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.