sandman Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Скоро ще се прави ли поръчка на щурци? Ако ще има - пишете ме с 20 средни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Пишете ми ЛС кой колко и какви щурци иска,щото ще поръчваме.Ама по-бързо,щото е спешно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Също и в бриколаж продават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 За торфа най-добре си купете от Бриколаж. Струва 4 лв за десет литра и пристига от чужбина добре опакован, така че нашенски бизнесмени не могат да го подобрят с нещо, което да ни отрови хайванчетата. Не рискувайте от разни цветарници ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 А какво стана с поръчката? Поръчахте ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 А колко пари е тоя гекони и от къде си го взе.А някакви други видове гущери продават ли се че и аз искам да си взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Значи утре в неделя пред фонтаните така ли.А можеш ли да ми дадеш някакъв линк където да видя оферти за гекони как изглеждат.Твоя колко пари и с какво се храни Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Значи днес (неделя) на фонтаните в 18:00. Който е поръчал 20(независимо от размера) да носи 2 лв. За 100 цената е 10лв. Включен е и транспорта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Аз не можах да дойда да си зема щурците.В последния момент изникна нещо.Snatch много гадно че е станало така с щурците ама в аквариум водата няма къде да се отцежда и ако е била много и те не са могли да я изпият и затова са се издавили.А по горе те бях питал нещо за гекона но не си ми отговорил.Ако може да ми отговориш защото сигурно и аз ще си взимам скоро някакъв гущер Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Много ми харесва.И аз май ще си взимам.Но се чудя дали да избера между хамелеон и гекон Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 danio,те и двете са яки гадинки,ама хамелеон се гледа доста по-трудно и трябват повечко пари за оборудване.(макар че,предполагам, щом ще си взимаш тва го знаеш) Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Да знам че хамелеона е бая скъпичък за отглеждане и се отказвам от него.Търся си някакво гущерче евтино и лесно за отглеждане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Не е чак толкова скъпичък, към 20 лв на месец излиза. Оборудването е малко по-скъпо, но пък него го купуваш веднаж и забравяш за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Дайте да си направим едина тарантула-среща, всички с екзотични животни и тези които искат да си вземат, ще обменями едеи и информация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Брррр, вижте на какво попаднах ! http://www.tcnj.edu/~hofmann/humor/Misc/spider/spider.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Брррр, вижте на какво попаднах !http://www.tcnj.edu/~hofmann/humor/Misc/spider/spider.htm <{POST_SNAPBACK}> Хубаво паяче Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Тръппки ме побиват от насекоми и влечуги А вие си ги отглеждате.....уааааа Имам един съсед дето си гледаше скорпион!!!!!!!!!!!!!! ужас,ужас..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Като ги опознаеш ти стават симпатични. Имат интересно поведение и е голямо удоволствие да ги отглеждаш. А скорпионите са изключителни животни, това са първите животни злезнали от водата (преди 300 000 000 години) и са на практика нунищожими )освен ако не ги стъпчеш), не се влияят от никакви инсектициди, радиацията не им влияе, може да ги замръзиш и след сто години да го размръзиш и нищо няма да му има, може да не яде година и не пие вода... и още много неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Като ги опознаеш ти стават симпатични. Имат интересно поведение и е голямо удоволствие да ги отглеждаш.А скорпионите са изключителни животни, това са първите животни злезнали от водата (преди 300 000 000 години) и са на практика нунищожими )освен ако не ги стъпчеш), не се влияят от никакви инсектициди, радиацията не им влияе, може да ги замръзиш и след сто години да го размръзиш и нищо няма да му има, може да не яде година и не пие вода... и още много неща. <{POST_SNAPBACK}> направо са прекрасни Ама....оле толкова са гнуснииииии...а да не говоря за 'тарантулчиците' които.....аз ако видя такова нещо даже на 3 метра от мен и да има стъкло....ще викам като побъркана ако започне да си мърда крачката.....оле ужас... А.....сериозно ли скорпиона само като го настъпиш умира!??!?! оххх,колко гадничко....предтсавям си как се .....ааааааа,не не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.