Jump to content
BulForum.com

Екзотични животни

zlobil

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

За торфа най-добре си купете от Бриколаж. Струва 4 лв за десет литра и пристига от чужбина добре опакован, така че нашенски бизнесмени не могат да го подобрят с нещо, което да ни отрови хайванчетата. Не рискувайте от разни цветарници !

А колко пари е тоя гекони и от къде си го взе.А някакви други видове гущери продават ли се че и аз искам да си взема

Значи утре в неделя пред фонтаните така ли.А можеш ли да ми дадеш някакъв линк където да видя оферти за гекони как изглеждат.Твоя колко пари и с какво се храни

Значи днес (неделя) на фонтаните в 18:00.

Който е поръчал 20(независимо от размера) да носи 2 лв.

За 100 цената е 10лв.

Включен е и транспорта.

Аз не можах да дойда да си зема щурците.В последния момент изникна нещо.Snatch много гадно че е станало така с щурците ама в аквариум водата няма къде да се отцежда и ако е била много и те не са могли да я изпият и затова са се издавили.А по горе те бях питал нещо за гекона но не си ми отговорил.Ако може да ми отговориш защото сигурно и аз ще си взимам скоро някакъв гущер

danio,те и двете са яки гадинки,ама хамелеон се гледа доста по-трудно и трябват повечко пари за оборудване.(макар че,предполагам, щом ще си взимаш тва го знаеш) :bgrin:

Да знам че хамелеона е бая скъпичък за отглеждане и се отказвам от него.Търся си някакво гущерче евтино и лесно за отглеждане.

Не е чак толкова скъпичък, към 20 лв на месец излиза. Оборудването е малко по-скъпо, но пък него го купуваш веднаж и забравяш за него.

Дайте да си направим едина тарантула-среща, всички с екзотични животни и тези които искат да си вземат, ще обменями едеи и информация.

Тръппки ме побиват от насекоми и влечуги :cry :ohmy: :nugget: :sick: А вие си ги отглеждате.....уааааа :wacko: Имам един съсед дето си гледаше скорпион!!!!!!!!!!!!!! :blink: ужас,ужас..... :wacko: :sick:

Като ги опознаеш ти стават симпатични. Имат интересно поведение и е голямо удоволствие да ги отглеждаш.

А скорпионите са изключителни животни, това са първите животни злезнали от водата (преди 300 000 000 години) и са на практика нунищожими )освен ако не ги стъпчеш), не се влияят от никакви инсектициди, радиацията не им влияе, може да ги замръзиш и след сто години да го размръзиш и нищо няма да му има, може да не яде година и не пие вода... и още много неща.

Като ги опознаеш ти стават симпатични. Имат интересно поведение и е голямо удоволствие да ги отглеждаш.

А скорпионите са изключителни животни, това са първите животни злезнали от водата (преди 300 000 000 години) и са на практика нунищожими )освен ако не ги стъпчеш), не се влияят от никакви инсектициди, радиацията не им влияе, може да ги замръзиш и след сто години да го размръзиш и нищо няма да му има, може да не яде година и не пие вода... и още много неща.

:bgrin: направо са прекрасни :wacko: Ама....оле толкова са гнуснииииии...а да не говоря за 'тарантулчиците' които.....аз ако видя такова нещо даже на 3 метра от мен и да има стъкло....ще викам като побъркана ако започне да си мърда крачката.....оле ужас... :sick:

А.....сериозно ли скорпиона само като го настъпиш умира!??!?! :wacko: оххх,колко гадничко....предтсавям си как се .....ааааааа,не не :wir

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...