snatch Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Ами аз изобщо не съм забелязал кога ще пристигат щурците.Съжалявам ама съм абитуриент.Не знам кога ще мога да си зема щурците.Защото в понеделник 23 имам рожден ден.На другия ден съм в новотела.А на 26 заминавам на слънчев бряг.Тия дни изтрезнявах и за тва изобщо не съм погледнал темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Аз понеже бях абитуриент и ма нямаше 4-5 дена и бях на слънчев бряг забравих да напиша че точно преди да тръгна и моя си смени кожата за трети път.Наистина е станал много по голям.Вчера като си дойдох му дадох щурец и той го хапна веднага.А вашите щурци свирят ли защото моите се късат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Моята Achantoscuria Geniculata си смени кожата онзи ден. Стана наистина голямо добиче ! Ще пусна снимки тия дни Остана ми едно Нанду за продаване, ако някой има желание да гледа такова нещо, да свирка. Тия дни го чакам и то да си смени кожата, след това се приямат оферти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 На някой случайно да са му останали 4-5 щуреца в повече, да ми продаде, че мойте свършиха, а паяка още не е спрял да яде!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Офф да бе и аз така.Моите се изядоха и май май е време за поръчка.Иначе ако е за 5-6 мога да ти дам, мисля.Пиши ми само на пощата. Така и не открих с какво да ги храня гадините!И котешка храна не ядат изобщо вече не знам какво да им давам и ги държа сами да се ядат. <{POST_SNAPBACK}> На мойте им давам марули Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 И аз им давам марули ама се ядат канибалчетата гадни. Намаляли са драстично от преди 2 седмици когато го оставих и тръгнах за Боровец. А през това време са били хранени редовно, значи май си се ядат по принцип, без значение с какво ги храниш... *Едит: btw моя дзвер направи голям екшън с една голяма нощна пеперуда. Гонеше я из целия терариум изпусна я няколко пъти но накрая я сгащи в един ъгъл. Доста зловещо беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Ами ако са ти малко не се притеснявай, няма да умре до следващата поръчка. Ако искате можем да пуснем една поръчка. Ако и на другите са им свършили... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Ами ако са ти малко не се притеснявай, няма да умре до следващата поръчка. Ако искате можем да пуснем една поръчка. Ако и на другите са им свършили... Ами аз имам 20 - ще ми стигнат за около седмица и нещо. Навит съм за поръчка (2х30 големи). Ако са свършили твоите ела до нас ще ти дам 4-5 малки (ако не са ги изяли големите им братя дотогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 А има ли средни щурци защото малките вече са много малки апък големите още не стават.Та ако има 10 средни ако не малки.Snatch ако искаш още гълъби може да се пробвам да ти донеса до следващата поръчка ама не обещавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 При линеене се махат влакната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 А да се похваля аз моя вече го вадя.Засега съм го вадил 3 пъти и е много готина.Даже сега държах и на `evil`inside`, който е към 4см с краката. Изобщо не е страшно само понякога се засилва и първия път ме изненада, но вече не ми прави впечетление Аз също имам голям мерак да извадя моя, но нали навсякъде пише, че бил агресивен и не смея. Даже като бръкна с нещо и той веднага вади зъбите, разтваря предните крака за атака и идва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Еми най-много да пробвам с ръкавица. Дано само да не тръгне по ръката ми и да тупне на земята да си счупи нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 А snatch пишеш че паяка ти е "много готина"-как разбра че е женски и аз искам да разбера моя какъв е Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 абе момчета я ми кажете къде от пловидв мога да ида да си купа чист не обогатен торф че ще сменям къщата на моя звер а торф немам бтв да се похвала неска тарантулата ми сгъна едмо мишле значи към 4 следобяд му го пуснах вчера той го напада там пуска му отрова и след тва седеше ей така в терариума все едно мишка нема... аз тамън си помислих че няма да е яде и ... къ 3-4 през ноща кат станах да пия вода седеше такъв надървен (изправен) и вече е беше изсмукал полвината ше сложа и снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Тази вечер моя звяр си е сменил кожата. Станал е по-голям и по-рошав Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 6, 2005 Author Share Posted June 6, 2005 kumca to4no sre6tu rondoto we iskarani sa vanka nqkvi saksii s cvetq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.