Jump to content
BulForum.com

Екзотични животни

zlobil

Recommended Posts

Бурканчетата са сигурни поне. Аз гледам повече животни и щурците ми също са много, та ги държа в по-голям съд.

Между другото едното Нанду вече е продадено, остава само едно.

Така че, ако някой проявява интерес, да ме сезира :D

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Аз, че мойте свършиха...

Искам 100 големи, защото се оказа че Тарантулата е станала още по-лакома и сега яде по 3 на веднъж...

И аз ще искам 20 малки, че моите измряха - останаха 2. Ама не ми е кой знае колко спешно, щото паяка спря да яде и сигурно ще линее!

Ами кажете кой колко иска :D Моя паяк е станал доста дебеличак,чак почва да ме притеснява.Дано да линее скоро...:unsure:

Значи засега:

sMARTBomber 100 големи

sandman 20 малки

mandirimuniak 20 малки

danio 20 малки

Леко да разнообразя темата, че напоследък само поръчваме :)

Ето ви едно home made филмче на моя паяк. Забележете музиката, която вървеше в този момент по ММ как се връзва на бруталитито в терариума... :evil

Абе защо така гадно ни измряха на всички почти щурците?

А моя паяк си смени целуфана :)

Аз преди време уморих една партида с изобилие от влага. Бах им дал марули, бях им сложил и голям памук с вода. Може и от това да е.

Сега ги храня с една смес, дато сам си я измислих, и с трева, но не от пред блока :D. И ги поя през надупчен шлаух, за да няма разливане на вода. Пробвайте така! При мене системата работи перфектно, смъртността е нулева.

P.S. Сърдечни благодарности на Snatch за това, че качи ето тук - http://store2.data.bg/offfff/2005-04%20(Nhandu_Lineene)/ !!!!

Това е линеенето на едното ми Нанду, заснето от началото до края.

А тук - http://store2.data.bg/offfff/2005-05%20(April)_Kotki/ има снимки на котки от котешката изложба.

Значи поръчката става така:

sMARTBomber 100 големи

sandman 20 малки

mandirimuniak 20 малки

danio 20 малки

Krank 20 малки

Ако има някакви промени или нещо съм объркала казвайте,щото ще поръчваме вече :rolleyes:

cheese,какво включва тази смес?

Поръчахме ги,до края на седмицата трябва да ги получим :)

Krank ,спокойно,паяците издържат без проблем 2 месеца без храна,за 2 седмици нищо няма да му стане ;) И моят не е ял от доста време...

Казаха ми за случай паяк да не яде година и 2месеца някъде.Просто не бил гладен. :bgrin:

WOW тия да не са объркали паяка с някоя съблечена кожа и да са я гледали година и 2 месеца че не яде :D (kidding)

Моя не е ял 4-5 дена и не се притеснявам, но забелязвам че почва да нервничи... - изкоренява де що види растение и се катери по стените на терериума.

Залъгвам му глада обаче с бели червеи и номера минава... :)

Казаха ми за случай паяк да не яде година и 2месеца някъде.Просто не бил гладен. :bgrin:

Съвсем нормално. Паяците не са животни, които хабят калории напразно, като каране на колело или тичане из парка :P метаболизма им е много забавен и издържат дълго време без храна, дори и без кислород (до 30 минути, в зависимост от вида). Такаче не се шашкайте и 3 месеца да не яде нищо няма да му стане ;)

Какво имаш предвид под утре? Защото като гледам си го написал в 00.03ч., което значи че утре е неделя :)

Значи на 21.Май (Събота) в 18.00ч. пред фонтаните на партийния дом. Да носим по 2лв.(за 20 малки) + 1лв.(за пътни). Така ли?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...