cheese Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Бурканчетата са сигурни поне. Аз гледам повече животни и щурците ми също са много, та ги държа в по-голям съд. Между другото едното Нанду вече е продадено, остава само едно. Така че, ако някой проявява интерес, да ме сезира Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Има ли желаещи скоро да направим поръчка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Аз, че мойте избягаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Аз че моите измряха.Чак се притеснявам като гледам как ме следи паяка.Необичайно активен е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Аз, че мойте свършиха... Искам 100 големи, защото се оказа че Тарантулата е станала още по-лакома и сега яде по 3 на веднъж... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Ами аз имам още 5-6 ама ако ще се поръчва кажете да поръчвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 И аз ще искам 20 малки, че моите измряха - останаха 2. Ама не ми е кой знае колко спешно, щото паяка спря да яде и сигурно ще линее! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Ами кажете кой колко иска Моя паяк е станал доста дебеличак,чак почва да ме притеснява.Дано да линее скоро... Значи засега: sMARTBomber 100 големи sandman 20 малки mandirimuniak 20 малки danio 20 малки Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 20 малки Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 В такъв случай и на мен 20малки Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Леко да разнообразя темата, че напоследък само поръчваме Ето ви едно home made филмче на моя паяк. Забележете музиката, която вървеше в този момент по ММ как се връзва на бруталитито в терариума... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 За мен 20 малки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Абе защо така гадно ни измряха на всички почти щурците? А моя паяк си смени целуфана Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 С какво ги храните и поите тия щурци, дето толкова мрат ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Ами аз им давам моркови Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Аз преди време уморих една партида с изобилие от влага. Бах им дал марули, бях им сложил и голям памук с вода. Може и от това да е. Сега ги храня с една смес, дато сам си я измислих, и с трева, но не от пред блока . И ги поя през надупчен шлаух, за да няма разливане на вода. Пробвайте така! При мене системата работи перфектно, смъртността е нулева. P.S. Сърдечни благодарности на Snatch за това, че качи ето тук - http://store2.data.bg/offfff/2005-04%20(Nhandu_Lineene)/ !!!! Това е линеенето на едното ми Нанду, заснето от началото до края. А тук - http://store2.data.bg/offfff/2005-05%20(April)_Kotki/ има снимки на котки от котешката изложба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Значи поръчката става така: sMARTBomber 100 големи sandman 20 малки mandirimuniak 20 малки danio 20 малки Krank 20 малки Ако има някакви промени или нещо съм объркала казвайте,щото ще поръчваме вече cheese,какво включва тази смес? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Поръчвайте че паяка ми ще умре от глад(вече 2 седмици не е ял) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Поръчахме ги,до края на седмицата трябва да ги получим Krank ,спокойно,паяците издържат без проблем 2 месеца без храна,за 2 седмици нищо няма да му стане И моят не е ял от доста време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Казаха ми за случай паяк да не яде година и 2месеца някъде.Просто не бил гладен. WOW тия да не са объркали паяка с някоя съблечена кожа и да са я гледали година и 2 месеца че не яде (kidding) Моя не е ял 4-5 дена и не се притеснявам, но забелязвам че почва да нервничи... - изкоренява де що види растение и се катери по стените на терериума. Залъгвам му глада обаче с бели червеи и номера минава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Казаха ми за случай паяк да не яде година и 2месеца някъде.Просто не бил гладен. <{POST_SNAPBACK}> Съвсем нормално. Паяците не са животни, които хабят калории напразно, като каране на колело или тичане из парка метаболизма им е много забавен и издържат дълго време без храна, дори и без кислород (до 30 минути, в зависимост от вида). Такаче не се шашкайте и 3 месеца да не яде нищо няма да му стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Какво имаш предвид под утре? Защото като гледам си го написал в 00.03ч., което значи че утре е неделя Значи на 21.Май (Събота) в 18.00ч. пред фонтаните на партийния дом. Да носим по 2лв.(за 20 малки) + 1лв.(за пътни). Така ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Аз не мога да дойда. Нека някой друг ги вземе моите а пък после ще се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.