sandman Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Аз съм съгласен в понеделник след 16.00ч. някъде около центъра живот и здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Значи в понеделник в 18:00 на фонтаните,които са до пощата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Kak ще се познаем ? Трябва да си окачиш табелка : Продавам Щурци. Дай един ГСМ за всеки случей Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 А защо не точно пред пощата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Ами .. не е пред пощата точно за това,че ще е трудно да се познаем. А едва ли ще има много хора на фонтаните. Аз ще съм със snatch,той ще е с кубинки с червени връзки и черно-бял кариран панталон,аз съм едно такова рошаво същество с къса коса,амм не знам с кво ще съм облечена още mandirimuniak ще ти прата номера ми на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Ама кои са тея фонтани? Онези гьолчета до паметника? Дето от там се влиза в парка? Значи 18:00ч. там? А по колко пари трябва да дадем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Значи аз ще бъда с сини дънки черна блуза и черни маратонки.4 лева ли трябва да нося за 30бр. щурци и 1лв за рейса.Кажете колко хора ще идват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Аз ще идвам. Тъмносини дънки, сива блуза и черни обувки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Искам да се извиня, че не се запознах с никой, но много бързах и за това! Наистина много ми е кофти и моля да бъда извинен! Аз бях тоя, дето първи си взе щурците. Между другото, моя паяк като му пуснах щуреца(той не беше ял от повече от седмица)направо побесня, така се хвърли върху щурчето и чак се претърколи с него. Направо толкова настървено да се хвърля върху щурец не съм го виждал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Е ми и ти да погладуваш една седмица, ще се сборичкаш с манджата след това Моите също лапат стръвно, щото ги храня през ден, така ме посъветваха, че било полезно за хайванчетата. А след смяна на кожата - стой та гледай. Плюскат като разпрани. Тия дни едно от Нанду-тата ми смени опаковката, сега се тъпче по два пъти дневно. Даже за експеримент му пуснах два щуреца едновременно, и двата ги гепи, по един щурец на всеки зъб, голям майтап ... Между другото две Нанду-та все още се продават. 3,5 см тяло, цената ЗА СЕГА е 45 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Ама то бахти щурците дето получих 2пъти по големи от последната пратка.Ама карай въпреки това моя паяк го хапна само че си игра 3часа а преди само за 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 А сега установих, че 3 щуреца са умрели в бурканчето и не знам каква е причината! Аз като ги преместих им сложих една гранула кучешка храна и капнах в буркана няколко капки вода. Не знам удажили ли са се, залепнали ли са, но после видях че са умрели. Дано само не са заразени с нещо и да си уморя гадинката. Между другото сега се чудя дали да не му пусна още един да видя какво ще направи. /едит:Баси, пуснах му още един! Не изтрая и 1 минута на свобода! Веднага го копна и даже така си заби зъбите в него, че му изкочиха вътрешностите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 А колко са ти големи щурците Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Ами и мойте са по-големи от обикновено, но така е по-добре, защото и паяка ми порасна Сега са в тоя стадий, където тъкмо са започнали да почерняват и им расте шипче отзад. Първия път, когато си поръчвах - всички бяха бели, следващия - 1-2 бяха почнали да почерняват, а сега всички са почнали да почерняват. Сигурно са му пораснали на човека и няма по-малки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Ха-ха! Вярно ли са прегризали кутийките? Баси! Внимавай, че тея гадинки ядат всичко и ако си пропуснал някой може да останеш без чаршафи! едит: Всички щурци почти ми измряха! Някои бяха изядени, други просто мъртви и то на 2-3-тия ден от както ги взех. На някой да му се е случило нещо подобно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 И моите измряха до крак.Предполагах че е от това че им дадох маруля но изглежда и други имат проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 На мен ми се изядаха и останаха 10на дано да ми стигнат до линеенето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 На моите паяци им дадох за проба бели червей , купени от едно магазинче за стръв. Приеха ги с ентусиазъм Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Моите щурци пък са си пробили дупка и всички са избягали Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Ми слагайте ги в по-солидни кутии бе, хора! Това, дето идват в него от Варна е само транспортна опаковка Аз си ги държа в едно съндъче, за да няма такива инциденти, храня си ги и си ги поя. Все пак за и паяците е по-добре да хапват по-угоени щурци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Ми аз мойте си ги държа в бурканче от детски храни - така добре ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.