Jump to content
BulForum.com

Екзотични животни

zlobil

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Ами .. не е пред пощата точно за това,че ще е трудно да се познаем. ;) А едва ли ще има много хора на фонтаните. Аз ще съм със snatch,той ще е с кубинки с червени връзки и черно-бял кариран панталон,аз съм едно такова рошаво същество с къса коса,амм не знам с кво ще съм облечена още :rolleyes:

mandirimuniak ще ти прата номера ми на ЛС :)

Ама кои са тея фонтани? Онези гьолчета до паметника? Дето от там се влиза в парка? Значи 18:00ч. там? А по колко пари трябва да дадем?

Значи аз ще бъда с сини дънки черна блуза и черни маратонки.4 лева ли трябва да нося за 30бр. щурци и 1лв за рейса.Кажете колко хора ще идват.

Искам да се извиня, че не се запознах с никой, но много бързах и за това! Наистина много ми е кофти и моля да бъда извинен! Аз бях тоя, дето първи си взе щурците. :)

Между другото, моя паяк като му пуснах щуреца(той не беше ял от повече от седмица)направо побесня, така се хвърли върху щурчето и чак се претърколи с него. Направо толкова настървено да се хвърля върху щурец не съм го виждал!

Е ми и ти да погладуваш една седмица, ще се сборичкаш с манджата след това :D

Моите също лапат стръвно, щото ги храня през ден, така ме посъветваха, че било полезно за хайванчетата. А след смяна на кожата - стой та гледай. Плюскат като разпрани.

Тия дни едно от Нанду-тата ми смени опаковката, сега се тъпче по два пъти дневно. Даже за експеримент му пуснах два щуреца едновременно, и двата ги гепи, по един щурец на всеки зъб, голям майтап ...

Между другото две Нанду-та все още се продават. 3,5 см тяло, цената ЗА СЕГА е 45 лв.

Ама то бахти щурците дето получих 2пъти по големи от последната пратка.Ама карай въпреки това моя паяк го хапна само че си игра 3часа а преди само за 1.

А сега установих, че 3 щуреца са умрели в бурканчето и не знам каква е причината! Аз като ги преместих им сложих една гранула кучешка храна и капнах в буркана няколко капки вода. Не знам удажили ли са се, залепнали ли са, но после видях че са умрели. Дано само не са заразени с нещо и да си уморя гадинката.

Между другото сега се чудя дали да не му пусна още един да видя какво ще направи.

/едит:Баси, пуснах му още един! Не изтрая и 1 минута на свобода! Веднага го копна и даже така си заби зъбите в него, че му изкочиха вътрешностите!

Ами и мойте са по-големи от обикновено, но така е по-добре, защото и паяка ми порасна :D

Сега са в тоя стадий, където тъкмо са започнали да почерняват и им расте шипче отзад. Първия път, когато си поръчвах - всички бяха бели, следващия - 1-2 бяха почнали да почерняват, а сега всички са почнали да почерняват.

Сигурно са му пораснали на човека и няма по-малки.

Ха-ха! :lol:

Вярно ли са прегризали кутийките? Баси! Внимавай, че тея гадинки ядат всичко и ако си пропуснал някой може да останеш без чаршафи! :)

едит: Всички щурци почти ми измряха! Някои бяха изядени, други просто мъртви и то на 2-3-тия ден от както ги взех. На някой да му се е случило нещо подобно? :confused

И моите измряха до крак.Предполагах че е от това че им дадох маруля но изглежда и други имат проблеми.

На моите паяци им дадох за проба бели червей , купени от едно магазинче за стръв. Приеха ги с ентусиазъм :D

Ми слагайте ги в по-солидни кутии бе, хора! Това, дето идват в него от Варна е само транспортна опаковка :D

Аз си ги държа в едно съндъче, за да няма такива инциденти, храня си ги и си ги поя. Все пак за и паяците е по-добре да хапват по-угоени щурци.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...