snatch Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Аз съм съгласен така но това писането на ПМ не разбрах Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Пишете ми кой колко щурци иска и какъв размер.С парите ще се оправите като си получавате щурците Link to comment Share on other sites More sharing options...
zagrei Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Пак заповядай. Ако имаш проблеми казвай. Разкажи нещо за змийчето <{POST_SNAPBACK}> Ами то е още малко... 65см но реших направо голям терариум да взема супер готини животни са само кадето храната се набавя малко трудно но.. ми казаха вече от каде да мога да взема бели мишлета ... иначе най-добре се чувства в ръкава ми Много готини животинки са Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Аз искам 20 малки! Ама кажете ми колко пари трябва да приготвя. И кога да си ги взема! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Ами аз нямам нужда, но ще се включа профилактично - 30 броя големи и за мен. Предния път аз организирах покупката и сега не ми се занимава пак. `evil`inside`, 10х in advance... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Ми първо трябва окончателно да определим поръчката като бройка,за да се разбере на кой кви пари ще му излезне.Транспорта е към 3-4 лв доколкото знам от versicolor.То май само krank остана да си каже бройката... sandman би трябвало към 2-3лв да ти излизне всичко А кога ще си получите щурците зависи от вас!Веднага щом се определи окончателната бройка поръчваме...и след като ги получим на следващия ден ще си ги вземете Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Хора, снощи едното ми Нанду смени кожата! Извадих късмет да го усетя и ЦЕЛИЯТ ПРОЦЕС Е ЗАСНЕТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! От отлепянето на главогръда до напомпването на краката !!!!!! Велико беше! Цялата работа трая малко повече от един час. Нито дупка си беше изкопал, нито дори се беше опитал, само малко си беше опаяжинил торфа. Ако ми кажете къде мога да ъплоудна снимки, ще го направя веднага !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Съжалявам за забавянето-аз искам 20 щуреца.cheese ако намериш къде качи снимки защото моята срамежлива гадина се съблича тайно Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Аз потвърждавам поръчката! - 20 малки Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Добре значи доколкото разбрах става така: sandman 20malki danio 20malki sMARTBomber30golemi JIS iska 2 beli mi6ki Krank 20 malki Ако има още някой да казва до утре.Аз сега ще питам "продавача" за кога ще стане, но и на мен ми е по-удобно да е по-скоро такаче би трябвало да стане бързо. <{POST_SNAPBACK}> Аз бях казал 30 малки ама карай Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Ще кача непременно, това не е нещо, дето трябва да си го стискам. Много интересно беше! Ако някой има идея къде да кача, за се обади! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Ако някой има идея къде да кача, за се обади! Айде да не се чудиш: http://www.bgphoto.net/ http://www.hit.bg/ А защо не и http://www.versicolor.net/gallery/ Имам още 20-тина сайта, ама тези ще ти стигнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Искам да попитам,понеже темата е Тарантули и всякакви гадинки,аз имам червенобузи костенурки,и може ли да използвам темата,за да са консултирам и аз тука,понеже мойте костенурки някъде от септември заспаха и станаха изключително бавни и спряха да ядат и още не са се възтановили напълно!Дали е нормално, сега как да започна захранването, каква храна ще е най-подходяща???Някакви идеи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 20 малки щуреца и за мен Сори ако съм закъснял с поръчката но ме нямаше 2 седмици в къщи Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 mandirimuniak включвам те и теб. Та..последно става така : sandman 20 малки danio 30 малки sMARTBomber 30 големи Кank 20 малки mandirimuniak 20 малки JIS 2 бели мишки Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Някакви идеи... Питай тук, по принцип отговарят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Какво става с щурците че паяка ми гладува Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Ако си много закъсал, ще ти харижа няколко, аз вече си поръчвам на едро и разполагам със сериозни количества Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Да видим дали ще пристигат скоро и тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Добре, свиркай, ако имаш зор! Между другото офертата ми за два броя Нанду остава, така че ... Чисто нови, със сменена наскоро кожа. Впрочем вижте офертата в Buy/sell Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Щурците ще си ги получите в понеделник.Кажете на кой кога му е удобно,но да е след 16 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Ами определяш час и място за среща (желателно е да е около центъра) и да се надяваме че никой няма да е зает. А който не дойде даваш си адреса и да те търси на място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Ами в понеделник става не съм на даскало.След 16часа е добре само да не е на забутано място където не го знам.Определете мястото по рано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.