Jump to content
BulForum.com

Екзотични животни

zlobil

Recommended Posts

Не звучи нормално... С какво я храниш??

P.S. Песнах темата в един форум, дето влизат основно спецове, ще обадят как стоят нещата с кожата :D

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Вземи си купи все пак добавка за влечуги. Еднообразно яде хайванчето.

А форумът е versicolor.net

Трудна работа ... С тия добавки се озъбих от търсене. Ще трябва сигурно от София да се купуват.

Никакви добавки не ти трябват, това е съвсем нормално. Давай и от време на време, варено яйци и месо.

Бе и аз разбрах, че било нормално, ама като се гледа в плен животното, е добре да се дават такива неща.

За костенурки казах какво да се дава, гледал съм доста и от двата нашенски вида.

Добре де, да не спорим, ама не мисля че щяха да произвеждат добавки, ако нямаше нужда от тях :D Човекът събра мнения, да си решава какво да прави.

Не споря, просто казвам, че за нащи дзверове добавки нетрябват, те са за изнежените чужденци:)

Е да, ама дори да си скъсаме зооманияшките задници, не можем да йм осигурим разнообразието на храна, дето го има в природата :D

Но си прав иначе де. Един приятел си гледа в двора три-четири костенурки, дето ядат остатъците от кухнята - обелки от краставици, моркови, зеле и прочее, с очите си съм ги виждал как си похапват и КЮФТЕТА даже. Живеят се така от години и се чувстват добре, даже яйца снасят :D

Няма ли да има хора за поръчка на храна? Аз вече нямам нито един щурец от 2-3 дена! Ако някой ще поръчва да казва, защото не искам да държа паячето гладно. Знам че нищо му няма ама...

Ако никой няма да поръчва, някой ще може ли да ми продаде 10-тина малки!?

Влезнах в сайта но как да се уговоря с човека и да поръчам.Ако се съберем повече човека да поръчаме заедно или ако има някой от Пловдив с повече щурци да ми продаде 10-на.А някой да ми каже брашнен червей как се гледа и дали е добър за тарантула

Питаш тук и тук или пращаш ЛС на админа да ти даде достъп до клиентския форум.

На паяка нищо няма да му стане. Моите гладуваха повече от 10 дни докато чаках да се намери пратката.

Кажи първо каква ти е боата.

Boa constrictor (обикновенна боа)

над 1,5 m

1,0 x 0,5 x 0,75

до 1,5 m

0,75 x 0.5 x 0,75

Ако те интересува още нещо питай ;)

Да, ама versicolor каза, че трябва да се съберат повече хора за да пусне пратка до Пловдив! А за сега сме само 2-ма!

И мен.Искам 30 от най малките.Aquila кажи как се гледат брашнен червей.

Въх :huh: хвана ме в крачка :P . Те са ларви на едни бръмбари, имам една книга трябва да вида в нея. Може да питаш в зооманията, там сигурно ще ти отговорят по-бързо. Стават за храна на паяците, ама не са добри за основна храна.

Значи до тук сме: аз, danio, krank и тва е. Така ли да разбирам? Ами освен да питаме versicolor дали сме достатъчно и колко ще ни излезе транспорта на човек!

Пак заповядай. Ако имаш проблеми казвай. Разкажи нещо за змийчето:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...