cheese Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Не звучи нормално... С какво я храниш?? P.S. Песнах темата в един форум, дето влизат основно спецове, ще обадят как стоят нещата с кожата Link to comment Share on other sites More sharing options...
_AUDI_A3_TURBO_ Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 mi na4i v terariuma si ima treva a q hranq s marula krastavica zele tq drugo ne 6te nit domat nit nqkvi plodove nogo stranno q mi pi6i edin PM da vlena i as v toq forum daraspitam huubavi4ko za kvo staa vupros Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Вземи си купи все пак добавка за влечуги. Еднообразно яде хайванчето. А форумът е versicolor.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
_AUDI_A3_TURBO_ Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 ma kvi dobavki i kade gi prodavat q kaji Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Трудна работа ... С тия добавки се озъбих от търсене. Ще трябва сигурно от София да се купуват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Никакви добавки не ти трябват, това е съвсем нормално. Давай и от време на време, варено яйци и месо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Бе и аз разбрах, че било нормално, ама като се гледа в плен животното, е добре да се дават такива неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 За костенурки казах какво да се дава, гледал съм доста и от двата нашенски вида. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Добре де, да не спорим, ама не мисля че щяха да произвеждат добавки, ако нямаше нужда от тях Човекът събра мнения, да си решава какво да прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Не споря, просто казвам, че за нащи дзверове добавки нетрябват, те са за изнежените чужденци Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Е да, ама дори да си скъсаме зооманияшките задници, не можем да йм осигурим разнообразието на храна, дето го има в природата Но си прав иначе де. Един приятел си гледа в двора три-четири костенурки, дето ядат остатъците от кухнята - обелки от краставици, моркови, зеле и прочее, с очите си съм ги виждал как си похапват и КЮФТЕТА даже. Живеят се така от години и се чувстват добре, даже яйца снасят Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Няма ли да има хора за поръчка на храна? Аз вече нямам нито един щурец от 2-3 дена! Ако някой ще поръчва да казва, защото не искам да държа паячето гладно. Знам че нищо му няма ама... Ако никой няма да поръчва, някой ще може ли да ми продаде 10-тина малки!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 И аз нямам но казаха сами да се оправяме а аз незнам как Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Идвате тук и поръчвате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Влезнах в сайта но как да се уговоря с човека и да поръчам.Ако се съберем повече човека да поръчаме заедно или ако има някой от Пловдив с повече щурци да ми продаде 10-на.А някой да ми каже брашнен червей как се гледа и дали е добър за тарантула Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Питаш тук и тук или пращаш ЛС на админа да ти даде достъп до клиентския форум. На паяка нищо няма да му стане. Моите гладуваха повече от 10 дни докато чаках да се намери пратката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zagrei Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Имам едно въпросче.Колко висок трябва да бъде терариума за Боа с дължина 150см ?благодаря ви предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Кажи първо каква ти е боата. Boa constrictor (обикновенна боа) над 1,5 m 1,0 x 0,5 x 0,75 до 1,5 m 0,75 x 0.5 x 0,75 Ако те интересува още нещо питай Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Да, ама versicolor каза, че трябва да се съберат повече хора за да пусне пратка до Пловдив! А за сега сме само 2-ма! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Ми пишете ме и мен.Имам още няколко щуреца(паяка нещо отказва да яде скоро смени кожа)ама са на привършване Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 И мен.Искам 30 от най малките.Aquila кажи как се гледат брашнен червей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 И мен.Искам 30 от най малките.Aquila кажи как се гледат брашнен червей. <{POST_SNAPBACK}> Въх хвана ме в крачка . Те са ларви на едни бръмбари, имам една книга трябва да вида в нея. Може да питаш в зооманията, там сигурно ще ти отговорят по-бързо. Стават за храна на паяците, ама не са добри за основна храна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Значи до тук сме: аз, danio, krank и тва е. Така ли да разбирам? Ами освен да питаме versicolor дали сме достатъчно и колко ще ни излезе транспорта на човек! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zagrei Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Aquila да обикновена е благодарП ти много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Пак заповядай. Ако имаш проблеми казвай. Разкажи нещо за змийчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.