sandman Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 ами не я топля, защото нямам нагревател Ето тези въпроси ме мъчат влага и температура! Не знам какво трябва да си купя да мери влагата и има ли нагреватели за въздух? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Слагаш терариума до парното и един термуметър в него. Може също да сожиш крушка в терариума над съда с вода така ще имаш двойна полза. Затова беше по добре да си вземете чилийска роза. Идеална за начинаещи издържа от10-35 градуса и не я вълнува влажността, тъй като е пустинен вид Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Ами аз не мога да махна камъка - страх ме е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 От какво те е страх? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Ами ще ме ухапе! Моя терариум отгоре половината е плъзгаща врата с мрежа, а другата половина е стъкло и камъка е точно под половината със стъклото и няма как с някакъв предмет да го махна - трябва с ръце и той ще ме захапе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 от какъв зо ще те хапе Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Ми ще си помисли че искам да го вадя от скривалището му - каквото и искам да направя де Отивам за бурканче! П.С. ако не просъществувам дълго завещавам паяка си на теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Язък, няма да го получа Зощо си мислите, че голамата мечта на всеки паяк е да захапе някой Жив ли си бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Никак не се чувства добре в този буркан! Няма си скривалище и не ще да помръдне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 sandman, ако имаш нерви махни камъните и нежно загреби паяка с малко пръст.Едва ли ще те ухапе-и да те ухапе отровата му не е силна(освен ако не проявиш алергична реакция).За буркана- още когато го взех го гледам в буркан.Терариума е много голям за паяк-бебе.Четох,че се чувстват по спокойни в по-малко пространство а и храненето става много по-лесно-тая гадина има мноого апетит .А един въпрос-на при вас остават ли остатъци от щурците защото аз не мога да намеря..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 snatch От влагата постените се образуват гъбички, а ако оставиш отворен буркана едвали ще се върне в него sandman Ами сложи му нещо, едно извито картонче или нещо такова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Ами моя е изял до сега само 1 и нямаше остатъци! Аз вече преместих паяка в буркан и му пуснах един щурец с един заден крак. Сега щуреца лази паяка, а той въобще не реагира! Дано щуреца да не изяде паяка!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Ами моя е изял до сега само 1 и нямаше остатъци!Аз вече преместих паяка в буркан и му пуснах един щурец с един заден крак. Сега щуреца лази паяка, а той въобще не реагира! Дано щуреца да не изяде паяка!!! <{POST_SNAPBACK}> Ами извади щуреца да не стане беля. Много глупаво си направил, след преместването паяка още е изнервен и не се е аклиматизирал,трябваше да му дадеш да яде утре. нищо няма да му стане ако погладува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Ами как да поддържам влага в тоя буркан като ако пръскам ще напръскам и паяка!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Ти как я топлиш в терариума?Атерариумът е отоплен още по лесно. Изпразваш го слагаш вътре буркана с едри депки на капак, (но да не може да си провира краката) а до буркана слагаш плитък съд с вода и готово. <{POST_SNAPBACK}> Тук съм ти казал. Сложи мокро памуче в буркана, паяка ще пие вода, а въздуха ще се овлажнява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Gledam 4e vashite paqci ve4e qdat a moq ne hapnal i edin skakalec.Kvo da pravq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Абе я кажете колко са ви големи паяците и колко щурците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Абе я кажете колко са ви големи паяците и колко щурците. <{POST_SNAPBACK}> Emi moq paqk e dva pati po golqm ot shtureca.Paqka e 1-2 sm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Вероятно ще линее и затова отказва храна..Моя вече опраска3-4 щуреца(чудя се къде ги побира) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Ами остевете щуреца при паяка до сутринта (тарантулите са главно нощни животни) и ако не го изяде го махнете, може наистина да линее. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_AUDI_A3_TURBO_ Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 takamm na4i pro4etoh temata 6toto mi stana interesna.as nqmam paqci oba4e predi 3 meseca mi donesoha edna kostenurka suhozemna ot gurciq ne e nogo golqma ma imam vupros kum nqkoi koito razbira .na4i ot kakto mi q dokaraha be6e budna gore dolu 1 mesec oba4e absolutno ni6to ne qde prez tva vreme samo piina malko voda i tva be6e i sq e zaspala ziemn sun i ve4e 3 meseca ne se e subuujdala.toq det mi e dokara ima zoomagazin i kaza 4e bilo normalno da ne qde 6toto 6tqla da spi zimen sun ma tq 1 mesec ni6to absolutno ni6to ne qde6e nqkoi ako znae da kaje za kvo stava vupros molq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Кажи какъв вид е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Имам много странен въпрос-кажете вредно ли е за паяка да слушам музика защото знам че реагират на вибрации а като слушам терариума доволно се тресе??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Ами да ти кажа, можеш да го стресираш до такава степен, че да спре да яде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.