Jump to content
BulForum.com

Екзотични животни

zlobil

Recommended Posts

:) ами не я топля, защото нямам нагревател :) Ето тези въпроси ме мъчат влага и температура! Не знам какво трябва да си купя да мери влагата и има ли нагреватели за въздух?

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Слагаш терариума до парното и един термуметър в него. Може също да сожиш крушка в терариума над съда с вода така ще имаш двойна полза.

Затова беше по добре да си вземете чилийска роза. Идеална за начинаещи издържа от10-35 градуса и не я вълнува влажността, тъй като е пустинен вид

Ами ще ме ухапе! :(

Моя терариум отгоре половината е плъзгаща врата с мрежа, а другата половина е стъкло и камъка е точно под половината със стъклото и няма как с някакъв предмет да го махна - трябва с ръце и той ще ме захапе.

Ми ще си помисли че искам да го вадя от скривалището му - каквото и искам да направя де :)

Отивам за бурканче!

П.С. ако не просъществувам дълго завещавам паяка си на теб :)

Язък, няма да го получа :lol:

Зощо си мислите, че голамата мечта на всеки паяк е да захапе някой :D

Жив ли си бе :)

sandman, ако имаш нерви махни камъните и нежно загреби паяка с малко пръст.Едва ли ще те ухапе-и да те ухапе отровата му не е силна(освен ако не проявиш алергична реакция).За буркана- още когато го взех го гледам в буркан.Терариума е много голям за паяк-бебе.Четох,че се чувстват по спокойни в по-малко пространство а и храненето става много по-лесно-тая гадина има мноого апетит :devil :devil :devil.А един въпрос-на при вас остават ли остатъци от щурците защото аз не мога да намеря..... :confused

snatch От влагата постените се образуват гъбички, а ако оставиш отворен буркана едвали ще се върне в него :)

sandman Ами сложи му нещо, едно извито картонче или нещо такова.

Ами моя е изял до сега само 1 и нямаше остатъци!

Аз вече преместих паяка в буркан и му пуснах един щурец с един заден крак. Сега щуреца лази паяка, а той въобще не реагира! Дано щуреца да не изяде паяка!!!

Ами моя е изял до сега само 1 и нямаше остатъци!

Аз вече преместих паяка в буркан и му пуснах един щурец с един заден крак. Сега щуреца лази паяка, а той въобще не реагира! Дано щуреца да не изяде паяка!!!

Ами извади щуреца да не стане беля. Много глупаво си направил, след преместването паяка още е изнервен и не се е аклиматизирал,трябваше да му дадеш да яде утре. нищо няма да му стане ако погладува.

Ти как я топлиш в терариума?

Атерариумът е отоплен още по лесно. Изпразваш го слагаш вътре буркана с едри депки на капак, (но да не може да си провира краката) а до буркана слагаш плитък съд с вода и готово.

Тук съм ти казал.

Сложи мокро памуче в буркана, паяка ще пие вода, а въздуха ще се овлажнява.

Ами остевете щуреца при паяка до сутринта (тарантулите са главно нощни животни) и ако не го изяде го махнете, може наистина да линее.

takamm na4i pro4etoh temata 6toto mi stana interesna.as nqmam paqci oba4e predi 3 meseca mi donesoha edna kostenurka suhozemna ot gurciq ne e nogo golqma ma imam vupros kum nqkoi koito razbira .na4i ot kakto mi q dokaraha be6e budna gore dolu 1 mesec oba4e absolutno ni6to ne qde prez tva vreme samo piina malko voda i tva be6e i sq e zaspala ziemn sun i ve4e 3 meseca ne se e subuujdala.toq det mi e dokara ima zoomagazin i kaza 4e bilo normalno da ne qde 6toto 6tqla da spi zimen sun ma tq 1 mesec ni6to absolutno ni6to ne qde6e nqkoi ako znae da kaje za kvo stava vupros molq

Имам много странен въпрос-кажете вредно ли е за паяка да слушам музика защото знам че реагират на вибрации а като слушам терариума доволно се тресе???

Ами да ти кажа, можеш да го стресираш до такава степен, че да спре да яде.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...