sandman Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Грешка! Изтрийте поста! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Кажете мойте от къде да ги взема че сега се прибирам и нещо съм пропуснал доставката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Ами аз мойте си ги взех от sMARTBomber чаках ме се на джумаята .Той каза че който не е дошъл ще ходи до тях да си ги взима Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Да де ама въпроса е къде е това "тях" Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Питай го аз незнам Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 То и аз бях ама...като ми е толкоз акъла да кажа в последния момент, че ще идвам човека не ми ги носеше, така че чакам да ми се обади кога си е в тях да мина да си ги взема. Аз знам адреса, но не мога да го давам, без негово разрешение така че питай него! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 То и аз бях ама...като ми е толкоз акъла да кажа в последния момент, че ще идвам човека не ми ги носеше, така че чакам да ми се обади кога си е в тях да мина да си ги взема. Аз знам адреса, но не мога да го давам, без негово разрешение така че питай него! <{POST_SNAPBACK}> Вече питах на ПМ, сега чакам отговор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 @cheese - мъртвите може да ги даваш с пинсети, да не вземеш да ги хвърлиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Малеееее! На моя паяк само му пуснах щуреца и точно след 3 секунди беше го налапал! Направи огромната грешка да влезе в дупката при паяка Бая е изгладнял хайвана след това линеене! sMARTBomber, още веднъж се извинявам за това, че те накарах да чакаш, наистина се чувствам адски неловко! И благодаря за услугата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Щурците вие с какво ги храните защото аз си не ги храня а ги оставям да се ядат като изгладнеят.Та вие храните ли ги и с какво??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Ами как може да съм сигурен че нещата които им давам не са тъпкани с химия и отрови и паяка да ритне камбаната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Всички ли си получиха щурците? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 mandirimuniak се очаква да дойде утре до нас, cheese не се е обадил още и не знам какво да му правя щурците, които са поизмрели и съм ги преместил на по-широко в една кутия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Идвам днес! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 От снощи насам мойто добиче в момента яде 3-тия щурец! Много му се радвам. А има ли проблем ако храня щурците със суха храна за кучета, вместо за котки? А и между другото имам повече от дест щуреца - някъде към 15. Някой да не остане "гладен"?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Та с какво храните щурците си??.Да знам да не си отровя паяка Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Аз им давам брашно, защото разбрах, че промишлено ги гледали с ярма, а то брашното си е нещо подобно . Пък и си знам, че няма химия в него. После веднъж пробвах със счукан сухар, пак става. P.S. Между другото намерих идеално приложение на умрелите при транспорта щурци! Дадох няколко на костенурката , дето си я имам! Те бяха приети с ентусиазъм и радост! Чак ми се стори ,че видял две топли костенурски сълзи да се отронват в тоз прочувствен момент Няпомням, че имам за подаряване едни храни за рибки, който ги иска, да ме сезира ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Забелязах странни петна по задника на Геникулата-та ми (айде, вече усещам как ми тръгва име на извратено копеле, дето си пада по гледане на задници на паяци ) Ето - ftp://cheese@www.warez.ru/Pictures/Tarantuli/Geniculata.JPG ftp://cheese@www.warez.ru/Pictures/Tarantuli/Geniculata1.JPG Някой знае ли какво е това и нормално ли е? SmartBomber , при тебе как стоят нещата? Я виж задника на паяка си и ми кажи нещо подобно вижда ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 ...Виж следващия пост... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Забелязах странни петна по задника на Геникулата-та ми (айде, вече усещам как ми тръгва име на извратено копеле, дето си пада по гледане на задници на паяци )Ето - ftp://cheese@www.warez.ru/Pictures/Tarantuli/Geniculata.JPG ftp://cheese@www.warez.ru/Pictures/Tarantuli/Geniculata1.JPG Някой знае ли какво е това и нормално ли е? SmartBomber , при тебе как стоят нещата? Я виж задника на паяка си и ми кажи нещо подобно вижда ли се? <{POST_SNAPBACK}> Първо-оправи си линковете, защото така както си ги дал не се отварят. Ето снимките: 1 и 2 Напълно нормално е, това е оголено от хвърляне на косъмчета - моята е същата. Като смени кожа ще се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Внимавайте къде си държите щурците. Моите са в цигарена кутия на бюрото ми с няколко дупки направени с игла. Досега мислех, че няма проблеми обаче днес за мое най-голямо учудване както си ровя нещо в интернет и гледам един щурец се разхожда по монитора . Поглеждам аз кутията и виждам една бая голяма дупка (някой е изял картона) и от нея се подава главата на друг щурец. Мале добре че бях наблизо и го видях това нещо иначе всичките щурци щяха да избягат. А иначе моята тарантула от една седмица си е направила дупка (добре че е до стъклото на буркана та да мога да виждам какво става вътре) и постоянно си стои в нея и не излиза (само от време на време шава с крака). Бях решил, че ще си сменя кожата но това продължава вече седмица. Днес реших да пусна един щурец ей така профилактично и той с всичкия си акъл право в дупката. Още щом се докосна до паяка и той веднага му скочи и ся си го яде в дупката. Въобще незнам ще си сменя ли кожата или не . Паяка ми е от втората партида (май беше в началото на март). Някой друг има ли с такъв паяк и дали си е сменил кожата вече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 27, 2005 Author Share Posted March 27, 2005 i na men parviq pat mi izbqgaxa dosta po sa6tiq na4in sas dupka v kartona ... maikami be6e otka4ila Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Баща ми откри един на стената (да се надявам че няма повече) и ми вика че някой ден и паяка може да види Хора кажете в какво си държите вашите щурци. Предишните ми бяха в буркан (с дупки на капака) но за 2 дни измряха. Ако са на терасата дали ще умрат от студ (то вече се позатопли ама де да знам) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 27, 2005 Author Share Posted March 27, 2005 az moite si gi darja v burkan za tur6iq i ni6to im nqma tvoite zakvo sa izmreli??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.