Jump to content
BulForum.com

Екзотични животни

zlobil

Recommended Posts

От никъде от Пловдив не можеш да си купиш! Можеш да си поръчаш. Има тема за поръчка на тарантули. Използвай сърч! Или пробвай тук!

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Засега доставката е в 22 ч на Автогара Юг. Парите ще ги сметна за всеки колко има да ми дава и ще ги пост-на след като ми се обади Васил (Варна).

Засега часа не е сигурен, затова проверете по-късно тука в колко ми е казал че ще дойде рейса.

За какво винаги трябва доставката да е толкова късно.Не стига че няма рейсове толкова късно ами пари за такси трябва да давам

Еми не знам, така ги праща пича. Ако искаш не идвай довечера а утре по някое време ще ти пратя адреса ми и ела тогава.

За който ще идва - преди малко ми се обади Васил и потвърди 22ч пред Автогара - Юг. Който иска - там. Ако не - да идва до нас утре.

Аз колко имам да давам за 10 малки щуреца? Мисля, че няма да успея да дойда довечера - изникнаха непредвидени ситуации. danio, ако искаш да се наговорим и утре да отидем до sMARTBomber заедно да не го притесняваме поотделно или направо да се чакаме някъде около тях. Аз съм свободен утре от 10.00 до 12.00ч.

8.00 лв - Щурци

1.00 лв - Такса междубанков превод

• sMARTBomber - 3лв
  • danio - 3лв
  • sandman,mandirimuniak и Krank - по 1 лв

4.00 лв - Пътни

4лв / 6 човека ~ по още 0.67 лв на човек (включвам и cheese, който си е платил щурците отделно)

За който не е разбрал, повтарям-Доставката е днес в 22h пред Автогара Юг.

За който не ме познава: снимки

*Едит: сега излизам така че и да питате нещо - няма ме. (За по-настоятелните - cheese ми има телефона ;))

*Едит2:

Щурците са при мен. След 32 минути чакане на студа, защото с толкова закъсня тъпия рейс :angry1

Паякът ми сега сменя кожа! :) Като го погледнах и се уплаших!Изглеждаше все 1 съм го настъпал!След като го гледах около 2-3минути и така и не разбрах кое са му краката(новите) и в каква поза изобщо е застанал го оставих на мира.Още съм малко стресиран от видяното!Дано по-бързо се преоблече, че гол не ми харесва!

Ей, най-накрая!

Голямо чакане беша ама нейсе :)

айде дано всичко мине nice'n smootly

Съжалявам че не можах да дойда.Как ще се разберем с другите(ако има такива) който не са си получили щурците???

Кво му стана на моя паяк??Нещо му прищрака и се развърша из целия буркан.Премества по-холемите парчета пръст в единия край на буркана а после ги връща пак.Абе щура работа.

Съжалявам че не можах да дойда.Как ще се разберем с другите(ако има такива) който не са си получили щурците???

Кво му стана на моя паяк??Нещо му прищрака и се развърша из целия буркан.Премества по-холемите парчета пръст в единия край на буркана а после ги връща пак.Абе щура работа.

И аз не бях ще питам sMARTBomber къде живее и ще го питам кога да ида до тях.

И аз не съм си получил щурците! Хайде да се разберем всички, които не сме ги взели да се срещнем някъде и danio ще ни заведе при sMARTBomber. Аз до 12.00ч. съм горе-долу свободен и после след 17.00ч. пак!

Да ама аз му пратих PM преди малко и още не знам къде живее а и да ми каже не знам дали ще мога да се оправя.Става ли така като ми каже къде живее аз ще ви пиша ПМ с адреса и някой може да се сети къде е това.Кажете колко горе долу човека не са си взели щурците

Добре де аз за това казвам да се срещнем някъде всички и да отидем наведнъж! Хем все някой ще знае къде се намира, хем няма да го притесняваме човека като се влачим цял ден!

Добре де аз за това казвам да се срещнем някъде всички и да отидем наведнъж! Хем все някой ще знае къде се намира, хем няма да го притесняваме човека като се влачим цял ден!

Нямам нищо против всички заедно да идем обаче като ми каже адреса все не знам дали ще мога да намеря къде точно живее.Затова ще ви казвам адреса като го получа някой трябва да се сети къде се намира

Значи моя смени кожа току-що я извадих.Странното е, че си шава и то доста.Тялото и краката му са светли, НО дупето му все още е тъмно!Мисля си, че може да не си е сменил кожата там, защото в старата кожа май нямаше от дупе :unsure: Ако е така не знам дали ще мога с пинсети да я махна, защото все пак е много "крехък" :( Влажността му би трябвало да е добре, защото вечерта напоих торфа, а температурата беше около 25-27.Като си смени кожата целия ли става светъл или дупето остава в началото тъмно?

Не го пипай и на моя дупето му си беше черно.Сменил си е кожата навсякъде не се притеснявай

След 30 мин излизам на центъра, ако някой ще иска да се видим там и да си вземе щурците, да пише до 30 мин тука след това излизам.

*Едит: Круме, приготви се за голяма смъртност - около 50% При големите щурци е само, малките са ОК

Аз след 10-15 мин. излизам, че трябва да ходя на лекции. Късния следобед съм свободен. Ти? Къде мога да те намеря? Примерно 17.30-18.00ч. Или ти кажи някакъв час. Съжалявам за безпокойството, но просто трябва да отида на тези лекции!

Аз след 10-15 мин. излизам, че трябва да ходя на лекции. Късния следобед съм свободен. Ти? Къде мога да те намеря? Примерно 17.30-18.00ч. Или ти кажи някакъв час. Съжалявам за безпокойството, но просто трябва да отида на тези лекции!

Ако искаш да дам твоите на krank или danio като се видим с тях в 15:30 на Джумаята, на банкомата на ДСК?

И аз ще дойда!

Значи 15.30ч. пред банкомата на Джумаята, така ли?

Аз ще съм с бяла блуза с черни ръкави и сини дънки! 2лв. да нося нали?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...