Krank Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 10 и за мен.Днеска излапа последния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Значи за сега: 3х10 малки - за мен, mandirimuniak и Krank 1х30 малки - за danio 1x30 големи - за sMARTBomber Остава някой да ги поръча! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 За мен 30 от най-големите Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Току що ги поръчах Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 А да знаеш кога ще пристигнат и къде Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Да, кажи кога и къде да чакаме! А и колко пари трябва да приготвим за транспорта? Освен това колко общо поръча? Някой да не остане "гладен". Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Мдам кажете кога и къде Относно темата по същество: Моя паяк от 3-4 дни не ще да яде, но и не дава никакви признаци че ще линее (нито укритие си има, нито дупка си прави, нито паяжина плете). И още нещо странно: предпочита да стои на стената на буркана вместо на торфа Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Да, кажи кога и къде да чакаме! А и колко пари трябва да приготвим за транспорта?Освен това колко общо поръча? Някой да не остане "гладен". <{POST_SNAPBACK}> Копнах му твоя пост от по-горе. Като ги прати пича, ще ми каже от къде да ги взема. Парите ще му ги преведа през моята сметка в e-pay, такстата e 80ст. така че ще си я разделим и нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 ОК! Бързо пипаш! Като ти каже - пиши тук и ще се съберем всички да си ги поделим и да дадем парите. Аз си поръчах и брашнени червеи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Ама айде аз да поръчвам, защото дефакто аз плащам. Последно ми кажи какво си си поръчал щото става мазало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Ами аз си поръчах освен десетте щуреца и червеи, но то няма. Така че остава само това, което ти си поръчал! Извинявам се ако съм згафил нещо! Значи последно остава следната поръчка: 3х10 малки - за мен, mandirimuniak и Krank 1х30 малки - за danio 1x30 големи - за sMARTBomber Каквото и си поръчал. Сега остава да чакаме да каже кога и къде. Пък после ще се разберем по между си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Еми то хубаво да изчакаме да каже кога ще е доставката ама аз нямам повече щурци .Той може да каже другата седмица аз какво ще правя дотогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Със сигурност ще е другата седмица (утре) Не се притеснявай няма да умре от глад! Мисля, че най-много след 2 дни ще пристигнат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 ako nqkoi e mnogo zakasal da doide do nas 6te mu dam malko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Еми то хубаво да изчакаме да каже кога ще е доставката ама аз нямам повече щурци .Той може да каже другата седмица аз какво ще правя дотогава <{POST_SNAPBACK}> Споко няма да умре от глад Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Между другото в къщи има излишна храна за рибки (продадоха ми я за костенурска, мамка им и мошеници ) . Представлява замразени червейчета,като тубифeкс, ама бели. Има и червени де, два вида си купих . Та ако някой гледа рибки, да ми свирне, ще му я подаря. Жал ми е да я хвърля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Ако доставката е във вторник или сряда ще помоля някой да вземе мойте щурци и да ми остави телефона си на РМ да му се обадя като си дойда в четвъртък. Предварително благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Между другото в къщи има излишна храна за рибки (продадоха ми я за костенурска, мамка им и мошеници ) . Представлява замразени червейчета,като тубифeкс, ама бели. Има и червени де, два вида си купих .Та ако някой гледа рибки, да ми свирне, ще му я подаря. Жал ми е да я хвърля. <{POST_SNAPBACK}> Става и за костенурки, просто трябва да я оставиш да се размръзи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Какво става с щурците кога ще пристигне доставката Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Ами мисля че трябва днес някой да отиде в 22.00ч. на Автогара Юг! Аз бих отишъл, но 1. Не знам коя по-точно е Юг и 2. Няма да имам достатъчно пари да покрия цялата поръчка! Бих дошъл само да си взема мойта да не ангажирам друг да ми я взима. Най-добре ще е всички, които имаме поръчани щурци да отидем довечера, но трябва да питаме и момчето от варна дали ги е пратило със сигурност! Снощи той пита дали някой може да отиде тази вечер на Автогара Юг, но още няма отговор! Надявам се до късния следобед да се разберем! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Става и за костенурки, просто трябва да я оставиш да се размръзи. <{POST_SNAPBACK}> Майна, ти съвсем дебилен ме изкара Естествено, че размразена се дава храната. За това и аз се сетих и опитах. Просто като я размразих , се оказа, че представлява съвсем малки червейчета, на които костенурката не обръща никакво внимание, под достойнството й са Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Аз гледам бебе-костенурка На има-няма 3 месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Да ти е жива и здрава! Като порасне, внимавай, че лошо хапят тия хайванчета. Преди няколко месеца моята така ме ухапа, че откъсна парченце мръвка, колкото половин лещено зърно, и го ГЛЪТНА! Очевидно й се усладих Имам у нас два излишни 15 ватови нагревателя, ако искаш единия за костенурката ,свиркай! И въобще ако на някой му трябва ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaster Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 A nqkoi znaeli dali nqkade ot plovdiv moga da si kupq tarantula? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.