Jump to content
BulForum.com

Екзотични животни

zlobil

Recommended Posts

Едва ли ги ловят. Никъде не се намират на килограм, че да ги събират масово.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Е да, ама може да има някакви примамки, капани или нещо такова! Не да ги гонят с куче щурец по щурец :D

Ми вероятно нашите "бизнесмени" тука искат стане лято, да е жега и с влагане на два лева в едно старо корито и парче найлон, да си направят "ферма" на село и да изкарват пари от буболечки.

Нали знаете , по цял свят търговците искат да вложат малко и да вземат повече, а тука искаме да не вложим нищо, и да вземем много :D

sMARTBomber , онзи ден забелязах да едни снимки с висок резолюшън, дето си ги бях щракал у нас, че моята Геникулата има нещо като риж пънкарски гребен между очите. Голям майтап, майна  :D

Да, пънкарския гребем е много як, особено между 6-те и очи :D

А ти от къде я набара и ще не си се похвалил :woot

На каква възраст е? Колко е голяма... Пола знае ли се вече?

Пусни неква снимчица. Може да ги чифтосаме по-нататък, ако недай си боже ти е мъжка...

Предник

aai.sized.jpg

задник

aag.sized.jpg

Ето я бе.

Да, пънкарския гребем е много як, особено между 6-те и очи :D

А ти от къде я набара и ще не си се похвалил :woot

На каква възраст е? Колко е голяма... Пола знае ли се вече?

Пусни неква снимчица. Може да ги чифтосаме по-нататък, ако недай си боже ти е мъжка...

Малка е още за пол, на 8 месеца е трябва да стане поне на година-година и полувина, може пък твоята да излезе мъжка.

Абе и аз се учудих че е същата като мойта ама рекох да не си показал Нанду-то че си приличат малко.

Ей супер е, аре да расте, голяма голяаама :D

*Едит:

Тази сутрин мойта ме изуми. Беше отрязала едното листо на изкуственото цвете, дето и бях боднал. И естествено беше изкоренила по стара традиция едно друго и го беше донесла отпред.

Не вярвах, че има такива способности да реже чак пластмаса... :confused

Иначе сокойно си се пробва да къса пластмасовата мрежа, като си провира зъбите в дупките и опъва яко с краката изглежда така сякаш всеки момент ще поддаде...

Ей го Нхандуто:

http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/Tarantuli/Nhandu0.JPG

http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/Tarantuli/Nhandu1.JPG

Вади ги защото ти е много претрупан терариума и си разчиства територията, по доре сложи легнало едно коренче за декорация.

А пък аз се надявах в "Караджата" да има щурци защото са ми останали само два.Не може ли да се съберем няколко човека и да поръчваме от Варна защото вече съм на зор а моята тарантула яде всеки ден лакомията.Давам и от най големите щурци и за две секунди го е хванала.А някой ще поръчвали тарантула защото от моя клас има навит и аз ще поръчвам вместо него.А знаете ли някой БГ сайт с информация и снимки на гълъби защото освен тарантула гледам и пернати животни .Видях в zoomania.org обаче там имаше много малко информация.

Понеже на всички ни свършват, ще поръчваме нови в много скоро време. Довечера ще ви кажа подробности като се разберем с кумцата...

А пък аз се надявах в "Караджата" да има щурци защото са ми останали само два.Не може ли да се съберем няколко човека и да поръчваме от Варна защото вече съм на зор а моята тарантула яде всеки ден лакомията.Давам и от най големите щурци и за две секунди го е хванала.А някой ще поръчвали тарантула защото от моя клас има навит и аз ще поръчвам вместо него.А знаете ли някой БГ сайт с информация и снимки на гълъби защото освен тарантула гледам и пернати животни .Видях в zoomania.org обаче там имаше много малко информация.

Няма такъв сайт, скоро ще има повече инфо в зооманията не сме слънца, че да огряваме навсякъде.

А тарантули се продават и ва Пловдив не видя ли обявата, а можеш и да ги видиш лично.

И кажи какво инфо точно ти трябва, че да качим, ако беше питал във форума сигурно щеше да ти се даде.

Брей, докато отговора на SmartBomber , и ме изпреварили !

Да, и аз си взех като твоя. Въртях се от завист няколко дена в кревата, накрая реших и си взех. Няма само разни двуметрови като тебе да имат големи паяци я !

Дайте да измислим една сбирка на паяковия клуб, че идват почивни дни, а и времето вече става за бира!

Няма такъв сайт, скоро ще има повече инфо в зооманията не сме слънца, че да огряваме навсякъде.

А тарантули се продават и ва Пловдив не видя ли обявата, а можеш и да ги видиш лично.

Видях обявата обаче не давам пари аз .Не съм казал че няма да купувам от Пловдив.Като го питам ще ви кажа какво е решил.

Не искам да се заяждам ама не натяквам че в зоомания няма достатъчно за гълъби че получавам такъв коментар: "...в зоомания не сме слънца, че да огряваме навсякъде."

Видях обявата обаче не давам пари аз .Не съм казал че няма да купувам от Пловдив.Като го питам ще ви кажа какво е решил.

Не искам да се заяждам ама не натяквам че в зоомания няма достатъчно за гълъби че получавам такъв коментар: "...в зоомания не сме слънца, че да огряваме навсякъде."

Нищо не натяквам, знам че ни е малко инфото, двама човека се знаимаваме сериозно с подръжката, ще сменяме сайта и форума и просто ако ни кажеш какво искаш ще се постараем да го намерим, все пак затова сме направили този сай, всички хора със животни дда намират необходимата им информация и затова ще сме благодарни ако посетителите казват какво точно желаят извинявай ако съм прозвучал грубо.

danio администратора на зоопортала се захвана с гълъбитте, щом е готов ще ти дам линк към инфото.

Ако се интересуваш от някакви определени породи кажи.

Браво на него:Р. Моя на цвят е станал като печен във фурна:)

Това какво означава? Че ще си сменя кожата ли? А моя е един такъв беличък, доколкото мога да видя де :) Виждам около 3-4 крака, защото е в дупката и половината стъкло си го е тапицирал с торф и не се вижда. След колко време горе долу ще излезе? А ако го храня веднага като излезе или да изчакам 1 седмица?

След вда-три дни ще излезе и тогава може да го нахраниш, тогава ще е станал и по-тъмен на цвят.

Няма ли някой да ми услужи с щурци защото аз повече нямам .Нали някой щеше да говори с kumcata да поръчаме от Варна. Аз вчера му пратих PM но той не ми отговори.

И мойте свършиха! И аз ще искам искам 10! Кажете как да стане работата да поръчаме. Като гледам доста гладни паяци има :)

Ако искате дайте всеки да пише колко иска и да пуснем поръчка!

Аз искам 10 от най-малките.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...