danio Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Може ли да се пръска с пулверизатор на паяк в буркан за повишаване на влажността . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 A mnogo mi e 4udno kakav akwarium shte mu trqbva na edin hameleon i kolko goredolo pari4ki shte trqbva da dam za hubav hameleon.aaaa i s kakwo se hranqt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Ей тука има и хамелеон, най-отгоре в ценовата листа http://www.zoomania.org/phpBB/viewtopic.php?t=308 Между другото някой да знае от къде мога да се снабдя с влагомер??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Може ли да се пръска с пулверизатор на паяк в буркан за повишаване на влажността . <{POST_SNAPBACK}> не ти го препоръчвам, по добре намокряй торфа с капкомер, само памукът е достатъчен A mnogo mi e 4udno kakav akwarium shte mu trqbva na edin hameleon i kolko goredolo pari4ki shte trqbva da dam za hubav hameleon.aaaa i s kakwo se hranqt. <{POST_SNAPBACK}> 70-80лв. аквариума съобразно размера на хамелеона, поне две стени трябва да са от мрежа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Ми да ви се похваля : И аз си имам вече тарантулка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 И ако кажеш каква е...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Brachypelma albopilosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Ставаме все повече.Добре добре.Имам проблем.Паякът ми се е свил под слой паяжина и не мърда.Проблема е там че му бях пуснал скакалец,който той не е изял.Когато се опитах да го извадя той се скри под паяжината.Та предполагам че паяка линее и знам че не трябва да се безпокои а ако трябва да извадя щуреца,трябва да разкъсам паяжината.Как да постъпя?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 11, 2005 Author Share Posted March 11, 2005 Австралийска страшилка(Extatosoma tiaratum) nqkoi ima li ideq kak se gleda tva 4udo na prirodata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Ставаме все повече.Добре добре.Имам проблем.Паякът ми се е свил под слой паяжина и не мърда.Проблема е там че му бях пуснал скакалец,който той не е изял.Когато се опитах да го извадя той се скри под паяжината.Та предполагам че паяка линее и знам че не трябва да се безпокои а ако трябва да извадя щуреца,трябва да разкъсам паяжината.Как да постъпя?? <{POST_SNAPBACK}> Задължително трябва да махнеш щуреца. Австралийска страшилка(Extatosoma tiaratum) nqkoi ima li ideq kak se gleda tva 4udo na prirodata? <{POST_SNAPBACK}> Яде листа от къпина и традесканция, гледа се много лесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Оле сега видях, че имам плесен по памука.Ще трябва да сменя торфа.Препоръчвам ви да махнете памуците изглежда от тях се хваща плесен.А как да извадя паяка? Да сменям ли торфа или е достатъчно, че махнах памука?Проблема е, че не знам как да извадя паяка. <{POST_SNAPBACK}> Хайде сега от памука, това и да го видя няма да го повярвам Сигурен ли си че не е паяжина, тарантулите правят доста неориентирана и мъхоподобна паяжина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Много сте страхливи аз моя паяк го пипам с пръст даже ми се е катерил по пръста и нищо не ми е правил.Толкова ли е трудно да го накарате да влезе в кутийка от кибрит и после да го извадите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Точно така, вчера държах в ръка новия паяк дето го дават, че бил много нервен и нямах никакви проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Не само торфа, но и буркана. Сложи кутийка и го побутни с молиф да влезе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 А не е ли хубаво този памук да се сменя от време на време, защото памук с вода от няколко седмици с постоянна влажност как няма да плесеняса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Моят седи една седмица и нищо му няма. Плесента нее от памука, но нищо не ти пречи да го сменяш, през няколко дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Ами случайно попаднли спори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Не обичат светлината, но е достатъчно да не го пече слънцето или лампа. Моя си направи дупка да линееи след това ще покажа снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Откакто го сложих моя хайван в буркан е изял два щуреца.Аз съм с обикновена червена лампа и май не му пречи.Буркана седи в хола защото там е най топло по цял ден щорите са вдигнати и вечерта се светка лампа и нищо му няма.Aquila тоя паяк не трябва ли да напълнява къде ги побира тези щурци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Как ще напълнява с тоя хитин бе, ще ме умориш от смях. Като свали кожата, клетките започват масово да се делят и нарства скокообразно докато исъхне новия хитин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.