ivoru Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 i az sum pred tozi izbor?? nqma da e gempix, ama dali da e panasonik dmz-lc33 ili samsung digimax 370? panasonika ima strahotna optika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 nqkoi ima li sony w12????? ili da e polzval da si spodeli fpe4atleniqta Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 karti4ka mem stick moje a si vzeme6 ot reset, ama za kvo puk ti e sony??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 karti4ka mem stick moje a si vzeme6 ot reset, ama za kvo puk ti e sony??? <{POST_SNAPBACK}> zna4i az sony-to ve4e go imam .podarak mi e ama iskax da popitam nqkoi dali go e polzval i dali naistina pokupkata si e zaslujavala ili za tezi pari e mojelo da se zemi ne6to po-dobro makar 4e si misla 4e i moeto sony e dosta dobro . a za karti4kata kolko pari e 1 karta primerno 128 ili 256mb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Братче, при еднаква цена аз определено бих взел например това - http://get.bg/catalog/product_info.php?cPa...6d3cc23a8226cfb Ако не за друго, то поне щото съм чува ,че Олимпус са малко по-стар производител на фотоапарати от нашенците от Дейзи <{POST_SNAPBACK}> Добрия фотоапарат се познава от неспециалистите по големия обектив. Колкото по-голяма леща - толкова повече светлина смуче и по-качествена става снимката. Този Олимпус има задоволително голяма леща и за тия пари направо си струва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 za leshtata smartbomber e prav. ati zlobil4o moje6 da si vzemesh 128 mb za okolo 50 lv ot reset. ina4e za tiq pari mojeshe da se vzeme neshto mnogo po-dobro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.