stoian88 Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Nqkoi moje li da mi dade link ot kedeto moga da si svalq logo na independent. Za koito ne znae tva e sk8 marka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 vij goodle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted February 21, 2005 Author Share Posted February 21, 2005 da ama mi trq link Tei4e daite ako nqkoi znae Ili ima da prati na stoian88@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Научи се да ползваш търсачките! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted February 21, 2005 Author Share Posted February 21, 2005 Na men mi trqbva s po dobra resoliuciq. 6tot mi trqbva da si go napravq na T-shirt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Na men mi trqbva s po dobra resoliuciq.6tot mi trqbva da si go napravq na T-shirt. <{POST_SNAPBACK}> idi v kanapeto do jumaqta tam sam vijdal logoto na teniska makar 4e 6te ti izleze malko skapo kam 15lv. ama pone nqma da e kolkoto v skateshopa ili v 18g tam cenite sa bezbojni Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted February 23, 2005 Author Share Posted February 23, 2005 Mi to4no kede se namira tva kanapeto. Ina4e v skateshop i v 18g tam sa super skepi i nqmam namerenie da si vzimam ot tam. E gledah v skateshopa edin switcher Independent-100lv. Super skepo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 ot hotel-bar central na gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Скъпо е ама такива са цените на марковите дрехи ..... не се ли продават по пазарите Тшъртки на ск8 марките бе ....... аз доста съм виждал ..... потърси!!! И що точно на индипендънт има много по-хубави лога "Spit Fire" например много по-добре изглеждащо......ама ти си знаеш де Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Скъпо е ама такива са цените на марковите дрехи ..... не се ли продават по пазарите Тшъртки на ск8 марките бе ....... аз доста съм виждал ..... потърси!!!И що точно на индипендънт има много по-хубави лога "Spit Fire" например много по-добре изглеждащо......ама ти си знаеш де <{POST_SNAPBACK}> da wei az sam vijdal po pazarite na kapitan rai4o misla 4e sam vijdal na blind primerno ina4e kakto ti kazva ima skaterski marki s po qki znaci naprimer world industry spored men sa s nai-qko logo ne 4e se interesuvam ot skatove ama 1 vreme nosix izsuleni drexi i sam se zaribqval po tiq ina4e kato nai-liubima marka za t-shirt sa mi ANIMAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted March 21, 2005 Author Share Posted March 21, 2005 Na vsqkede terseh iz neta logo ama nijede ne namerih s dobra rezoluiciq. Ako nqkoi ima s dobra rezoluiciq da prati na mail:stoian88@abv.bg A we vijdal sem i po pazarite ama ne me kefqt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.