Jump to content
BulForum.com

koi e nai dobriq telefon mida v momenta

_AUDI_A3_TURBO_

Recommended Posts

Е няма да е лошо и да кажеш до каква цена телефон, иначе мен лично от мидите ме кефи Самсуг Е 715 или въобще поредицата "Е" , поне за сега имат доста екстри, ако не и всички екстри :D

Ми най добрите са естествено нова серия на нокиа 7260 7270 7280(то всъщност едното не е мида, но по добро няма на пазара, като дизайн). мисля да си взема в скоро време 2-рата щото си изгубих телефона :). Скъпи са, но ще оспея да го гепа без да ме видат магазинерите ;) :P . Както направих с старата ми нокиа 8910i и моторола в70 :)

Ми най добрите са естествено нова серия на нокиа 7260 7270 7280(то всъщност едното не е мида, но по добро няма на пазара, като дизайн). мисля да си взема в скоро време 2-рата щото си изгубих телефона :). Скъпи са, но ще оспея да го гепа без да ме видат магазинерите ;)  :P . Както направих с старата ми нокиа 8910i и моторола в70 :)

Я издай тайната и на нас, и ние да си гепим по един телефон :lol:

Иначе както казах Е800 е доста добро за момента. Има един такъв на Самсунг където се върти и е с 1.3 Мпикс. камерка и е около 1000 лв, ако не се лъжа с 250000 свята дисплей, абе общо взето готин ГСМ :D

Ми най добрите са естествено нова серия на нокиа 7260 7270 7280(то всъщност едното не е мида, но по добро няма на пазара, като дизайн). мисля да си взема в скоро време 2-рата щото си изгубих телефона :). Скъпи са, но ще оспея да го гепа без да ме видат магазинерите ;)  :P . Както направих с старата ми нокиа 8910i и моторола в70 :)

Помня помня,нали и аз бях там и ти помогнах.Кажи кога ще взимаме новия телефон да идвам :woot

nokia 7610 za men e dobar ama zavisi kav telefon tarsi6 ne si kazal kav klas da e !!!!!!! 6toto moje da si zeme6 i za 2000lv nqkva tuxla deto ima pove4e funkcii ot pc ama moje da si zeme6 i za 100000lv telefon s sapfiri naprimer ne misli6 li

mislq 4e nikoi ne go spomena taka 4e az 6te go napravq nau4ih za SonyEricson Z1010 tova e telefon s 2ve kameri mida kakto e poso4eno po gore i ima mnogo qki ekstri ama e nad 1000 lv sas sigurnost

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...