beku Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 19' Shamrock до колкото знам липсват му два транзистора и на сервизите не им се занимава да търсят сехми за него, за да го оправят. 14' Daewoo Както си работи и гасне, след около час работа, може да се оправи, казаха ми че няма да е скъпо, но бил много стар и не им се занимавана сервизите 14' Bridge Работи си, но е ужасен, все пак е от 1992г. с мен!!!!!!!! Трите бройки 10лв и да ми се махат P.S. Малееее, в заглавието имам правописни грешки!!!! Не ми се смейте много LifeFeel: оправих Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 кажи нещо повече за третия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted February 21, 2005 Author Share Posted February 21, 2005 Ами какво да ти кажа!!! Трепти яко, някой от тримерите му е не е наред и като сменя от дос към уин примерно и омазва всичко и т.н. Абе не става много за гледане. Иначе си го ползвам като 2 монитор в нас, ако ми се налага нещо, защото съм му свикнал!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 19" Shamrock na kolko godini e kolko Hz i kolko struva samo toi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted February 22, 2005 Author Share Posted February 22, 2005 Ами, май нещо не си разбрал, не знам дали прочете, че не работи мониторчето, иначе е мисля 99г. като от 2 години май-май не работи!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.