Jump to content
BulForum.com

Промоция на Mtel

botevbeerboys

Recommended Posts

А бе не ми ги разправяй тези работи на мене.Бил за това бил за онова :) .Там всички са с последните модели телефони няма да спорим а и друго си е да имаш телефон който има радио камера игри и още глезотийки  :P пред някакакъф които има само едни часовник .А и е малко гъзарийка да си го имаш такова телефонче  ;)

Само гледай ГЪЗАрииката да не ти изяде главата.

и аз си взех такова телефонче- таман 3 броя!!! :)

много му се кефя.... има синя подцветка... за толкова пари е супер!!!

промоцията важи само днес и изтичз след 7 минути....

честито на печелившите!!!

аз също взех такъв, като ще го ползвам за тома, закоето някой спомена по-нагоре-на човек, който е болен и кна който му трябва да знае къде е копчето за "вдигане" когато му звънят.не виждам кво плюете наляво-надясно, на който не му трябва не взима, на който му трябва взема!!!тва е!

благодарности на пича, който пуснал темата.заради него видях, че има такава промоция, а отдавна търсих евтин телефон за посочената цел.

аз също взех такъв, като ще го ползвам за тома, закоето някой спомена по-нагоре-на човек, който е болен и кна който му трябва да знае къде е копчето за "вдигане" когато му звънят.не виждам кво плюете наляво-надясно, на който не му трябва не взима, на който му трябва взема!!!тва е!

благодарности на пича, който  пуснал темата.заради него видях, че има такава промоция, а отдавна търсих евтин телефон за посочената цел.

Ами мерси за благодарностите! :) Вече си мислех,че съм сгрешил като пуснах тая тема,защото почти само упреци получих?!!! :angry1 Но щом има доволни хора,и аз съм доволен!! :D :)

И още едно уточнение - в USA където средно хората получават над 2000$ на месец , единствения GSM оператор е Немски, а поголямата част от мобилните телефони са добрепознатите от минлаото "мобифони" , именно защото те ГОВОРЯТ по телефоните а не си качват голи каки и "доко доко"

Haide sega da ne govorim za neshta za koito ne sme proverili!

Spisak na GSM Mrejite v USA TUK dalech ne e edin. I oste nesto poznatite u nas "mobifoni" sa na standarta NMT 450. V Amarika izobsto niama takav standart. Imat si drugi standarti, koito niamat nisto obsto s nashite.

Spisak na GSM Mrejite v USA TUK dalech ne e edin. I oste nesto poznatite u nas "mobifoni" sa na standarta NMT 450. V Amarika izobsto niama takav standart. Imat si drugi standarti, koito niamat nisto obsto s nashite.

Ами Rafaelo,като си тръгнал да водиш статистика,може ли да ми кажеш,колко процента на глава от населението са мобилните телефони в България и USA.И между другото,ако можеш да ми намериш брутния вътрешен продукт на двете страни? :)

/оффтопик

малка грешка - NMT 450 е точно американски стандарт макар и първоначално разработен от скандинавците. и доскоро наистина из америките си беше много разпространен, само че разширената му версия със цифровите услуги. и стандартите им колкото и да ти е чудно имат много общо с нашите защото се унивицират на световно ниво, а не само по континенти. затова когато си купиш трибандов телефон и отлетиш за америка ще имаш роуминг и ще си говориш, ако можеш да си платиш цената разбира се.

/оффтопик

/онтопик

изтървах промоцията. иначе щях да подаря на братчедката едно телефонче да се радва, пък макар и дървено. телефона си е телефон.

Ами Rafaelo,като си тръгнал да водиш статистика,може ли да ми кажеш,колко процента на глава от населението са мобилните телефони в България и USA.И между другото,ако можеш да ми намериш брутния вътрешен продукт на двете страни? :)

Виж сега мога да го намеря, но не ми се търси, защото знам резулата. Ние определено бием по процент на населението което има мобилми телефони. Но ние също така бием и процент на населението което живее в собствени жилища. Но това значи ли че сме по богати? Просто начина ни на живот е такъв. Ние сме една високотехнологична нация. Българина може да няма пари за ядене но ще спести за компютър или DVD или пък високотехнологичен телефон.

наистина из америките си беше много разпространен, само че разширената му версия със цифровите услуги

Разширената му версия не е този стандарт! Този си е баш аналогов!

За тези които пишат за "запад" и тн : Момчета на запад телефона не е израз на социалния статус, а средство за комуникация, невиждам защо някои щял да даде 200 лв за "по-хубав" телефон, при положение че 90% от хората си купуват телефон и карат на една прима от 15лв без да я зареждат, а основното предназначение на телефона им е "да клипват"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Еййй евала им прая на такива мнения аз….

Ебати и умрелия телефон е това!!! Кога ще почнат най - сетне да правят свестни промоции като в другите нормални държави! По големи скръндзи от нашите GSM оператори не съм виждал. Той тоя телефон струва колкото един калкулатор, изпразват си боклуците от скалдовете и вече писали "ПРОМОЦИЯТА ВАЖИ САМО ДНЕС!" Мале, мале.... нямам думи! :angry1

Пич,айде кажи ми как е на запад!Кажи ми как стоят там нещата,защото за тях ако са ти разказвали само,то аз живея с тез неща.Та кажи ми какви промоцийки има?Кажи ми и за двугодишните договори.Кажи ми след това и колко са развити тези държави спрямо България,че явно ние не знам.И знаеш ли,че джиесем-а ще ми излезне по-евтин ако си го взема от България,а не от Германия например?Говорим за един и същ телефон,да!Ама не ми трябва телефоните да падат като цени….разговорите ме интересуват,че аз не клипвам като теб,може би….

Ама стой си с телефона за 500-1000 кинта,окачи си го на врата и говори на месец по лев-два и си мисли,че си гъзар.Знам какъв ти е проблема…искаш да си гъзар ама да минеш по-тънко.Нещо като дънки Левис по 10 лева,но ако може да са по-истински от тези на Капитан Райчо,нали?Пустата суета и пустата мнима гъзария,нали?Знам,знам…

Ама телефона е все пак за говорене,тоест ползват се най много онези два бутона със слушалките на тях и всички други опции са в бонус…

друго си е да имаш телефон който има радио камера игри и още глезотийки  :P пред някакакъф които има само едни часовник .А и е малко гъзарийка да си го имаш такова телефонче  ;)

Ахх,милия той.Мама и тати му купили телефонче с камерка и радио и се почувствал той повече от другите :)Да живеят джиесеми-те!Да живеят и тези връзчиците,чрез които телефона ви е на видно място!Да живеят и гъзарите,дет един телефон им дава толкова самочувствие! :)

п.с.Някои хора правят усилия,за да се изложат явно…ми давайте,че сеира е важно нещо.Смях да става,няма значение кой и на кого…важното е да си в смехЪ :)

Оххх нямам кво да кажа толкова простотия като тва момче не съм виждал на едно място... Като започнем от селското му обръщение "ПИЧ", минем през криворазбраното му мнение за "запад" и стигнем до опитите му за гадателски способности!

1. На "запад" те варзват с договор ама ти дават телефона за 1 евро! А кажи тука такава промоция?

2. Хич не позна за моя телефон. От 5 години си карам на мобифончето и сам много доволен щото си говоря за без пари колкото ми душа иска :)

Ух...абе хора вие изкарвате ли по 1000лв месечно, че да можете да си позволите телефон за 500? :angry: Добре щом изкарвате, радвам се за вас, но много малко са такива като вас. Не е нормално да дадеш 2 заплати за телефон! Дори хората на запад, които работят (а не взимат на мама и татко заплатите, за да се нарекат "гъзари") рядко ползват телефони като тукашните тийнейджъри. Телефона си е идеален за тази цена, а и промоцията определено е в правилна насока. Когато се научите да цените парите си тогава говорете.... :angry1

Оххх нямам кво да кажа толкова простотия като тва момче не съм виждал на едно място... Като започнем от селското му обръщение "ПИЧ", минем през криворазбраното му мнение за "запад" и стигнем до опитите му за гадателски способности!

1. На "запад" те варзват с договор ама ти дават телефона за 1 евро! А кажи тука такава промоция?

2. Хич не позна за моя телефон. От 5 години си карам на мобифончето и сам много доволен щото си говоря за без пари колкото ми душа иска :)

Обичам да ме подценяват :)Явно цялото ти мнение,за простотията,изписана от мое име се съдържа в обръщението “пич”…ми така да е….

1.Ама вземи се разрови малко де,използвай го малко този интернет!За 1 евро дават по-старите телефони.И пак ти казам телефоните тук можеш да ги намериш по-евтини.РАЗГОВОРИТЕ на “запад” са по-евтини и това е ключовото,защото говориш по-често,от колкото си сменяш телефона,нали?И защо мнението ми да е криворазбрано…факти ли искаш да ти приложа?И след това да тръгнем из Пловдив да ти покажа разликите?

2.Като си ползваш мобифончето какво плюеш неоснователно?

Едит:Чул си ти,че ги дават за 1 евро и очите ти станали тройни,но не се превъзнасяй по това...като запознат ти го казвам...

...............

Разширената му версия не е този стандарт! Този си е баш аналогов!

да ти дам един учебник по GSM мрежи? или сам ще си намериш грешката из интернет. стандарта е един и същ, разликата е само в организацията на служебните канали, а разговорната информация пак се модулира аналагово. и понеже е един и същ, то той пак се нарича NMT450 и е разпространен все още освен из Америките и из Япониите, въпреки че там освен дето си имат 3G вече почват да развиват 4G.

И кое по-точно от казаните от Христуу неща са простотия ако смея да запитам??? :confused Много точно се е изразил човека. Я кажи къде толкова си ходил по света и колко телефона си си купил от чужд оператор, че даваш такива компетентни мнения. :angry1

Еииии Рафаело....не се обиждаи ама смятам,че съвсем правилно си си избрал аватара :D .Как мислиш дали като сключиш договор за година или две,не си изплащаш апарата двоино и троино?А в случая промоцията беше без никакво обвързване с договори.Изговаряш си 40лв.и ако искаш зареждаш ваучер,ако не искаш не!

• 3 years later...

Каквото и да си говорим - всичко се прави с цел да се вземат парите на потребителя. Пък после мрънкайте, че много сме мрънкали... :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...