Jump to content
BulForum.com

Промоция на Mtel

botevbeerboys

Recommended Posts

Разбрахте ли за новата промоция на Мтел.Моторола С115,симкарта и 40 лв.време за ра зговори само за 69лв :) Промоцията обаче е само за днес 21.02.Аз вече купих подарак на маика ми.Така,че ако решите побързаите :D

Ебати и умрелия телефон е това!!! Кога ще почнат най - сетне да правят свестни промоции като в другите нормални държави! По големи скръндзи от нашите GSM оператори не съм виждал. Той тоя телефон струва колкото един калкулатор, изпразват си боклуците от скалдовете и вече писали "ПРОМОЦИЯТА ВАЖИ САМО ДНЕС!" Мале, мале.... нямам думи! :angry1

Ами не знам дали е боклук или не.Обаче едно знам,че на тази цена този телефон никаде в БГ не се намира!!!!А недоволхи винаги ще има,нали сме в България все пак :D

Ебати и умрелия телефон е това!!! Кога ще почнат най - сетне да правят свестни промоции като в другите нормални държави! По големи скръндзи от нашите GSM оператори не съм виждал. Той тоя телефон струва колкото един калкулатор, изпразват си боклуците от скалдовете и вече писали "ПРОМОЦИЯТА ВАЖИ САМО ДНЕС!" Мале, мале.... нямам думи! :angry1

napalno saglasen!!! :pirate :pirate :pirate

Този телефон е глупав..За какво си мислите,че го дават на промоция.......

дават го на промоция защото са им застояли бройки,а в чужбина вече е стар модел

Наистина е стар модел,съгласен съм,но в магазина е 129лв.,а така ти излиза само 29,защото имаш разговори за 40лв.И то без никакви договори и месечни вноски и такси!Така,че мисля такава промоция досега в България не е имало.Ако греша,моля някои да ме поправи. ;)

аве дне с изтича ПРОМОЦИЯТА :)

аххаах

объркал си се нещо :)

Ами както казах промоцията е само за днес.Не съм се объркал приятелю.АХХХАХА :D

Ами не знам дали е боклук или не.Обаче едно знам,че на тази цена този телефон никаде в БГ не се намира!!!!А недоволхи винаги ще има,нали сме в България все пак :D

taka e nedovolni vinagi ima bylgarina e nenasitna rabota dai mu pryst da ti otgrizne rykata

От къде т'ва бре. Може да намина да си взема  :D

Ами в всеки офис на Мтел,ама трябва да побързаш,щото маи към 19:00 затварят.

taka e nedovolni vinagi ima bylgarina e nenasitna rabota dai mu pryst da ti otgrizne rykata

Estestveno che triabva da ima nedovolni!? Ti kakvo si mislisch che samo balgarite sa nedovolni? Tochno zatova sme na tova dereje stoto tarpim tarpim i ot si4ko sme DOVOLNI! Ti znaish li na zapad kakvo e? Ma kvo sam tragnal da se obesniavam...

Izviniavaite za Offtopica ama mnogo se draznia ot takiva izkazvania!

Estestveno che triabva da ima nedovolni!? Ti kakvo si mislisch che samo balgarite sa nedovolni? Tochno zatova sme na tova dereje stoto tarpim tarpim i ot si4ko sme DOVOLNI! Ti znaish li na zapad kakvo e? Ma kvo sam tragnal da se obesniavam...

Izviniavaite za Offtopica ama mnogo se draznia ot takiva izkazvania!

И от какво си недоволен в случая,ако мога да запитам? :confused Че хората ти дават телефон с 100лв.отстъпка ли? :blink: Или просто така заради самото недоволство!!! :wir Някои хора не мога да ги разбера!Извиняваи ако съм те засегнал нещо :DEDIT:А като си ходил на запад,надявам се знаеш,че там такива,или подобни промоции правят не за предплатени услуги,а с договори поне за 1 година!

Да бе, винаги ще има някой дето ще мрънка, аман от такива. Няма да вземе да каже евала, браво, само така! Продължавайте в същия дух.. няма брато, само мрънкалници, ама кво да правиш българите така са си научени..вечно недоволни.

Прегледах всичките промоции:

» LG C1400 » Motorola C115 » Motorola C651

» Panasonic X400 » Prima ваучери » Prima пакет "Класик"

» Samsung X450 » Siemens C65 » Детски телефон

Само тази на С115 е изогна и за ваучерите, останалите излизат по скъпо дори :)

Може поста ми да се окаже тъп, но само искам да вметна, че днес си поиграх с такъв телефон от промоцията и впечатлението ми е следното: става да го купите на детето си, защото е елементарен и ЕВТИН. Работи САМО с М-Телски карти, не знам дали се разкодира успешно и дали изобщо има смисъл. По принцип не харесвам Мото, и този не направи изключение.

е да за къф х*й ми е този боклук .Предпочитам да дам 100-200лв отгоре но поне да е хубав

За пореден път повтарям.Никои не казва,че телефона е ултра модерен,но за тази цена просто е чудесен.А които предпочита и наи вече има/защото едно е да искаш,друго е да можеш/възможност и средства нека си купи по хубав и скъп телефон. :DИ да попитам каде за 29лв,ще купиш нов телефон с 1година гаранция?

Апарата не е нищо особено, но става за бабите или дядовците ви, които примерно са болни и е хубаво постоянно да имате връзка с тях, нали?За тези пари толкова!Направо си е подарък!

За тези които пишат за "запад" и тн : Момчета на запад телефона не е израз на социалния статус, а средство за комуникация, невиждам защо някои щял да даде 200 лв за "по-хубав" телефон, при положение че 90% от хората си купуват телефон и карат на една прима от 15лв без да я зареждат, а основното предназначение на телефона им е "да клипват"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И още едно уточнение - в USA където средно хората получават над 2000$ на месец , единствения GSM оператор е Немски, а поголямата част от мобилните телефони са добрепознатите от минлаото "мобифони" , именно защото те ГОВОРЯТ по телефоните а не си качват голи каки и "доко доко"

Напълно съм сагласен с мнението на BRETO.Според мен телефона е средство за комуникация,а не някакво мерило за социален статус.

За тези които пишат за "запад" и тн : Момчета на запад телефона не е израз на социалния статус, а средство за комуникация, невиждам защо някои щял да даде 200 лв за "по-хубав" телефон, при положение че 90% от хората си купуват телефон и карат на една прима от 15лв без да я зареждат, а основното предназначение на телефона им е "да клипват"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И още едно уточнение - в USA където средно хората получават над 2000$ на месец , единствения GSM оператор е Немски, а поголямата част от мобилните телефони са добрепознатите от минлаото "мобифони" , именно защото те ГОВОРЯТ по телефоните а не си качват голи каки и "доко доко"

А бе не ми ги разправяй тези работи на мене.Бил за това бил за онова :) .Там всички са с последните модели телефони няма да спорим а и друго си е да имаш телефон който има радио камера игри и още глезотийки :P пред някакакъф които има само едни часовник .А и е малко гъзарийка да си го имаш такова телефонче ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...