ivancho93 Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Mi az bqh na basketbolen mach v Pazardzhik i ne sum 4ul A zashto zadavate toq vupros kato e vuzmozno da sa sprqli toka za 30 min ,vse edno izvun zemni sa doshli Mnogo tup forum.Izvinqvaite ama kvo ot tova 4e nqma tok Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 За да е спрял тока в целия град,значи трябва да е станало нещо. Извинявай, ама те не може да си го включват и изключват когато им хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Mi az bqh na basketbolen mach v Pazardzhik i ne sum 4ul A zashto zadavate toq vupros kato e vuzmozno da sa sprqli toka za 30 min ,vse edno izvun zemni sa doshli Mnogo tup forum.Izvinqvaite ama kvo ot tova 4e nqma tok <{POST_SNAPBACK}> kato e tup foruma koi te kara da pishesh tuka be?????????? da ne te e vurzal nqkoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Поне лареза и сфетофарите са си починали малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 kato e tup foruma koi te kara da pishesh tuka be?????????? da ne te e vurzal nqkoi <{POST_SNAPBACK}> Извини ме, приятелю, но аз наистина имам чувството, че извън земни са дошли. Поне така се държите. Не забравяйте, че все още живеете в България. А вече сте забравили (ако изобщо се били родени тогава) какво е режим на тока. На мене през ден като ми спира тока оплаквам ли се? Не! Що? Ми щото живея в България, а не в Япония, където ако спре тока за 30 минути, ще избухне гражданска война! Нима на вас, хора, за сефте ви спира тока? Нима за първи път виждате какво е това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Teddy-King Е, помним как да не помним режима на тока. Дори вкъщи татко е направил допълнителни 12 волта крушки свързани с акумолатор, че преди от скапания режим човек неможеше да вечеря. То от тая "романтика" (нали на свещи) да ти писне Ама ся е интересно тва, все пак кога за последно е спирал тока в цял Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Абе никой не казва в колко часа. Тук не бил спирал, там не бил спирал?! Ами като сте спали по тва време как ще е спирал. И аз незнаех, че е спирал ама ся питах наще и те казаха, че бил спирал към 1:30. Пък аз си бях легнал в 1:15. На Пещерско шосе съм, брои се район централен. Е и гледам един вика в прослав нямало проблеми, ама изглежда той е спинкал, защото дракула каза, че е бил спирал в прослав. Изглежда наистина е била в целия град тая авария <{POST_SNAPBACK}> Ами аз си легнах към 02:00,не съм спирал компа и сутринта като станах си работеше.Значи като ти казвам,че не е спирал тока значи съм сигурен че не е,или поне около центъра не е спирал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Ами аз си легнах към 02:00,не съм спирал компа и сутринта като станах си работеше.Значи като ти казвам,че не е спирал тока значи съм сигурен че не е,или поне около центъра не е спирал. <{POST_SNAPBACK}> Е центъра тва е много широко понятие и аз се броя, че съм район централен ама тук е спирал а то ПЦ-то ти може да е спряло и пак да се е пуснало Незнам как ама мойто ПЦ, поне преди( сега незнам защо нестава тоя номер), като включа кабела в контакта само се вклюва, без да натискам никви копчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Абе не знам,ама снощи тока е спрял фдокато съм спал :allien :allien и климатика изключил,та сутринта беше ледник в стаята Ами аз си легнах към 02:00,не съм спирал компа и сутринта като станах си работеше.Значи като ти казвам,че не е спирал тока значи съм сигурен че не е,или поне около центъра не е спирал. Точно около центъра спря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Извини ме, приятелю, но аз наистина имам чувството, че извън земни са дошли. <{POST_SNAPBACK}> абе не ме интересува кой е дошъл плащам по 300лв и като им се обадя на тея искам да ми дадат поне обяснение защо нямам ток и кога ще го пуснат! а не да се държат като некви диваци хванати от гората Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 заради тая шиб**а авария ми се прецака флашгета и ми писна от тва спиране на тока ,един ден ще е токов удар ,на другия няма да имам ток за половин час ,писна ми вече от каршиака съм ,снощи спря към 1:30 май Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Aide da prekratite sus spama, razbra se veche v koi raioni e nqmalo tok. Temata se izcherpa mislq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 http://www.news.bg/article.php?cid=7&pid=0&aid=154511 Ето ви една евентуална причина . Може и от друго да е. Авария винаги може да стане, така че 30 мин не са нещо фатално . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.