Jump to content
BulForum.com

Изложба на восъчните фигури

tankis

Recommended Posts

К`во яки ле,аз само като чета и гледам снимките и ме боли корема.Иначе снимките на sMARTBomber от музея в Амстердам са наистина приятни за окото ;)

Ако някой иска да види нещо по-приятно за окото, от истинския музей на Мадам Тюсо в Амстердам - тук

*Eдит - качеството е кофти :S

е било е супер яко

на такова нещо си заслужава да се отиде

Да и от даскало даскалите ни караха да ходим да гледаме тази изложба ,ама нещо не се организирахме.От прочетенето => че е средна работа.Е да истинския музей е доста по як и аз съм гледал снимки на приятели,които са били там.

до колкто знам са още тука

1 лв вход и май 2 лв за снимане

не сум сигурен щото бяхме мноо хора и секи даваше по 50стинки

Тук ще са до 15ти Март...време има. Парите са 1лв за мизерници(студенти, ученици, пенсионери) и 2лв за хора. За снимане не помня колко е щото не носих апарат, а и добре, че не носих...

Не че имаше някакъв интерес, но аз пуснах да се качат моите снимки от музея в Прага. Те са два музея - един конвенционален и един за историята на Бохемия(който е велик). От първия съм снимал само 10тина от общо 40тина-50 фигури(това, защото отидох последния ден и нямаше място на апарата), а от втория почти всичко(това, защото отидох втория ден и защото беше страхотно)...

Ето ви ги - тук.

И на sMARTBomber и на GeorgiK снимките ги гледам че са интересни. За всяка държава подредбата е различна. А по описанието за изложбата тук, направо се отказах да ходя. Явно по този начин показват какво е България за тях. Едни изроди.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...