Jump to content
BulForum.com

Изложба на восъчните фигури

tankis

Recommended Posts

Бяхте ли на излижбата на восъчните фигури от Русия?!??!!?Намира се срещо бившите симулатори!!!По-късно ще кача някой снимки,ако желаете!!!Даваха го по Европата,някой ако го е гледал?!?!?!?

Бяхте ли на излижбата на восъчните фигури от Русия?!??!!?Намира се срещо бившите симулатори!!!По-късно ще кача някой снимки,ако желаете!!!Даваха го по Европата,някой ако го е гледал?!?!?!?

br />

Dosta skromna izlojba,ni6to vpe4atlqva6to !

И аз исках много да отида, но така и не намерих време :( Качете снимки, ако можете, че поне да видим за какво става въпрос. Четох разни статии по вестниците, но там имаше само по 2-3 снимки.

Най много ме впечатли жената-магаре....Женила се е 3 пъти,а е ужасно грозна

Да!!!Като почнеш от Халите вървиш нагоре и гледаш в ляво!!!И на една червена сграда са окачили надпис като"....на восъчните фигури".Сградата е червена!!!Не може да не знаеш,къде правят едан сграда ся!!!

4есно казано се разо4аровах като отидох

първо се влиза в едно помещение в което са : гъливер , снежанака, 3-4 джуджета , папта , леиди ди и путин

разгледах ги викам си -бива ае ся да видим и другите оттакък

влизам си аз в следващото помещение и кво има там : жената магаре , жената прасе , 4овека вълк , как петър пурви вади зъби на боляри

супер гнусно беше ... още по гадно ти става като про4етеш табелките на които пише 4е тва са генети4ни мутации и са реално существували хора

и музикалния фон е един : разкази -за всеки мутант по нещо

eg. жената магаре имала 3ма мъжа и 1 син

жената прасе (която е родена с зурла на прасе вместо уста и ноц)

пък имала щасливо семеиство и тн.

влизам в следващото помешение : 4овека с 1 око ; 4овека с 3 о4и ; 4овека с 4 о4и ; 4овека половинка (няма нищо от пъпа на долу просто му свършва тялото ) ; наи дебелия 4овек ; некъф пи4 с мноо големи крака и сямски близна4ки лоито са с общи крака но с разли4ни тела

като излезнах гор4иво съжелявах 4е си платих да ми е гадно

целия ден ми беше тъп и ако не бях тогава на купон сигурно 6тях да сануван кошмари

4есно казано се разо4аровах като отидох

първо се влиза в едно помещение в което са : гъливер , снежанака, 3-4 джуджета , папта , леиди ди и путин

разгледах ги викам си -бива ае ся да видим и другите оттакък

влизам си аз в следващото помещение и кво има там : жената магаре , жената прасе , 4овека вълк , как петър пурви вади зъби на боляри

супер гнусно беше ... още по гадно ти става като про4етеш табелките на които пише 4е тва са генети4ни мутации и са реално существували хора

и музикалния фон е един  : разкази -за всеки мутант по нещо

eg. жената магаре имала 3ма мъжа и 1 син

жената прасе (която е родена с зурла на прасе вместо уста и ноц)

пък имала щасливо семеиство и тн.

влизам в следващото помешение : 4овека с 1 око ; 4овека с 3 о4и ; 4овека с 4 о4и ; 4овека половинка (няма нищо от пъпа на долу просто му свършва тялото ) ; наи дебелия 4овек ; некъф пи4 с мноо големи крака и сямски близна4ки лоито са с общи крака но с разли4ни тела

като излезнах гор4иво съжелявах 4е си платих да ми е гадно

целия ден ми беше тъп и ако не бях тогава на купон сигурно 6тях да сануван кошмари

Ей точно ама съвсем точно се почувствах и аз. Щото миналата година в Прага бях в един невероятен музей с восъчни фигури и беше невероятно. То не бяха звукови и светлинни ефекти, то не беше красота и интересност на фигурите...а сега какво - обстановката ясно, че не могат да я докарат, но защо трябваше да докарват само изроди? Един вид правим както са правили с тях - разкарваме ги по панаирите. Ебати тъпнята.

Аз в Русия съм бил в "Кунц Камера".Нещо като музей на изродите.Още от времето на Петър 1-ви са се събирали такива мутации и е пълна отврат.Музея е огромен и още на вратата се предупреждава да не влизат хора със слаби сърца.

изложбата е хубава мен лично много ми хареса,пък и фигурите са толкова истински даже ако се доближиш по близо до тях можеш да им видиш фон дьо тена...а и ако някой е забелязал повечето са били много добри картоиграчи

В тоя ред на мисли ако искате и аз мога да кача снимки от музея в Прага...също с кофти качество са, защото беше почти съвършено тъмно, а държах да ги снимам без светкавица...а и без статив бях....

Днес бях на тия восъчни фигури мноо са зарибителни особенно оня 500 и едиколко си килограма мноо зарибен пич!! И ако тряяше да ме глобяват няма да се изръса 1200 лева! :D Оная на пъпките как се е омъжила уе,къв е тоя самоубиец кадето я е взел!?Иначи многоочите също бяха яки!! :woot :tongue

Яки са!!!Много!!!Тези са 100 пъти по-яки от тези,които са тука!!!Браво!!!Ама теб не те ли глобиха,защото видях,че си ги пипал?!?!?!?

Ами просто е можело да се пипат - и в Прага можеше...какво толкова? Тия просто знаят, че тук сме леко варвари и затова не дават. Иначе няма какво толкова да им се направи ако ги докоснеш или прегърнеш както Мартин беше направил... Това все пак е восък а не вода...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...