Jump to content
BulForum.com

Win Xp Original Key

DoGGy_sTiLL

Recommended Posts

Значи за какво става въпрос.Миналата седмица имах информатика и зададох на учителят ми следният въпрос "Вашето ХР има ли лиценз" (понеже в кабинета има едно РС и за учителя ) .Той ми отговори "Естественo".По време на междичасието аз реших да му открадна CD-KEY -ят :devil с Aida :bgrin: .Прибрах се вкъщи веднага со замених с старият ми :bgrin: .Пуснах да провери дали е валиден и ми изкара следното събщение "Thank you for running the Windows Validation Assistant, it appears that your Windows product key is valid." :) .Добре до тук разбрах че е станало .Обаче ме интересува дали наистина това е достатъчно :confused .Наистина ли го третира като легален KEY на моят компютър , ще може ли да го разпространя и на други компютри и да забаламосва Micro$oft че е оригинале :confused :huh: .Пиша тези тема за да разбера дали е толкова просто а пък наскоро бях чел че от сайта на Майкрософт ще могат да свалят ъпдейти хора чийто копия на ХР са легални

mi da lesno se smenq keya s drug originalen

ama az 6te popitam kakvo 6te stane ako po natatyk (6toto sega maj ni6to ne stava) MS razberat 4e 2 ili pove4e pc-ta s razli4na konfiguraciq i ip polzvat edin key, ei tva mi e interesno na mene  :unsure: :bgrin:

Еми, направил си ъпгрейд на компутера B)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...