DoGGy_sTiLL Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Значи за какво става въпрос.Миналата седмица имах информатика и зададох на учителят ми следният въпрос "Вашето ХР има ли лиценз" (понеже в кабинета има едно РС и за учителя ) .Той ми отговори "Естественo".По време на междичасието аз реших да му открадна CD-KEY -ят с Aida .Прибрах се вкъщи веднага со замених с старият ми .Пуснах да провери дали е валиден и ми изкара следното събщение "Thank you for running the Windows Validation Assistant, it appears that your Windows product key is valid." .Добре до тук разбрах че е станало .Обаче ме интересува дали наистина това е достатъчно .Наистина ли го третира като легален KEY на моят компютър , ще може ли да го разпространя и на други компютри и да забаламосва Micro$oft че е оригинале .Пиша тези тема за да разбера дали е толкова просто а пък наскоро бях чел че от сайта на Майкрософт ще могат да свалят ъпдейти хора чийто копия на ХР са легални Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 i moq e originalen Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted February 21, 2005 Author Share Posted February 21, 2005 i moq e originalen <{POST_SNAPBACK}> добре де все пак може ли да мине номера Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 mi neznam pi4 ti si haker men mi go dadaha edin batko deto mi pravi kompa bi tqbvalo da moje ti si gi znae6 probvai!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted February 21, 2005 Author Share Posted February 21, 2005 Някой друг няма ли точен отговор на въпросът ми ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokoban Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Tова се оправя с един кейченджър и си сваляш всички ъпдейти аз така правя макар че моят е ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted February 21, 2005 Author Share Posted February 21, 2005 Tова се оправя с един кейченджър и си сваляш всички ъпдейти аз така правя макар че моят е ........ <{POST_SNAPBACK}> Мерси все пак просто ми беше любопитно дали съм успял Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Мерси все пак просто ми беше любопитно дали съм успял <{POST_SNAPBACK}> кво ти пука дали е оригинален нали ms за такъв го разпознават Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 mi da lesno se smenq keya s drug originalen ama az 6te popitam kakvo 6te stane ako po natatyk (6toto sega maj ni6to ne stava) MS razberat 4e 2 ili pove4e pc-ta s razli4na konfiguraciq i ip polzvat edin key, ei tva mi e interesno na mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 mi da lesno se smenq keya s drug originalen ama az 6te popitam kakvo 6te stane ako po natatyk (6toto sega maj ni6to ne stava) MS razberat 4e 2 ili pove4e pc-ta s razli4na konfiguraciq i ip polzvat edin key, ei tva mi e interesno na mene <{POST_SNAPBACK}> Еми, направил си ъпгрейд на компутера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.