Mama Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Един приятел е включен към Gigabit и съответно трябва да има достъп до нашия warez. Обаче, както знаете, Gigabit-а спират достъпа до локалния сайт и забраняват субтитрите на филмите на mbox.tv (може би и други мизерии правят), когато засекат вирус на компютъра ви. Така стана с моя приятел. Отидох у тях, изчистих му компа (сега има 2 анти-вирусни с последни ъпдейти, 1 firewall и anti-spy monitoring), но достъп няма. Казали му, че трябвало да се изпрати някакво съобщение до администратора ли или до не знам си кой и то по някакъв много странен начин, подозирам през command prompt... Звучи тъпо, да . Човека не разбира и не може да ми обясни. Пък аз за пръв път се сблъсквам с такова нещо. Ако някой има каквато и да е информация, ще му бъда благодарен да я сподели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 ами като за начало ще ти кажа да правят така и недей бъди с 2-ве антивирусни ,защото се бъркат ! затова махни едната ! апък ще ти е и по лесно ако направиш формат за ц-то и сложиш на ново линдолса ! така няма да имаш никаф вирус ама не БЪГИ С 2-ве АНТИВИРУСНИ ЕДНОВРЕМЕННО ! аз си изпатих от това и ся сажелявам ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 http://ggbit.net/?a=virusip Мисля си, че може да ти помогне . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Posted February 20, 2005 Author Share Posted February 20, 2005 Благодаря и на двамата, помогнахте ми, особено значение имаше "http://ggbit.net/?a=virusip". То било лесно >>Темата е ненужна вече и може да се изтрие>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Един приятел е вклюЗен към Gigabit и съответно трябва да има достъп до нашия warez. Обаче, както знаете, Gigabit-а спират достъпа до локалния сайт и забраняват субтитрите на филмите на mbox.tv (може би и други мизерии правят), когато засекат вирус на компютъра ви. Така стана с моя приятел. Отидох у тях, изчистих му компа (сега има 2 анти-вирусни с последни ъпдейти, 1 firewall и anti-spy monitoring), но достъп няма. Казали му, че трябвало да се изпрати някакво съобщение до администратора ли или до не знам си кой и то по някакъв много странен начин, подозирам през command prompt... Звучи тъпо, да . Човека не разбира и не може да ми обясни. Пък аз за пръв път се сблъсквам с такова нещо. Ако някой има каквато и да е информация, ще му бъда благодарен да я сподели. Гигабит не спират достъпа до който и да било сайт... а затварят всички портове освен 80-ти. Има игромна разлика. Освен това за тая тема има едно единствено подходящо мяст: http://ggbit.net (има форум). Все пак ако държиш да пишеш тук - има 1-2 действащи теми за гигабит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.