vinyl_master Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 На какво попаднах ненадейно днес ,много хора гледам по чуждите форуми оправдават че телефоните са итстински и разговарят със тях ,но аз лично мноо мноо невярвам ето малко телефончета някой желаещи ако има ; Aguilera, Christina - 1-310-917-9191 Eminem - 1-917-776-7643 Flynn, Boe - 323-376-1366 Kournikova, Anna - 305-206-5883 Lavigne, Avril - 1-613-532-4092 Lil John - 1-678-362-6742 Olsen, Ashley - 1-310-760-1996 или направо се логнете в бележника й Забележете отгоре в дясно Hello Paris Hilton logout хихиххихи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 100% не са истински.защото,кой е луд да си даде телефона някви олигари да му звънят и т.н.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Dad 1-310-871-7848 Мисля че тва също не е за пренебрегване.Ако бях в София щях да влезна в хотела и да им кажа на рецепцията да дават президентския апартамент че да не им звънкам на шефчето Иначе и аз не вярвам на тия работи, още повече. че и кой знае какъв код тря да се набере преди номерата Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 А защо като съм уш логнат и дам или сетингс или маил, ми иска парола??? е смятате ли, че е прекалено тъпо и как така секи схте може да влезне от този линк без парола? Тва е пълна шитня Хаха то било някъв мирор Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 досега правехме телефонна любов с парис бе! ама ние се знаем отдавна. и м/у другото, ако има балуши, които да се вържат и да почнат да въртят телефони с надяждата, че ще чуят гласа на еинем, не знам накъде е отишал света Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 досега правехме телефонна любов с парис бе! ама ние се знаем отдавна. и м/у другото, ако има балуши, които да се вържат и да почнат да въртят телефони с надяждата, че ще чуят гласа на еинем, не знам накъде е отишал света <{POST_SNAPBACK}> Стига пък ти ве, не обезсърчавай хората На мен ми са включи гласовата поща на Анито КУРникова Вика ми:Зто моя гласовая поштичка.Сегодня Енрике обладает меня и не могу отвечат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Ееее сбъдната мечта имам телефона на анна курникова Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Ееее сбъдната мечта имам телефона на анна курникова <{POST_SNAPBACK}> Ми обади и се. После ще разправяш Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Аре някой няма ли да се обади и да каже кво става??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Ми обади и се. После ще разправяш <{POST_SNAPBACK}> Аре някой няма ли да се обади и да каже кво става??? <{POST_SNAPBACK}> уговорих се утре съм с нея на фитнес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Dad 1-310-871-7848 Мисля че тва също не е за пренебрегване.Ако бях в София щях да влезна в хотела и да им кажа на рецепцията да дават президентския апартамент че да не им звънкам на шефчето Иначе и аз не вярвам на тия работи, още повече. че и кой знае какъв код тря да се набере преди номерата <{POST_SNAPBACK}> кво значи бащата на парис хилтън държи едноимения хотел в сф? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 кво значи бащата на парис хилтън държи едноимения хотел в сф? <{POST_SNAPBACK}> Ми той държи цялата верига хотели по цял свят ве пич Тва значи още около 100 хотела + тоя в София Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Ей, ако намерите телефона на Briana Banks - пишете ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Ми той държи цялата верига хотели по цял свят ве пич Тва значи още около 100 хотела + тоя в София <{POST_SNAPBACK}> да де да аз това питах Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 уговорих се утре съм с нея на фитнес <{POST_SNAPBACK}> Искам и аз да дойда... Плс Обещавам че ще съм кротко момченце Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Логнах се...ся ще чакам да ми се обади.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportboy Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 И аз много съм навитак за телефона на Briana Banks ама като гледах тва филмче One Night In Paris и не бих отказал и на тази русокосата Paris Hilton пък и тя паралииика няма да бачкам до края на живота си Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 Одеве гледах МТВ нююз и там дадоха репортаж ,еми 100% true дето има една дума ,горе споменатите телефони са си съществували когато съм пуснал темата ,но едвали още ,интервюираха вокалистката на Black Eyed Peas ,каза че имала доста обаждания със 'Kinky' намерения и на майла също Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Ееееми можем да се чувстваме прецакани Ама като никой не събра смелост да звънне един път, че след тва като се отприщим...щяха да намерат България на картата бързо-бързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Ееееми можем да се чувстваме прецакани Ама като никой не събра смелост да звънне един път, че след тва като се отприщим...щяха да намерат България на картата бързо-бързо <{POST_SNAPBACK}> Аз говорих с Агилера, ма ми затвори. Вика "Марто, не моа ся пич, прайм клипче тука и такива хави, та моля ти се по-късна да дръннеш 1 тел" и което е интересно - тя знае български бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.