Jump to content
BulForum.com

Paris Hilton, i-net бележника й хакнат :)

vinyl_master

Recommended Posts

На какво попаднах ненадейно днес ,много хора гледам по чуждите форуми оправдават че телефоните са итстински и разговарят със тях ,но аз лично мноо мноо невярвам :) ето малко телефончета някой желаещи ако има :) ;

Aguilera, Christina - 1-310-917-9191

Eminem - 1-917-776-7643

Flynn, Boe - 323-376-1366

Kournikova, Anna - 305-206-5883

Lavigne, Avril - 1-613-532-4092

Lil John - 1-678-362-6742

Olsen, Ashley - 1-310-760-1996

или направо се логнете в бележника й

Забележете отгоре в дясно

Hello Paris Hilton

logout хихиххихи... :)

Dad

1-310-871-7848

Мисля че тва също не е за пренебрегване.Ако бях в София щях да влезна в хотела и да им кажа на рецепцията да дават президентския апартамент че да не им звънкам на шефчето :D

Иначе и аз не вярвам на тия работи, още повече. че и кой знае какъв код тря да се набере преди номерата :)

А защо като съм уш логнат и дам или сетингс или маил, ми иска парола??? е смятате ли, че е прекалено тъпо и как така секи схте може да влезне от този линк без парола? Тва е пълна шитня

Хаха то било някъв мирор :)

досега правехме телефонна любов с парис бе! ама ние се знаем отдавна.

и м/у другото, ако има балуши, които да се вържат и да почнат да въртят телефони с надяждата, че ще чуят гласа на еинем, не знам накъде е отишал света :)

досега правехме телефонна любов с парис бе! ама ние се знаем отдавна.

и м/у другото, ако има балуши, които да се вържат и да почнат да въртят телефони с надяждата, че ще чуят гласа на еинем, не знам накъде е отишал света :)

Стига пък ти ве, не обезсърчавай хората :)На мен ми са включи гласовата поща на Анито КУРникова :( Вика ми:Зто моя гласовая поштичка.Сегодня Енрике обладает меня и не могу отвечат. :D

Dad   

1-310-871-7848

Мисля че тва също не е за пренебрегване.Ако бях в София щях да влезна в хотела и да им кажа на рецепцията да дават президентския апартамент че да не им звънкам на шефчето :D

Иначе и аз не вярвам на тия работи, още повече. че и кой знае какъв код тря да се набере преди номерата :)

кво значи бащата на парис хилтън държи едноимения хотел в сф?

Логнах се...ся ще чакам да ми се обади.... :lol: :laughing: :lol:

И аз много съм навитак за телефона на Briana Banks :D ама като гледах тва филмче One Night In Paris и не бих отказал и на тази русокосата Paris Hilton пък и тя паралииика няма да бачкам до края на живота си :tongue

Одеве гледах МТВ нююз и там дадоха репортаж ,еми 100% true дето има една дума ,горе споменатите телефони са си съществували когато съм пуснал темата ,но едвали още ,интервюираха вокалистката на Black Eyed Peas ,каза че имала доста обаждания със 'Kinky' намерения и на майла също :)

Ееееми можем да се чувстваме прецакани :ghost Ама като никой не събра смелост да звънне един път, че след тва като се отприщим...щяха да намерат България на картата бързо-бързо :lol:

Ееееми можем да се чувстваме прецакани :ghost Ама като никой не събра смелост да звънне един път, че след тва като се отприщим...щяха да намерат България на картата бързо-бързо :lol:

Аз говорих с Агилера, ма ми затвори. Вика "Марто, не моа ся пич, прайм клипче тука и такива хави, та моля ти се по-късна да дръннеш 1 тел" и което е интересно - тя знае български бе :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...