Jump to content
BulForum.com

Хората от гетото?

fizika01

Recommended Posts

Моля помогнете, на скоро чух една песен на "Хората от гетото" но не мога да на меря никъде нещо цялостно тяхно(албум и т.н) :( . Ако някои има нещо да се обажда. А и също така издирвания от мен култов БГ музикант " Бичето" ,въпреки че нещо се поизгуби нещо на послдък. Аре хора не се стискаите ,ПОМАГАЙТЕ.

аве хората от гетото са велики ве човек :)

ся имат нова песен "Живота ми е Гето" имат и албум ! те са велики ! миже да намерих някои песни в дата и мп3-бг ! в лареза няма проверих ама аз имам някоя друга ще кача за да чуеш :) до довечера ще съм качил около 10 песни :)

ЕДИТ: сажелявам но сега уплоада ми се бъгва и немога да качвам нищо ! когато се оправи ще ги кача и ще ти дам линк :)

аве хората от гетото са велики ве човек :)

ся имат нова песен "Живота ми е Гето" имат и албум ! те са велики ! миже да намерих някои песни в дата и мп3-бг ! в лареза няма проверих ама аз имам някоя друга ще кача за да чуеш :) до довечера ще съм качил около 10 песни :)

ЕДИТ: сажелявам но сега уплоада ми се бъгва и немога да качвам нищо ! когато се оправи ще ги кача и ще ти дам линк :)

Ok m, mersi 6e 4akam, :punk

Някой може ли да качи онзи клип, където играят баскетбол и накрая онзи тип вади пищова от колата и после с ченгетата и ала-бала?

Или поне да ми каже от къде да го сваля?

Някой може ли да качи онзи клип, където играят баскетбол и накрая онзи тип вади пищова от колата и после с ченгетата и ала-бала?

Или поне да ми каже от къде да го сваля?

ами песента се казва " ЕДИН ЗА ВСИЧКИ , ВСИЧКИ ЗА ЕДИН ":)

ЕДИТ: ако е намеря може и да е кача ;)

хора скоро може и да не ги кача щото още ми е прецакано качването и ненам от кфо е ! но не се безпокоите ще ви ги дам някак си :) или си ги друпнете от някаде другаде !:)

ок !

аз дано да гу уплоадна в лареза ама ненам кога ще ми се оправи УПЛОАДА :(

самп тфа ми пречи да ги кача :)

ама ся може и да ти дам линк да ги свалиш от моя комп :)

само трябва да го направя ;)

тука съм качил малко песнички на хората от гетото :)

ХОРАТА ОТ ГЕТОТО

АКО ИСКАТЕ ГИ СЛУШАИТЕ ЯКИ СА СИ :)

ся качих всички които имам :)

приятно слушане ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...