RIP Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Не знам дали е само при мен и за това реших да разбера. От вече почти седмица опитвам да се вържа към сайта,но без успех.Причина - грешна парола.Не е от паролата,защото съм убеден 101%,че е така .Други хора също не могат да се connect-нат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 И при мен го има този проблем. Мисля, че няма място за притеснения от твоя страна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 А как се логвате?През фтп-клиент или по нормалния начин? При мене работи и по двата Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Явно отскоро имаш ъкаунт там... Това редовно им се случва на датаком. По някое време се оправя. Явно като правят нещо по сървърите така ограничават достъпа просто. Ще се оправи. Няколко ъкаунта имам там и вече не броя колко пъти ми го е правило този номер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 ami ako stava duma za ftp dostyp v momenta nqma svobodno mqsto kakto se vijda ot glavnata stranica i za tova ne stava a za6to pri tova polovenie ftp vika gre6na parola e stranno no qvno taka sa re6ili adminite mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted February 20, 2005 Author Share Posted February 20, 2005 И аз видях,че няма място,но помислих,че проблема не е в това. Мерси все пак.Акаунти там имам от няколко месеца и единственият проблем е,че понякога нямам достъп,но за доста кратко,а това продължава седмици.Както и да е,още веднжъ мерси . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.