kardozo Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 na4i teglq si kakuvto i da e replay naprimerno:mTw-ShoCK aka mTw-ChunWon vs 3wD.ReMinD:posle go seivam v papka 'Replays' i natiskam da go gledam i mi izpisva''The map file associated with the replay could not be found. Please make thet sure the map file 'Maps\Frozen Throne\(4)Turtle Rock.w3x'used by the recorded game exist and try again' Mole pomognete mi,dane bi da seivam repleia na nepravilno mqsto,neznam,ot vsi4ki saitove s repley se taka mi dava.I sam zabelqzal 4e si4kite zavur6vat na '.w3g' Neznam kvi sa tiq gluposti,teglq repley za 1.17 i imam versiq 1.17,ne moje da e ot tova. Izvinqvam se ako ima takava tema i 4e pi6a na '6liokavitca' no ne sam si installnal BP o6te. 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Казва ти,че картата,на която е записан реплея,я няма при теб-Turtle Rock. Виж в папка /maps ,ако я няма си я свали от някъде и я сложи там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.