Jump to content
BulForum.com

някои пробвал ли е DeMuDi ili payk ReMuDi

wlado

Recommended Posts

зан4и ремуди и демуди са дебиян мултимедиа дистрибюшън и съответно ред хат мултимедия дистрибющън ама нямам понятие струват ли си . мене бая си ме задържат към ХР фрути луупс и в момента трактор и търся усилено заместители под линуукс. на фрутито сам открил :ЛММС(lmms) . мен ме интересува струват ли си тези дистрота? и сте си дръпна едното от двете предполагам 4е дебианското.

зан4и ремуди и демуди са дебиян мултимедиа дистрибюшън и съответно ред хат мултимедия дистрибющън ама нямам понятие струват ли си . мене бая си ме задържат към ХР фрути луупс и в момента трактор и търся усилено заместители под линуукс. на фрутито сам открил :ЛММС(lmms) . мен ме интересува струват ли си тези дистрота? и сте си дръпна едното от двете предполагам 4е дебианското.

В момента свалям DeMuDi и m-dist за да ги пробвам, докато си набавя Studio to go!, която и ти търсеше.

За DeMuDi си разбрал какво е, а m-dist е пак нещо подобно, но базирано на Slackware.

Ето ти линка, ако те интересува: http://www.plus24.com/m-dist/

Виждам, че те интересуват музикалните програми. Пращам ти следния линк: CCRMA at home

Настройваш си apt и си правиш с Fedora музикално студио с най-добрия софтуер за правене на музика за Linux.

ewala pi4 ewala i otnowo ewala.,

dobre de as otkrih predi da widq twa koeto si pisal karma@home ama de da znam

нещо още не могат да ми вахънат(може би щото не сам запознат като хората) доверие музикалните софтуеъри за линукс

за сега на по скрийншотове ,щото още не мога да си я инсталирам ме е накефила най-много една програма- лммс линукс мултимедиа стидио или нещо от тоя сорт -наподобява успешно на фрути луупс.аз за сега имам само хидроген ама не ме кефи и два тракера кооито принципно ме кефят ама осще не сам правил нищо с тях

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...